Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: Ботевь загуби пред 7 свои фена във Варна

Мнениеот bastuna2003 » 16 дек 2013 17:10

http://plovdivderby.com/index.php/kategorija-botev/7979-fenove-poiskaha-ostavkata-na-mari.html#2180503

Дори в анкета не може да го изгоните :lol:
53% искат да си остане Мърльо :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 дек 2013 17:13

Това, че там е имало 7(?) фена на Ботев, е едно на ръка. По-смешно е друго. А именно приказките и настроенията, които сега имат феновете на Ботев срещу Стоилов. Направо човек не може да познае това същите тези ли са от лятото, когато отборът играеше евро мачове в Бургас, би Левски и т.н. Жалко, че само се опитват да се изкарат кой знае колко различни от останалите, но си показаха реално, че са си като средностатистическия фен в България.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 16 дек 2013 17:13

favaca8888 написа:Пфф, кво се изхвърляте като чекии...
Цска с Любимец 100 човека, сините вече се събират горе в къщичката на сектор б, 200 души,
черноморец имаха вчера 5 души срещу Славия, Локо пд с Нафтата бехар 200 души, Берое-Локо Сф се игра пред 300 души,какво лаете!!??

Респект и за тези 7 които са отишли ;)
Незнам но мисля че кризата в посещаемостта е повсеместна

Кризата с посещаемоста е ясна, тя е от много години и никои не го отрича.
Цялото юркане е за това , че боядисаните врабчета с пововод и без повод ни проглушават ушите , колко многохилядно ято са и се присмиват на останалите фенове колко малко ходят на гостувания.

555
Контакти:

Мнениеот 555 » 16 дек 2013 17:14

LokoMaina написа:Шшш... я не закачайте НАЙ-МНОГОБРОЙНАТА ПУБЛИКА в България!

Ето дори днес, в делничен ден, декември месец, на стадиона на картофената нива на Тича, при солен морски вятър, лошо окосена трева, необичайно ниско налягане, повишена сеизмична активност и какво ли не още, тима на ДПС-то стигна до героично 0-1 пред 7 /хиляди/ зрители!

Вий кво се заяждате бе?

Буфер да се бъзика за посещаемост си е смях от всякъде. Вие изчезвате бе. Пловдив остана без локомотивци. Ето чети: http://sport.plovdiv24.bg/469463.html

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Ботевь загуби пред 6 свои фена във Варна

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 дек 2013 17:14

Raoul_Duke написа:След толкова време "правилен футбол", това е резултата. Добре, че имаме цяла зимна пауза, та да се пооправим от щетите, които нанесоха Правилния и Кривия.

Ахам отбора се подкрепя само ако жъне победи, треньора ви кефи и така нататък. Тогава аз повече на мач на Депортиво Каспичан няма да стъпя докато не влязат в Шампионска лига и не вземат за треньор Гуардиола !!
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 16 дек 2013 17:15

Teo написа:Александър Александров плюе, пеняви се, защитава идеалите на БОТЕВЪ :lol: :lol: Само като ми дойде на акъла, че е бивш подуянски дезертьор!

Това все едно да викна Наско Сираков и да почне да милее за ЦСКА :lol: :lol: Канари, канари все такива да ви управляват...

Като пораснеш още малко, ще ти мине мерака да се държиш като гаменче ;)
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 16 дек 2013 17:17

едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

A.G
Контакти:

Мнениеот A.G » 16 дек 2013 17:17

Бях на мача и мога само шапка да сваля на тези 7 фена ,които бяха дошли да подкрепят своя отбор. Пяха момчетата, подкрепяха колкото могат и накрая обраха аплодисментите от футболистите на Ботев. За мен, днес на Тича имаше само един отбор и това беше на Черно море. Честита победа моряци и в това студено и зимно време си плаче да се полее подобаващо.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 16 дек 2013 17:19

Балкански Орел написа:Бах мааму тез само чакат да не отидете на някое гостуване и да ви хранят :mrgreen: :mrgreen:

Е те сами се спукваха да обясняват как дори когато е работен ден, в работно време само хората, които са свободни за да идат на мача са хиляди, повече от която и да е агитка в пълен състав в България. Но сега викат: работен ден.. обяд...

Сами се спукваха да обясняват колко са верни, винаги с отбора, ако ще да се разпада, да пада винаги с по 5:0, важна била любовта и подкрепата към Ботев а не толкова резултатите, подиграваха се на феновете, които спряха да ходят на мачовете на своите отбори. Да ама сега: с "правилен футбол толкова" викат.

Просто преди говореха едно, когато се изсипваха масово на стадиона за да видят победи над Левски и противници от ЕКТ, сега като отбора даде задна започнаха да говорят същото, за което се подиграваха на другите фенове.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2013 17:21

nicromanser написа:едно ме кефи в мъри, че никога той не е виновен..ту съдията..ту терена, ту играчите неподходили сериозно или пък имали много контузени и се развалила схемата такъв беше и в левски такъв е и в ботевъ сопот. той си беше пътник като треньор още срещу цска...но там имам други съмнения

Не ти ли прилича на Стойчо Младенов? :geek:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Ботев”