Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Nasko 1
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот Nasko 1 » 21 окт 2009 00:43

Първо трябва да бъдат освободени или продадени Г. Христов, Еньо Кръстовчев, Дениран Ортега, Рабех, Йовов, Зе Соареш, Цв. Димитров /трябва да бъде изгонен/ и Симонович.
През зимата трябва да върнем Цачев и да привлечем Валери Домовчийски, Цветан Генков, Даниел Димов и Даксон да Силва.
Евентуален състав:
Петков
Миланов, Генев, Милиев, Минев
Гаджев, Балтанов /Димов/
Телкийски /Даксон/, Тасевски, Домовчийски
Генков /Цачев/

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 21 окт 2009 12:58

Nasko 1 написа:Първо трябва да бъдат освободени или продадени Г. Христов, Еньо Кръстовчев, Дениран Ортега, Рабех, Йовов, Зе Соареш, Цв. Димитров /трябва да бъде изгонен/ и Симонович.
През зимата трябва да върнем Цачев и да привлечем Валери Домовчийски, Цветан Генков, Даниел Димов и Даксон да Силва.
Евентуален състав:
Петков
Миланов, Генев, Милиев, Минев
Гаджев, Балтанов /Димов/
Телкийски /Даксон/, Тасевски, Домовчийски
Генков /Цачев/

За Цветан съм чувал, че имал хронична контузия. Валери няма да се върне в Левски. Дано греша но...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bgfutbol
Контакти:

Мнениеот bgfutbol » 22 окт 2009 00:05

Ако ще играем с 4-4-2 според мен ни трябва 1 цент.защитник(на всяка цена и то чужденец,класен) и 1 бек в защита.В средата само един десен халф на 100% а в нападение 2-ма нападатели от които единия класен и опитен чужденец.Естествено ако някой ме пита мен веднага ще покажа пътя на:Рабех,Бензукан,Вагнер,Йовов,Симонович,Балтанов,Огнянов,Кръстовчев и Ортега.Няма да плача ако се продадът и Миланов,Димитров и ЗЕ,мисля че това е таванът им и няма на къде да се развиват поне тук в Левски,тотално зациклиха в последно време.Проблема е един,че мен никой не ме пита и,че Батков няма да искара пари за качествени футболисти каквито ми се искат на мен :)
В България са малко футболистите които ми харесват и бих желал да са в Левски а и някой от тах няма как да дойдат защото няма как да играят в Левски като Галчев примерно,.
http://WWW.BGFUTBOL.COM Сайт N1 за аматьорски футбол в България!

Потребителски аватар
maximalniq
Контакти:

Мнениеот maximalniq » 22 окт 2009 15:28

Трябва ни политика за управление на клуба.Манчестър големи суми не дават за играч под 26 години(изключение е Барбуков).

П.С. Колко е средната възраст на отбора?
Изображение

Потребителски аватар
dead_shadow
Контакти:

Мнениеот dead_shadow » 23 окт 2009 01:02

Съгласен съм със трансвера.Но кой ще ги купе тези слаби играчи.След като браха зор срещу когото се противопоставяха.Това беше срам за левски да губи толкова много.Няма да забравя мачовете С бате борисов и стара загора.Те ще се запишат в изторията на левски.да береш толко срам за нищо.Ако бях левскар веднага щтях да стана чорбар. ;)

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 23 окт 2009 16:20

Трябва ни задължително нов нападател. С тоя Христов не виждам бъдеще - то бива, бива ама и той имаше чисто положение. Нямаше как по-добре да му я подадат. И въртя ли се,въртя.. Ако беше бил 2 сек. по-рано щеше да стане нещо приятно, но... Спешно нов нападател!!!! Един Алекс Фрай ще ни дойде идеално.. Изображение :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
YoTheReal
Контакти:

Мнениеот YoTheReal » 29 окт 2009 12:25

maximalniq написа:Трябва ни политика за управление на клуба.Манчестър големи суми не дават за играч под 26 години(изключение е Барбуков).

П.С. Колко е средната възраст на отбора?

36 :D

Не... примерно около 25-26 сигурно. Трябват ни по един защитник, халф и нападател под 21 години и 1-2 елитни играча от чужбина, които да са 1 класа отгоре на нашите.
storm написа:
Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят? :roll:

контузени

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 окт 2009 13:16

Забравете за качествени попълнения. Нещо свободно ако изскочи ще е добре... Но Боратков пари за трансфери няма!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 01 ное 2009 23:32

Не знам , но за мен Кривия има място в Левски и винаги ще има ! Дава се шанс на тъпаци като Йовов , Сърмов , Симонович и да не изброявам а за една легенда , за един митичен футболист за Левски какъвто беше и все още е Сашо Александров Кривия - място няма ! Писна ми от измислените Ви трансфери ! Това е човек , който Умира за Левски ! Не помните ли Малдини , Лотар Матеус . Не виждате ли Индзаги , Зеедорф , И т.н и т.н.
Ако не го вземем , аз лично ще съм много разочарован .
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 ное 2009 14:35

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=100707

Ето това е трансфер мечта.Дано се случи.

Върни се в “Архив”