Дори в анкета не може да го изгоните

53% искат да си остане Мърльо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
favaca8888 написа:Пфф, кво се изхвърляте като чекии...
Цска с Любимец 100 човека, сините вече се събират горе в къщичката на сектор б, 200 души,
черноморец имаха вчера 5 души срещу Славия, Локо пд с Нафтата бехар 200 души, Берое-Локо Сф се игра пред 300 души,какво лаете!!??
Респект и за тези 7 които са отишли![]()
Незнам но мисля че кризата в посещаемостта е повсеместна
LokoMaina написа:Шшш... я не закачайте НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА в България!
Ето дори днес, в делничен ден, декември месец, на стадиона на картофената нива на Тича, при солен морски вятър, лошо окосена трева, необичайно ниско налягане, повишена сеизмична активност и какво ли не още, тима на ДПС-то стигна до героично 0-1 пред 7 /хиляди/ зрители!
Вий кво се заяждате бе?
Raoul_Duke написа:След толкова време "правилен футбол", това е резултата. Добре, че имаме цяла зимна пауза, та да се пооправим от щетите, които нанесоха Правилния и Кривия.
Teo написа:Александър Александров плюе, пеняви се, защитава идеалите на БОТЕВЪ![]()
Само като ми дойде на акъла, че е бивш подуянски дезертьор!
Това все едно да викна Наско Сираков и да почне да милее за ЦСКА![]()
Канари, канари все такива да ви управляват...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Балкански Орел написа:Бах мааму тез само чакат да не отидете на някое гостуване и да ви хранят![]()
nicromanser написа:едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта