ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - възможни съперници
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - възможни съперници
Бетис-Лудогорец....и на осминафинал победителя от мача Слован (Либерец)-Лион.
ПОАК(Тесалоники
)-Лудогорец и на 1/8 Динамо Киев-Аякс 

Макаби Тел Авив Ви пожелавам. Ще се разходите до Обетованата земя, ще станете хаджии /задължително трябва да се отиде до Йерусалим/ и ще вземете една тройчица на Блумфийлд за обратния път 

Soulen написа:Динамо Киев не са толкова страшни. За мен в ЛЕ всички са преодолими, защото или не са толкова силни или нямат мотивация за турнира, ако са силни. Единствено Юве и Суонси ги виждам като непреодолими. Английски отбор на който му се играе в ЛЕ може да премаже всеки, а Юве ще са домакини и за мен ще натиснат.
С летна селекция колкото цената на цялата "А" група, барабар с рейсове и стадиони

Леевски, оле

Див Селяк написа:Макаби Тел Авив Ви пожелавам. Ще се разходите до Обетованата земя, ще станете хаджии /задължително трябва да се отиде до Йерусалим/ и ще вземете една тройчица на Блумфийлд за обратния път
гЛУПОСТИ ,тия са от нашата класа ! Нали играха с Базел преди нас, Базел поведе с 3;0 че да се стигне до 3;3 с далечни удари и отпускане на Базел !!
Айде да кажем малко по -силни,но да се плашим от Макаби , абсурд !!
boabbb написа:Soulen написа:Динамо Киев не са толкова страшни. За мен в ЛЕ всички са преодолими, защото или не са толкова силни или нямат мотивация за турнира, ако са силни. Единствено Юве и Суонси ги виждам като непреодолими. Английски отбор на който му се играе в ЛЕ може да премаже всеки, а Юве ще са домакини и за мен ще натиснат.
С летна селекция колкото цената на цялата "А" група, барабар с рейсове и стадиони![]()
Дообре ...
И са само на една точка пред Черноморец Одеса, че даже и паднаха в директния мач

Ювентус, Порто, Динамо К, Аякс и Лацио са непреодолими.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
cska-632 написа:Ювентус, Порто, Динамо К, Аякс и Лацио са непреодолими.
И Динамо Загреб миналата година бяха обявени предварително за непреодолими. Винаги има шанс. В същото време може и да бъдем отстранени и от най-слабия участник. Така че - каквото се падне, това.
[center]
[/center]

Нашият отбор е абсолютен хит в Лига европа, каквото и да си говорим. Те европейците не са очаквали такова нещо от такова слабо първенство като нашето явно !! За тях сме нещо като клубния футбол на Босна, Черна гора и Албания !!
В рекордите фигурира Левски - най-малко вкарани голове - един ..
В рекордите фигурира Левски - най-малко вкарани голове - един ..
Според мен ще играете с
[offtopic]един от тези Суонзи, Черноморец (Одеса), Есберг, Марибор, Днипро, Макаби (Тел Авив), Динамо (Киев), Слован (Либерец), Бетис, Лацио, Анжи (Махачкала), ПАОК, Аякс, Ювентус, Порто, Виктория (Пилзен)[/offtopic]
[offtopic]един от тези Суонзи, Черноморец (Одеса), Есберг, Марибор, Днипро, Макаби (Тел Авив), Динамо (Киев), Слован (Либерец), Бетис, Лацио, Анжи (Махачкала), ПАОК, Аякс, Ювентус, Порто, Виктория (Пилзен)[/offtopic]