80% от българите искат предсрочни избори
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: 80% от българите искат предсрочни избори
Вън боклуците БСП - оставка !
Не е вярно !
150% искат нови избори и 250% си искат Буда отново премиер !
150% искат нови избори и 250% си искат Буда отново премиер !
- alexveselinov
- Контакти:
Red Warrior написа:alexveselinov написа:Red Warrior какво стана с любимия ти РБ? Още ли подкрепяте Ердоган в намерението му да отцепи част от България?
Стига си лъгал. Георги Жеков поне в едно е прав, че комунист, който не убива, не краде и не лъже - не е истински комунист.
Първо не съм комунист, а националист, но за либераст като теб сигурно е едно и също.
Турция няма териториални претенции към България, а Реджеп Ердоган е наш добър приятел. Това се посочва в съобщение разпространено от пресцентъра на Реформаторски блок. Според съобщението предизборната реч на Ердоган в гр. Кешан, където той обяви части от териториите на България, Македония, Босна и Гърция за турски, е "интерпретирано спекулативно". "Република Турция, като кандидат за пълноправен член в ЕС, никога не е имала териториални претенции към нашата страна, а премиерът Ердоган е добър приятел на страната ни и радетел за интензивно развитие на двустранните ни отношения", се казва в позицията.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
Бюреков ще спечели изборите
БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА!

- Red Warrior
- Контакти:
boko08 написа:Red Warrior написа:Леле как ме обидиха комунетата.
Кои комунета бе като вие герберчета сте най-долната измет на комунистическата партия. Всички до един в тая мафиотска структура наречена герб са деца и внуци на комунисти и доносиници.
Моля, моля, аз съм костовистче.

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Само като прочетох заглавието ми стана ясно, че е "вярно". 80% искат нови избори, а 40% дори ще отидат да гласуват 

- Red Warrior
- Контакти:
alexveselinov написа:Red Warrior написа:alexveselinov написа:Red Warrior какво стана с любимия ти РБ? Още ли подкрепяте Ердоган в намерението му да отцепи част от България?
Стига си лъгал. Георги Жеков поне в едно е прав, че комунист, който не убива, не краде и не лъже - не е истински комунист.
Първо не съм комунист, а националист, но за либераст като теб сигурно е едно и също.
Турция няма териториални претенции към България, а Реджеп Ердоган е наш добър приятел. Това се посочва в съобщение разпространено от пресцентъра на Реформаторски блок. Според съобщението предизборната реч на Ердоган в гр. Кешан, където той обяви части от териториите на България, Македония, Босна и Гърция за турски, е "интерпретирано спекулативно". "Република Турция, като кандидат за пълноправен член в ЕС, никога не е имала териториални претенции към нашата страна, а премиерът Ердоган е добър приятел на страната ни и радетел за интензивно развитие на двустранните ни отношения", се казва в позицията.
Няма истински националист, който да подкрепя Раша и рубладжиите. Националист е Стефан Стамболов, а не доносниците от Атака, НФСБ, или ВМРО!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
Толкова поредни години чета статистиките на "Алфа рисърч", ама ... никога не са питали мен или моето семейство или познати. Да не би да минават по домовете из цяла България? И аз мога да си направя собствена анкета. Минавам през околните блокове и питам "Кой е най-великият футболен отбор в България?". Поне 800 от 1000 ще кажат "Берое". Ето ти на
Това са най-великите в България. Цели 80 на 100 са гласували за тях в нашата родина.

- alexveselinov
- Контакти:
Red Warrior написа:alexveselinov написа:Red Warrior написа:alexveselinov написа:Red Warrior какво стана с любимия ти РБ? Още ли подкрепяте Ердоган в намерението му да отцепи част от България?
Няма истински националист, който да подкрепя Раша и рубладжиите. Националист е Стефан Стамболов, а не доносниците от Атака, НФСБ, или ВМРО!
Ето за това не понасям седерасти, гербери и други производни.Избори когато има алтернатива, а в момента няма!

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/Виктор Орбан/[/center]
/Виктор Орбан/[/center]
- Daniel Levski
- Контакти:
Levskar_90 написа:Daniel Levski написа:Levskar_90 написа:Ти си много прост. Алфа рисърч и някви си други дебилни агенцийки и той си вкарва пропагандата. Тъп тъп тъъъъъп.
Недей да даваш тъпи заключения, комунист такъв, това е единствената нормална социологическа агенция. Това е абсолютната истина, почти цяла България иска избори. Само шепа лумпени комунисти не желаят това.
Ти си най-големия комунист дебил такъв. Кланяш се на най-големия комунист Боко "Буда" Борисов. За разлика от теб, аз не подкрепям нито една партия. Заради такива дебили като теб и автора България страда.
Заради такива като теб ни управлява дпс и комунистите / с циганският вот/. Ти освен срам за ЛЕВСКИ, си срам за БЪЛГАРИЯ.