rhaegar написа:Ми никакви проблеми за лудите и в двата мача. Тия Лацио са пълна трагедия.
Ше ги спукат.. Приказката свърши.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Ми никакви проблеми за лудите и в двата мача. Тия Лацио са пълна трагедия.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
MaRTo1233 написа:Е то се очертава агитката на Лацио да е повече от останалите сектори на националния![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
JackPackage написа:MaRTo1233 написа:Е то се очертава агитката на Лацио да е повече от останалите сектори на националния![]()
май ще играят в Разград - нали подаваха молба за лицензи - ако е в София...ще са гости Лудите![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:MaRTo1233 написа:Е то се очертава агитката на Лацио да е повече от останалите сектори на националния![]()
май ще играят в Разград - нали подаваха молба за лицензи - ако е в София...ще са гости Лудите![]()
Те и в Разград може са гости. Ако от тука тръгнат фенове да подкрепят Лацио.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Вие сериозно ли? Та те падат от Торинота и Калярита........да се концентрират в първенството и да гледат да не изпаднат, стига им толкова Европа за тоя сезон.
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Вие сериозно ли? Та те падат от Торинота и Калярита........да се концентрират в първенството и да гледат да не изпаднат, стига им толкова Европа за тоя сезон.
Абсолютно сериозно . Сменяме треньора и гоним някои от дърветата и пролетта сме чук .
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта