Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

James Beattie

Re: Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Мнениеот James Beattie » 16 дек 2013 17:23

Е, ко? Все пак не са колкото гостуващата агитка на Литекс миналата година - 1 човек... Били са с цели 7 (с думи седем) пъти повече!

Потребителски аватар
scb
Контакти:

Мнениеот scb » 16 дек 2013 17:23

Има обаче нещо неоспоримо - Ботев се мъчи и не се опитва да направи нещата "по другия начин"!!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 дек 2013 17:23

костенурк написа:София наи голямото село те и софиянци си го знаят.столичани в повече

Няма жителство, затова е заприличала на село.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 16 дек 2013 17:24

Колкото заслужават толкова. И 7 им е много ! Безхаберници на терена, публика ли очаквате да има ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2013 17:25

W84me написа:
nicromanser написа:едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения

Не ти ли прилича на Стойчо Младенов? :geek:

Тц, Стойчо обича да се оправдава със съдии, директиви, докато в интерес на истината не съм го чувал да мрънка от терените, докато Мъри:
"За жалост загубихме нелепо. Пропуснахме своите възможности и допуснахме нелеп гол накрая. Нормално е да има умора. Футболистите се стараха, но просто нямахме шанс да отбележим. Иначе се борихме, макар че бе трудно да си подаваме на този терен", продължи да повтаря плочата Мъри.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 дек 2013 17:26

ehh написа:Това, че там е имало 7(?) фена на Ботев, е едно на ръка. По-смешно е друго. А именно приказките и настроенията, които сега имат феновете на Ботев срещу Стоилов. Направо човек не може да познае това същите тези ли са от лятото, когато отборът играеше евро мачове в Бургас, би Левски и т.н. Жалко, че само се опитват да се изкарат кой знае колко различни от останалите, но си показаха реално, че са си като средностатистическия фен в България.

Е той тогава Мъри беше Господин Стоилов. В тоя ред на мисли много левскари не им отстъпват:
Мъри беше велик, Наско беше велик, сега всички са боклуци, единя е Мърльо и Кауня, другия е Раев.
Не съм склонен да идеализирам нито Стоилов нито Сираков ама то в България всеки, за когото стадиона става на крака трябва да си знае, че до 4-5 години ще го псуват като краставо куче същите хора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2013 17:26

scb написа:Има обаче нещо неоспоримо - Ботев се мъчи и не се опитва да направи нещата "по другия начин"!!

Вие и Лудогорец сте може би най-добре финансираните клубове в България... всичко ви е поднесено на тепсия, само работа трябва... докато Лудогорец не спира да върви нагоре, вие се борите за оцеляване да не изпаднете от топ 7 с мега парите от Ц. Василев... като кажем, че имате бюджет за тройката... заеби... явно Мъро иска да си ходи в Левски и го боли шнура за вас.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2013 17:28

Betchualeng Arnaikem написа:
ehh написа:Това, че там е имало 7(?) фена на Ботев, е едно на ръка. По-смешно е друго. А именно приказките и настроенията, които сега имат феновете на Ботев срещу Стоилов. Направо човек не може да познае това същите тези ли са от лятото, когато отборът играеше евро мачове в Бургас, би Левски и т.н. Жалко, че само се опитват да се изкарат кой знае колко различни от останалите, но си показаха реално, че са си като средностатистическия фен в България.

Е той тогава Мъри беше Господин Стоилов. В тоя ред на мисли много левскари не им отстъпват:
Мъри беше велик, Наско беше велик, сега всички са боклуци, единя е Мърльо и Кауня, другия е Раев.
Не съм склонен да идеализирам нито Стоилов нито Сираков ама то в България всеки, за когото стадиона става на крака трябва да си знае, че до 4-5 години ще го псуват като краставо куче същите хора.

По принцип си много прав, но не се ли замисляш, че с работата си, изказванията си и като цяло с всичките си постъпки си заслужиха подобно отношение (визирам Мъри и най-вече Сираков)?

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 16 дек 2013 17:29

Плюите давайте сини, червени, черно бели излейте си злобата срещу нас обяснете ни колко сме малко, колко не ни пука за отбора НО няма да ни вземете Историята, Бургаската приказка, нито това че сме най посещавания домакин- ДАВАЙТЕ лейте лайна сега защото на пролет може и да се наложи да ги изядете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Последна промяна от batmari2 на 16 дек 2013 17:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 дек 2013 17:30

+1 :) По-комплексирани са... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Ботев”