Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот modor » 14 дек 2013 20:25

В края на януари строителство на сектора продължава с пълна пара ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
evernazion
Контакти:

Мнениеот evernazion » 14 дек 2013 22:31

А властването на Шматков, до кога ?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 дек 2013 22:55

evernazion написа:А властването на Шматков, до кога ?

Докато плаща по 15 000лв на месец. (мисля че съм достатъчно лаконичен).

ПС: Мисля даже че на последното му изказване , каза истината под формата на шега , когато отговори на въпроса, как Левски се финансира.

1-от ТВ-права (смешно)
2-покупко-продажби на футбаляри (смешно)
3-спонсори(смешно)
4-средства дадени от президента(смешно)
5-уредени мачове (е тва е истината друзя)

Който не вярва нека му изгледа интервюто след мача с черноморец (в спортал го има мисля)
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

madjoto
Контакти:

Мнениеот madjoto » 15 дек 2013 11:12

modor написа:В края на януари строителство на сектора продължава с пълна пара ;)

Това вярно ли е, дай повече подробности?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 15 дек 2013 11:24

modor написа:В края на януари строителство на сектора продължава с пълна пара ;)

А какво става ако през януари е - 30 градуса?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 дек 2013 19:26

Левски преговаря с компанията, която ще строи стадиона на Славия.

Левски преговаря с германската компания, заела се с проектирането и изграждането на новия стадион на Славия. Това разкри председателят на Управителния съвет на Левски в оставка Иво Тонев в интервю за TV7. Бившият изпълнителен директор поясни, че преговорите за проекта „Георги Аспарухов“ са в напреднала фаза, а представители на компанията IFS ще са на стадиона през месец януари.

Тонев призна, че има забавяне по изграждането на Сектор А, но обяви, че както могат да се случат лоши неща, така съвсем скоро могат да се случат и много хубави такива.

На първо място бившият изпълнителен директор обяви в какви отношения се намира с фигури като Тодор Батков и Наско Сираков.

„Имам добри отношения с всички. С Батков сме в добри отношения, гледаме мачове заедно, чуваме се. С Наско Сираков откакто напуснахме в един и същ ден сме се чували два-три пъти по телефона, уговаряхме се да се видим. Все нещо ставаше покрай ангажименти и не успяваме да се видим, може би вината за това е моя. С най-добри чувства оставам към него и отношенията си през времето, в което бяхме в Левски.

За реконструкцията на стадион „Георги Аспарухов“ и бъдещите планове.

„Трябва да бъдем точни и коректни – има забавяне. Истина е, че дължим известна сума на строителите, прави им чест, че продължават да работят. Ще продължат да работят до края на януари, каквато е уговорката ни. Към днешна дата могат да се случат много хубави неща, но може да има и проблеми. Не съм си позволявал да лъжа феновете. Стремя се да казвам нещата, каквито са. Има интерес на чужда компания към нас и водим разговори. Говорим конкретно за строежа на стадиона. Казали сме какви са условията ни. Отнасяме се с уважение към Славия и не се стремим да привлечем техния проект към нас. Хората се свързаха с нас и през януари ще бъдат тук, за да видят какви са нещата. Засега можем да говорим само за Сектор А“.

„В момента има съвкупност от фактори, които доведоха до забавянето на стадиона. Компанията има свои изисквания към Сектор А, като не споделят нашето виждане как трябва да изглежда секторът. Студеното време също забави строежа“.

„Събарянето на сектора и строежа са мой ангажимент от първия ден. Дали ще се случи, или не, отговорността е изцяло моя. Прокраднаха се намеци и въпроси и държа да кажа, че Тодор Батков е встрани от това нещо и никой не трябва да го атакува и обвинява по този въпрос. Ако не се случи виновният ще бъда аз. Цялата помия ще се излее върху мен и затова казвам, аз съм човекът. Да не атакуват никого и да не бързат, защото само след месец нещата може да изглеждат по коренно различен начин“.

Потребителски аватар
Cuba Libre

Измамника Тонев:Има забавяне,не атакувайте Батков

Мнениеот Cuba Libre » 15 дек 2013 22:47

Плевенският измамник и абсолютен измекяр,който носи ГЛАВНА ВИНА за състоянието на отбора ни днес - Иво Атанасов Тонев,отново е правил някакви изказвания днес след мача,само че аз се чудя той какъв е в Левски?! Нали си подаде оставката,като зрител ли са го интервюирали или... ?
[wrapimg=]http://www113.sakura.ne.jp/~hagi/Clubs/img/50051.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-ash3/s160x160/579788_10151423625927259_723905197_a.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://www.fantamaster.com/static/img/stemmi/l/fiorentina.png[/wrapimg] [wrapimg=]http://forum.gong.bg/levski/download/file.php?avatar=17253_1259345822.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
stefani

Re: Измамника Тонев:Има забавяне,не атакувайте Батков

Мнениеот stefani » 15 дек 2013 22:53

Тонев трябваше да каже: Виновните сме аз и Батков ! :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 15 дек 2013 23:04

Meн не ме интересува кой какъв е! Важното е Левски да бъде шампион! Очаквам през този сезон да спечелим трофея! САМО ЛЕВСКИ!

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 15 дек 2013 23:05

Тоя е най-големия боклук. Два пъти казва "категорично" че си тръгва а всъщност лъже. Тоя задник стои зад простотията с Петев, жалко за феновете които му се подмазват.

Върни се в “Левски”