23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: 23 кръг Черно Море - Ботев Пловдив

Мнениеот smurfcho » 16 дек 2013 14:46

venko 1984 написа:
емо73канар написа:Ееееееее,как така никой,АЗ ще съм там,за да подкрепя отбора.Щом аз мога да мина 400 км.,на вас какво ви пречи да си подкрепите отбора ???

Нищо чудно да сме горе-долу колкото тях на стадиона.

Никой отбор не може да закара толкова милионно присъствие! Евала такъв десант да направите, когато отбора не ви върви, винаги верни, но имате да подобрявате рекорди от 0 човека на гостуване при агенти Христолини!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 16 дек 2013 14:47

Педро и домофона големци :mrgreen:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 16 дек 2013 14:50

STENLI написа:Педро и домофона големци :mrgreen:

Педро ако се научи И да центрира,цена няма да има... :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 дек 2013 14:54

smurfcho написа:
venko 1984 написа:
емо73канар написа:Ееееееее,как така никой,АЗ ще съм там,за да подкрепя отбора.Щом аз мога да мина 400 км.,на вас какво ви пречи да си подкрепите отбора ???

Никой отбор не може да закара толкова милионно присъствие! Евала такъв десант да направите, когато отбора не ви върви, винаги верни, но имате да подобрявате рекорди от 0 човека на гостуване при агенти Христолини!

Лилав, вие и на домакинствата си толкова нямате.Искам те тихичък!

Само 914 билета продадени за дербито между пловдивчани и Литекс

Публиката на Локомотив Пловдив е на път да откаже Константин Динев от каквито и да е инвестиции за реновиране на клубния стадион. След поражението от Литекс с 2:5, босът е обявил пред хора от обкръжението му, че повече го боли от това, което е видял по трибуните.

Най-голямата болка на Коко е свързана с мизерната посещаемост на двубоите на Локомотив. Въпреки че „черно-белите“ посрещнаха Литекс като трети отбор в класирането, едва 1040 души бяха по трибуните на дербито според официалната статистика на БФС. От клуба пък отчетоха унизителните 914 продадени билети! И то при положение, че по инициатива на Динев вече по един лев от всеки купен от ултрасите билет отива във фонда “Да вдигнем Бесика”.

http://www.livesport.bg/loko-plovdiv-nq ... 37740.html

Потребителски аватар
vks1
Контакти:

Мнениеот vks1 » 16 дек 2013 14:56

smurfcho написа:
venko 1984 написа:

Ей мангал изчезни от форума на Ботев, изчезни и от градът на Ботев.
Последна промяна от vks1 на 16 дек 2013 15:03, променено общо 1 път.
Канарче!

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 16 дек 2013 15:02

6 човека оооо 6 човека :lol:
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 16 дек 2013 15:07

Буферска работа, забравяш и 6 нули, за да стигнеш реалната им бройка... Не е зле от 4 човека с 3 знамена до 6 човека с 3 знамена и 1 тапет!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 16 дек 2013 15:14

Небългарите да си гледат продажните мастии на Тото Динев :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 16 дек 2013 15:32

Хахахаха Китанов реши да ни пусне гол, а наще бездарници не можаха да вкарат

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 16 дек 2013 15:36

Тича е с другата картофена нива.Голям град,много пари,а трева за единствения си отбор нямат..............Мъри отново разиграва предателски Левскарски номера-изгони публиката,прекърши всякакво желание-гонете го навреме,че ще стане нашата история с Илиян Илиев-още не можем да се оправим............... :) :) :)

Върни се в “Ботев”