16.12 Черно море - Ботев Пд 14.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 16.12 Черно море - Ботев Пд 14.00
Какво толкова лошо или извън правилата бях написал, че ме изтрихте?! Кой го стори това?! Гарфи или HEATSEEKER?! И защо тихомълком... Ще ми каже ли някой?!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Нико написа:Успех на Черно море срещу неградските! В момента в отбора на Черно море май има повече хора свързани с Локомотив Пловдив отколкото има такива в самият Локомотив Пловдив! Георги Илиев ,Кирил Котев , Даниел Георгиев и Михаил Венков са бивши водещи играчи на Локо , а Симеон Райков е и юноша на Локомотив Пловдив. Иван Коконов е юноша на ФК Векта Пловдив и е със съответното правилно отношение към жълтите. Треньорският щаб на Морето пък е направо категоричен в отношение на свързаността му с Локомотив Пловдив : Георги Иванов юноша и централен нападател водел нападението на Локо в А група на 17 години , Ивайло Петров юноша и съотборник на Гонзо в Локо, Ставрев дългогодишен вратар и треньор на вратарите в Локо.
Приятел за каква свързаност говориш ?

Георги Илиев е юноша на Черно Море с над 200 мача за отбора срещу 60 за Локо ПД .Преминал в Локо ПД когато собственик ви беше Г.Илиев ,както и на нас .
Кирил Котев - Юноша на Вихър (Горубляне)
Даниел Младенов - юноша на Левски София ,6 сезона играч на Черно Море с над 150 мача за отбора -срещу 11 за Локо ПД
Михаил Венков -юноша на Септември София .Дългогодишен играч на Литекс . С 28 мача за локо ПД ,почти толкова има вече и в Черно Море .
Иван Коконов - с нито един изигран мач за Локо ПД
fraport написа:Нико написа:Успех на Черно море срещу неградските! В момента в отбора на Черно море май има повече хора свързани с Локомотив Пловдив отколкото има такива в самият Локомотив Пловдив! Георги Илиев ,Кирил Котев , Даниел Георгиев и Михаил Венков са бивши водещи играчи на Локо , а Симеон Райков е и юноша на Локомотив Пловдив. Иван Коконов е юноша на ФК Векта Пловдив и е със съответното правилно отношение към жълтите. Треньорският щаб на Морето пък е направо категоричен в отношение на свързаността му с Локомотив Пловдив : Георги Иванов юноша и централен нападател водел нападението на Локо в А група на 17 години , Ивайло Петров юноша и съотборник на Гонзо в Локо, Ставрев дългогодишен вратар и треньор на вратарите в Локо.
Приятел за каква свързаност говориш ?![]()
Георги Илиев е юноша на Черно Море с над 200 мача за отбора срещу 60 за Локо ПД .Преминал в Локо ПД когато собственик ви беше Г.Илиев ,както и на нас .
Даниел Георгиев - юноша на Левски София ,6 сезона играч на Черно Море с над 150 мача за отбора -срещу 11 за Локо ПД
Михаил Венков -юноша на Септември София .Дългогодишен играч на Литекс . С 28 мача за локо ПД ,почти толкова има вече и в Черно Море .
Iceberg написа:Какво толкова лошо или извън правилата бях написал, че ме изтрихте?! Кой го стори това?! Гарфи или HEATSEEKER?! И защо тихомълком... Ще ми каже ли някой?!
[offtopic]Добре си вършат работата модовете,и на мене ми изтриха мнение за въпросния субект,бях му теглил една щото то не се търпи вече

HASTA DE LA VICTORIA
thebully написа:Iceberg написа:Какво толкова лошо или извън правилата бях написал, че ме изтрихте?! Кой го стори това?! Гарфи или HEATSEEKER?! И защо тихомълком... Ще ми каже ли някой?!
[offtopic]Добре си вършат работата модовете,и на мене ми изтриха мнение за въпросния субект,бях му теглил една щото то не се търпи вече![]()
![]()
,в противен случай трябваше да ме баннат[/offtopic]
[offtopic]Хахаха, тъй ли? Еми той си го търсеше тоя. Но ти сигурно си видял, че аз пък не му писах нещо кой знае какво?!Даже без да се ровя, ей сега мога да ти извадя поне 10 поста много по за триене, коите си седят и не са пипнати...?![/offtopic]
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
fraport написа:fraport написа:Нико написа:Успех на Черно море срещу неградските! В момента в отбора на Черно море май има повече хора свързани с Локомотив Пловдив отколкото има такива в самият Локомотив Пловдив! Георги Илиев ,Кирил Котев , Даниел Георгиев и Михаил Венков са бивши водещи играчи на Локо , а Симеон Райков е и юноша на Локомотив Пловдив. Иван Коконов е юноша на ФК Векта Пловдив и е със съответното правилно отношение към жълтите. Треньорският щаб на Морето пък е направо категоричен в отношение на свързаността му с Локомотив Пловдив : Георги Иванов юноша и централен нападател водел нападението на Локо в А група на 17 години , Ивайло Петров юноша и съотборник на Гонзо в Локо, Ставрев дългогодишен вратар и треньор на вратарите в Локо.
Приятел за каква свързаност говориш ?![]()
Даниел Георгиев - юноша на Левски София ,6 сезона играч на Черно Море с над 150 мача за отбора -срещу 11 за Локо ПД
Приятел , чети малко по внимателно просто. Като допълнение - Георги Илиев и Котев са от шампионският отбор на Локомотив Пловдив...Изброените от мен хора със сигурност имат едно много определено отношение към жълтите, поради връзката им с Локомотив. Това е само от ваша полза за утрешният мач. Успех!
-
- Контакти:
]в мненията имаше цитати на въпросния субект.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
зеления написа:icko65 написа:ако всичко е честно в първенството черно море са 3ти помнете ми думата Аз не виждам по добър от тях след Литекс и Лудогорец
Чул те Господ!
Aбсолютно съм съглсен,но основната пречка ще са ЦСКА и Левски.Родното БФС няма да ги остави извън Евротурнирите.Ще продължат да се излагат и догодина,уверен съм!Дай Боже да не съм прав,но като се оформи първата седмица,ще започнат големи далавери,комбинации и мушангии.И всичко ще е в една посока,да се осигури светло бъдеще за синьо-червеното "Телешко варено"(говеждо+чорба).Дано Гонзо успее да навие ТИМ-аджиите,да се напънат малко и да осигурят добра селекция.А защо не и нещо по стадиона!Имаме достатъчно добър отбор,за да се амбицират и да надградят.Надявам се на стратегическото им мислене.Докато имахме треньори-недоразумения,може би са смятали,че не е нужно да се хвърлят пари на вятъра за селекция.....Но сега треньора е личност,с амбиции и ще е грехота да не му се помогне с всички средства!В тази връзка,пак искам да напомня,че ние феновете също трябва да си свършим работата!За тази година остана,всичко на всичко един мач,който е много важен за класирането ни!Нека всички да сме на стадиона!Независимо,че е понеделник>Независимо,че го дават по телевизията.Независими,какво ще е времето.Не можем да искаме само,от собственици,треньори и футболисти!Ние също трябва да покажем,че този отбор е ГОЛЯМ!!!
- blue avalanche
- Контакти:
КироВарна написа:зеления написа:icko65 написа:ако всичко е честно в първенството черно море са 3ти помнете ми думата Аз не виждам по добър от тях след Литекс и Лудогорец
Чул те Господ!
Aбсолютно съм съглсен,но основната пречка ще са ЦСКА и Левски.Родното БФС няма да ги остави извън Евротурнирите.Ще продължат да се излагат и догодина,уверен съм!Дай Боже да не съм прав,но като се оформи първата седмица,ще започнат големи далавери,комбинации и мушангии.И всичко ще е в една посока,да се осигури светло бъдеще за синьо-червеното "Телешко варено"(говеждо+чорба).Дано Гонзо успее да навие ТИМ-аджиите,да се напънат малко и да осигурят добра селекция.А защо не и нещо по стадиона!Имаме достатъчно добър отбор,за да се амбицират и да надградят.Надявам се на стратегическото им мислене.Докато имахме треньори-недоразумения,може би са смятали,че не е нужно да се хвърлят пари на вятъра за селекция.....Но сега треньора е личност,с амбиции и ще е грехота да не му се помогне с всички средства!В тази връзка,пак искам да напомня,че ние феновете също трябва да си свършим работата!За тази година остана,всичко на всичко един мач,който е много важен за класирането ни!Нека всички да сме на стадиона!Независимо,че е понеделник>Независимо,че го дават по телевизията.Независими,какво ще е времето.Не можем да искаме само,от собственици,треньори и футболисти!Ние също трябва да покажем,че този отбор е ГОЛЯМ!!!
Поправи ме ако греша,ама вие в момента не я ли карате на претоплени манджи от "телешкото-варено"?
Гонзо,Райков...Айде да добавя и Младенов и Станчев...
И преди да се целите в Зона Европа си помислете къде ще си играете мачовете.
ПП.Преди мача с Локо Сф не тренирахте ли на игрището на "телешкото-варено"?Предполагам,че сме били длъжни да ви го дадем,нали?
-
- Контакти:
ДНЕС ОТ 14:00 ВСЕКИ ДА Е НА СТАДИОН ТИЧА, ЗА ЕДИН ПОСЛЕДЕН МАЧ НА ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА, ПРЕЗ 2013 ГОДИНА! ЗА ПОСЛЕДЕН МАЧ НА ЧЕРНО МОРЕ В СЛЕДВАЩИТЕ ТРИ МЕСЕЦА. НЕКА ГИ ПОДКРЕПИМ ОТ ПЪРВАТА ДО ПОСЛЕДНАТА МИНУТА!