Геноцидът с цените на билетите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Геноцидът с цените на билетите

Мнениеот FLANKER » 13 дек 2013 18:49

Балкански Орел написа:
Pride написа:
Libera написа:Направо геноцид достоен за съда в Хага. И без пари да са ви билетите пак ще сте 200 човека, така че не знам какво ревете. 10 лева не са пари в днешно време!

Брой, бройчо.

Изображение

Човек колко пъти ще я качваш тази снимка ? Това мача когато се решаваше титлата ли беше ? И колко хора бяха на отсрещната трибуна ? Знам че има Локомотивци както и Слависти, но не знам защо ги няма на стадионите.

Не, това е мач от 16-ти кръг срещу Локо Пд в предния ни "много силен" сезон.
Последна промяна от FLANKER на 14 дек 2013 19:22, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 дек 2013 19:10

Libera написа:Направо геноцид достоен за съда в Хага. И без пари да са ви билетите пак ще сте 200 човека, така че не знам какво ревете. 10 лева не са пари в днешно време!

10 лв е надницата на работещ на минимална раб. заплата в България :!: В твоето село сигурно взимате по 1000-2000 лв заплата и 10 лв ти се струват незначителни :lol:

rankoni74
Контакти:

Мнениеот rankoni74 » 14 дек 2013 03:48

Скъпи билети срамна продукция,пияно и малоумно ръководство,надупващ се президент,смешни футболисти,и това от много години само така си продължава,до безкрай!!!!!!!

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 15 дек 2013 14:27

Балкански Орел написа:
Pride написа:

Брой, бройчо.

Изображение

Човек колко пъти ще я качваш тази снимка ? Това мача когато се решаваше титлата ли беше ? И колко хора бяха на отсрещната трибуна ? Знам че има Локомотивци както и Слависти, но не знам защо ги няма на стадионите.

Колкото пъти ви се брои. Мача не е никакъв шампионски 17 кръг, март 2012 понеделник 15:30 ч. билет 6 лв. По това време сме на 12-то място ако възможно преброителите да изброят колко отбора при подобно положение ще съберат 2000 свои привърженици.

Ето ти още една картинка от мача ни с Ботев този сезон 10 лв. цена на билета.
Изображение
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Локо София”