ЛЕ: Лацио - Лудогорец - 0:1 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Лудогорец-Лацио 1/16 финали Лига Европа !

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2013 16:16

Ясно е, че ако вземат мачовете на сериозно, италианците няма да имат проблеми.

Шансът на Лудогорец е Лациалите да подценят ( или просто да не им се цъка в тоя турнир ) ... Мачовете.
И двата.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 дек 2013 16:18

THE G.A.M.E написа:Ясно е, че ако вземат мачовете на сериозно, италианците няма да имат проблеми.

Шансът на Лудогорец е Лациалите да подценят ( или просто да не им се цъка в тоя турнир ) ... Мачовете.
И двата.

Ще ти затворя вратата :!: :mrgreen: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 дек 2013 16:19

PFC Litex написа:Февруари месец Лацио може вече да са в битка за оцеляване и не се знае, кое ще предпочетат, турнира ЛЕ, който им е през оная работа или оставане в Серия А.

Далечко са от местата, предполагащи битка за оцеляване. Още по-далеч са от челната тройка. Осмо място след 16-я кръг е златната среда, която може да направи турнира ЛЕ доста по-интересен за клуба, дори само от финансова гледна точка. Нямат особено висока резултатност, допускат средно повече от 1 гол на мач и головата им разлика е отрицателна (-1). Зимната пауза в Серия "А" е 2 седмици - от 23 декември до 5 януари. Определено "Лацио" не е сред най-лесните, но не е и сред най-трудните възможни съперници. Всъщност, на този етап на турнира вече не би трябвало да има "лесни" съперници... 8-)

http://livetv.sx/bg/tables/11/
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 16 дек 2013 16:39, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 16 дек 2013 16:22

mormona написа:Срам ме е , че съм Левскар! Сега горките зелени хора ще имат сигурно 2 гостувания... И какво излиза - левскари срещу левскари на мач на Лацио и Лудогорец? Аз вероятно ще съм на Васил Левски и ще съм в агитката на домакините! А за лумпените разбирам , че е по-важно да подкрепят побратимите си. Имам приятел фен на Лацио който обаче ще е в зелената агитка! Но за някои псевдонационалисти е по-важно да подкрепиш чуждото. Ако не ме лъже паметта то точно фенчетата на Левски ходят на Луковия марш и се праскат в гърдите колко много обичат майка България... сега ще ги видим! Съмненията са ми , че това са хора имащи нужда да агресират и национализма им дава параван. Сега като идат в агитката на СС Лацио ще блеснат ярко... Точно затова пожелавам на Лудогорец да си оправи стадиона и да си домакинства в Разград. Далеч от комплексирания софиянец!

Не се притеснявай, повечето левскари също ни е срам от жалки същества, като теб! Значи е грешно левскар да подкрепя Лацио, но е напълно в реда на нещата левскар да подкрепя Лудогорец? :o И що? Не може ли па да има и примерно такива като мен, на които им е през уя и за Лацио и за Лудогорец? Криете се зад гръмки лозунги "да подкрепим отбора, който представя България", само че забравяте, че отбора представящ България е българският национален отбор, а не някаква прищявка на местен феодал.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2013 16:22

boabbb написа:
THE G.A.M.E написа:Ясно е, че ако вземат мачовете на сериозно, италианците няма да имат проблеми.

И двата.

Ще ти затворя вратата :!: :mrgreen: :lol:

Що бре, напълно безпристрастно ми е мнението. ;)

Не съм фен на Лацио ( симпатични са ми, заради цвета на екипите, както и заради това, че преди години играеха футбол, който аз харесвам ) ... Така че, ми е все едно кой ще бие в тия мачове.
Надявам се поне да са хубави.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 дек 2013 16:24

ММ1914 написа:
"Хора", ходещи на мачове от две години да не пишат простотии! Българи няма да бъдат допуснати в агитката на Лацио, ще е като на Левски - Ливърпул, с отделен сектор от стадиона за българските привърженици на чуждестранният отбор. Подкрепям Лацио от 98 година, ти малолетният с шалварите, не ми обяснявай кой трябва да подкрепям. Няма да викам за Лацио, просто ще отида да гледам мача, но няма да викам и "зилиена" магия.

хаххаа..ходя от две години ?? откъде ме знаеш какъв съм бе, ходя и гледам мачове от преди 30 години..
Въобще не ме интересува къде ще ходиш, и какво ще правиш !
Мен ме интересува отборът да се представи достойно, пък ако отстрани Лацио, и предизвика някакви неприятни емоции в тебе, какво по- хубаво !
По полека с квалификациите !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 16 дек 2013 16:27

tsonpen написа:
BRF написа:
Балкански Орел написа:
Стига глупости бе братле, сектора за гости ще е макс 900-1000 човека, а Лудогорци ще са повече. (Нагледали сме се на интернет закани).Аз симпатизирам на Лацио най вече заради идеологията на клуба, но никога няма да ги подкрепям срещу Български отбор.

Повече от 400,надали!Даже и това са много-стотина от Италия и още толкова от България и малко от Гърция,Сърбия,Румъния-евентуално!Така ги виждам аз!Макс 400!

Рим е хубава и удобна дестинация. Може и повече да са (сме).

:?: Аз пиша за гостуващите фенове на Лацио в София!Вие колко ще сте в Рим,нямам представа!Ние бяхме над 3000!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 16 дек 2013 16:27

Доста труден жребий , успех на Лудогорец.
[offtopic][/offtopic]
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 дек 2013 16:28

ММ1914 написа:"Хора", ходещи на мачове от две години да не пишат простотии! Българи няма да бъдат допуснати в агитката на Лацио, ще е като на Левски - Ливърпул, с отделен сектор от стадиона за българските привърженици на чуждестранният отбор. Подкрепям Лацио от 98 година, ти малолетният с шалварите, не ми обяснявай кой трябва да подкрепям. Няма да викам за Лацио, просто ще отида да гледам мача, но няма да викам и "зилиена" магия.

:mrgreen:
Лично не познавам колегата snakebite, но като знам откога са му спомените за мачовете на Лудогорец само мога да ти се изсмея на глупостите, които си написал. Сигурен съм, че можеш да му викаш "батко", а и би могъл да научиш от него много за българския футбол от миналия век, ако не беше толкова тъп да му се репчиш като завършен идиот.
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 дек 2013 16:30

tsonpen написа:
Рим е хубава и удобна дестинация. Може и повече да са (сме).

Хубава ама да има някое чартърче, евтино...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”