BRF написа:Виктор 1914 написа:Чорбета, до преди 2ч всеки един от вас щеше да защити, чорбарите които викаха за Ливърпул навръх 3-ти март преди години, когато англичаните бяха гости на Левски?!
Сега станахте моралисти и патриоти, когато видяхте, че Левскари ще подкрепят Лацио в София????
Аз съм чорбе и вярвам в свободния избор на всеки да подкрепя когото си иска!Така стана и с българите,които подкрепиха Ливърпул,така и тези,които ще подкрепят Лацио!Имам приятели,които не са цесекари,а фенове на Ливърпул които бяха на мача, имам и приятел цесекар,който ще отиде да вика за Лацио!
Съгласен съм с теб. Но като чета тук и в други форуми, каква драма става от това, че говедата ще викат за Лацио...
Мачовете на които съм ходил, без да участва Левски са : Черноморец Бургас - Хит Нова Горица и Черно Море - Щутгарт, не съм викал за никой, просото съм ходил на мач, да видя "къде сме ние, къде са чуждестранните отбори", и не смятам, че има нещо лошо в това.
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]