Нефтохимик - Левски 15.12 14:00 Нюз 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нефтохимик - Левски 15.12 14:00 Нюз 7
Преди години един познат ми каза, че ще дойде денят, когато Нефтохомик ще ги бием с 5 , 6 на 1 на техния стадион, ще отпаднат и повече няма да се възстановят. Е, Иво - ти позна!
Радвам се, че не се оказах прав. Очаквах труден мач, но момчетата се представиха отлично и взеха ранен аванс, който реши мача. Перес да си стяга багажа и да изчезва, Пл. Димов - също потресаващо зле. Всички други са отличници!
Тони Здравков обаче ме разочарова тотално - в този мач на мястото на Англеов можеше спокойно да влезе Попадийн вместо Гаджев. Освен това, според мен тук беше идеален шанс да се дадат минутки на Мики Орачев и да се види става ли - не става ли. Нали Пинто ще напуска - Орачев тренира с мъжете от доста време, така че е редно да се прецени какво е игровото му състояние.
Тони Здравков обаче ме разочарова тотално - в този мач на мястото на Англеов можеше спокойно да влезе Попадийн вместо Гаджев. Освен това, според мен тук беше идеален шанс да се дадат минутки на Мики Орачев и да се види става ли - не става ли. Нали Пинто ще напуска - Орачев тренира с мъжете от доста време, така че е редно да се прецени какво е игровото му състояние.
NOMER14 написа:Преди години един познат ми каза, че ще дойде денят, когато Нефтохомик ще ги бием с 5 , 6 на 1 на техния стадион, ще отпаднат и повече няма да се възстановят. Е, Иво - ти позна!
Бихме ги, но не на техния стадион.

-
- Контакти:
Въпреки резултата, продължавам да си държа на мнението, че не играхме добре. В плей-офите Нафти няма. Пламен Димов и той не знае за какво е в Левски, Перез е само една идея по-напред (а взима 10 пъти по-голяма заплата), халфовете са трагедия, напролет без Пинто, Гаджев и (може би) Гари ще берем мноооого ядове.
- blue avalanche
- Контакти:
futbolqga написа:Радвам се, че не се оказах прав. Очаквах труден мач, но момчетата се представиха отлично и взеха ранен аванс, който реши мача. Перес да си стяга багажа и да изчезва, Пл. Димов - също потресаващо зле. Всички други са отличници!
Къв Попадийн???
Гаджев трябваше да поиграе с оглед мача на 19-и...Няма от пейката и направо срещу красноармейците.
Попадийн трябваше да ЗАПОЧНЕ мача!
Честита победа.
Тонев е при Карбовски в момента
- Stahlgewitter
- Контакти:
- GA_ veliki
- Контакти:
Безсмислен мач
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
-
Добра тренировка.
Може много да се изисква от този Левски, но трябва да знаем, че на повечето ни настоящи играчи, възможностите им са лимитирани.
Има време за по-просторни анализи.
Остава един мач... И тогава ще теглим чертата да видим, кое, какво, що ...

Може много да се изисква от този Левски, но трябва да знаем, че на повечето ни настоящи играчи, възможностите им са лимитирани.
Има време за по-просторни анализи.
Остава един мач... И тогава ще теглим чертата да видим, кое, какво, що ...