9 отстранени за неограничен период от време!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

9 отстранени за неограничен период от време!!!

Мнениеот TheClub » 02 ное 2009 07:15

Любо Пенев отстрани 9 футболисти от отбора, 5 от тях бяха титуляри при загубата в Ловеч

След прибирането на ЦСКА от Ловеч, Любослав Пенев събра групата от мача на клубната база в Панчарево.

На срещата бе взето решение 9 футболисти да бъдат отстранени от отбора за неопределено време, съобщи официалният сайт на червените след полунощ.

Причината за действията на наставника е неспазване на режима.

Ето имената и на играчите : Давид Да Силва, Иван Караджов, Йордан Тодоров, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Маркиньос, Тодор Тимонов и Светослав Петров.

Много интересно става, ама кой ще замести пияниците ?

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Re: 9 отстранени за неограничен период от време!!!

Мнениеот CSKA ME » 02 ное 2009 07:20

Току-що виждам инфото и аз. Досега не е имало такова мащабно итстраняване ако не се лъжа. Това показва едно - Любо държи на правилата, но както каза, кой ще ги замести? Особени 2-та ивановци, кирчо, данчо и маркиниос?
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 ное 2009 07:27

Предварително се извинявам, че ви пиша във форума.
Обаче искам да ви успокоя. Наистина. Не злорадствам.
1. По-добре е за треньора да демонстрира твърда ръка.
2. По-добре е за отбора да не играят формално, дори и деветима, отколкото да лъжат себе си и всички останали, че могат да тичат пълноценно след пиене на алкохол. (като го казвам това, аз не съм въздържател, обаче не си изкарвам прехраната и с тичане, така че всеки трябва да си прави сметката).
3. Всяко чудо за три дни. Ще ги глобят нещо и след некоя друга седмица ще ги върнат обратно.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 ное 2009 07:28

vesodoc написа:Предварително се извинявам, че ви пиша във форума.
Обаче искам да ви успокоя. Наистина. Не злорадствам.
1. По-добре е за треньора да демонстрира твърда ръка.
2. По-добре е за отбора да не играят формално, дори и деветима, отколкото да лъжат себе си и всички останали, че могат да тичат пълноценно след пиене на алкохол. (като го казвам това, аз не съм въздържател, обаче не си изкарвам прехраната и с тичане, така че всеки трябва да си прави сметката).
3. Всяко чудо за три дни. Ще ги глобят нещо и след некоя друга седмица ще ги върнат обратно.

Според мен това неограничено време е мача с Базел, където щем, не щем излизаме с половината резерви.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 02 ное 2009 07:35

Не съм сигурен, че ще влезнат в игра още с Базел.
Много е рано. Мисля, че имате достатъчно хора, които с радост биха ги заместили именно срещу Базел. Така и така тоя мач е без значение. А и да загуби с много Любо, ще има оправдание, че е пуснал резервите да се обиграват.

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 02 ное 2009 07:39

Кво става бе хора.Нали се смеехте на ЛЕВСКИ.Вижте кво стана сега,скоро ще се разминем с вас в класирането.Както сте тръгнали ще минете покраи нас с голяма скорост.Бързо се потъва в блатото.Запомнете /който се смее последен ,се смее наи добре.9 отстранени?Не само 9 всички да ги отстранят,че след мача в МОСКВА се помислихте за ЛИВЪРПУЛ.Да ама не.Сега ще доиде СМЕШИЧ за треньор и пак пазната история.Ама стига толкова от мен,ще говорим пак на пролет.Ако ви има и ако има за какво да говорим изобщо.А играчите да не се натъжават водка има за всички.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 02 ное 2009 07:43

IVAN.CIPRUS написа:Кво става бе хора.Нали се смеехте на ЛЕВСКИ.Вижте кво стана сега,скоро ще се разминем с вас в класирането.Както сте тръгнали ще минете покраи нас с голяма скорост.Бързо се потъва в блатото.Запомнете /който се смее последен ,се смее наи добре.9 отстранени?Не само 9 всички да ги отстранят,че след мача в МОСКВА се помислихте за ЛИВЪРПУЛ.Да ама не.Сега ще доиде СМЕШИЧ за треньор и пак пазната история.Ама стига толкова от мен,ще говорим пак на пролет.Ако ви има и ако има за какво да говорим изобщо.А играчите да не се натъжават водка има за всички.

Ей филмар ако се подиграваш не е тук мястото !!! Мак забрави на 20 септември какво стана а ?? Много ви е весело нещо, биете отборчета борещи се за оцеляване и идваш да ни се присмиваш ?? Нямам думи за хора като теб..

eighteen

Мнениеот eighteen » 02 ное 2009 07:55

Пичове ,не ми дреме за Цска,обаче не виждате ли? Не виждате ли че нещо супер гнило има във футбола ни? Първо Левски,загуби,загуби ама чак от умрелия Берое? И всичките със уникални грешки отзад и нежелание за гол отпред! Сега Цска! Горе-долу същото! Точно от Миньор и то с 0 на 3??? Че Батков е боклук го разбраха всички,отдавна! Време е разберете,че и Титан не са стока! Наказват за режим! Ами те БГ футболистите са си нонстоп по кръчми бе! Лоши дни се очертават и за Цска> Пък и с тези дългове! А за Левски е ясно,това си е временен проблясък! С този президент и футболисти,толкова! Макар че както казва Наско,още на полу-сезона Левски ще е една точка пред Цска.... Знае ли човек,както е тръгнало! ;)

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 02 ное 2009 07:56

IVAN.CIPRUS на 02 Ное 2009 08:39

Кво става бе хора.Нали се смеехте на ЛЕВСКИ.Вижте кво стана сега,скоро ще се разминем с вас в класирането.Както сте тръгнали ще минете покраи нас с голяма скорост.Бързо се потъва в блатото.Запомнете /който се смее последен ,се смее наи добре.9 отстранени?Не само 9 всички да ги отстранят,че след мача в МОСКВА се помислихте за ЛИВЪРПУЛ.Да ама не.Сега ще доиде СМЕШИЧ за треньор и пак пазната история.Ама стига толкова от мен,ще говорим пак на пролет.Ако ви има и ако има за какво да говорим изобщо.А играчите да не се натъжават водка има за всички

е да ама сега ти се подиграваш, и нали знаеш,че колелото пак ще се обърне и пак ще падате, след това пак ние и така...

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 02 ное 2009 08:04

ОТСТРАНЕНИ! Ако беше в друга професия, то те отдавна да са и безработни!

ето това са Професионални футболисти в един от Грандовете на българския футбол!
ето и затова не заслужават да имат свястна публика по стадионите!
ето затова клубния ни футбол затъва все повече и повече!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”