Осасуна - Реал Мадрид - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Осасуна - Реал Мадрид - 2:2 FT
Срещу ВАЛЕНСИЯ ще е яко шоу,то освен че защитата е зле,там ще са и наказани ПЕПЕ и РАМОС и с Начо и Арбелоа централни смятай 

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Още миналата година си говорихме..аз продължавам да твърдя, че Сами Кедира е перфектен централен защитник и може да играе много успешно на този пост. Но тогава Анчелоти ще трябва да си търси друга 5-а. Този треньор не е на нивото на отбора на Реал. Клоп
, ще вземе и Лева със себе си..едно решение за 100 млн евра

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Ей голямо плюене, голямо нещо. Анчелоти достатъчно се е доказъл като треньор и е на нивото на Реал поне за мен. Вярно, че днес не играхме никак добре и никой футболист не се представи на ниво, но всички знаете, че попринцип Памплона е едно много, много трудно място за гостуване и не случайно казвах въобще да не очаквате лесна победа там. Чудя се защо в последния месец, когато играехме много добре и печелехме всички мачове не си отваряхте устите и само чакахте първата грешна стъпка за да започнете на ново. Ясно е, че гостуванията този сезон са ни страшен проблем, ясно е, че Рамос днес сътвори чудовищна глупост, но пък не е станало чак кой знае какво нещо, дори не сме загубили. Предстоят още много на брой и тежки мачове, така че нека изчакаме края на сезона и тогава да правим оценки. След мача с Райо дори самият аз бях много афектиран и бращолевих глупости, но мисля че трябва да се даде шанс на Анчелоти, все пак той не е магьосник, я ми припомнете как се представяше Реал в 1-вия сезон на Моуриньо и спечели само КнК, а на следващия сезон станахме шампиони, Пелегрини спечели 96т. и не успя да стане шампион и не взе трофей, мисля че Анчелоти си заслужава шанса да води поне 1 сезон Реал Мадрид за да видим до къде ще стигнем пък след това ще му мислим. Все пак не сме в България и Реал не е някой случаен отбор, който да си сменя треньора на всеки полусезон.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- paceto
- Контакти:
Аз съм на същото мнение като теб.
Дори в началото на сезона споменах, че не очаквам чудеса от Карло през този сезон, но ще е добре поне да вземем купата на Испания.
Същото се отнася и за мачовете в ШЛ, защото там ще е още по-трудно с този отбор, но следващият сезон очакванията ще са много повече най-вече за в Испания.
Дори в началото на сезона споменах, че не очаквам чудеса от Карло през този сезон, но ще е добре поне да вземем купата на Испания.
Същото се отнася и за мачовете в ШЛ, защото там ще е още по-трудно с този отбор, но следващият сезон очакванията ще са много повече най-вече за в Испания.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Ще стискаме палци днес жълтата подводница да направи някакъв Х на каталунците 
П.С. За жалост Барселона си биха напълно заслужено.

П.С. За жалост Барселона си биха напълно заслужено.
Последна промяна от LevskiZavinagi на 14 дек 2013 22:52, променено общо 1 път.

- paceto
- Контакти:
Няма как да стане този номер.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
paceto написа:Няма как да стане този номер.
За съжаление си прав. Тяхното момче с номер 11 е малко по-напред с материала от нашето

Прав си Реал не успя да победи, Бейл е абсолютно леке и не става за футболист, а Барселона игра супер силно и "жълтата подводница" нямаше шанс, Неймар е поне 3 класи над Бейл.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- realmadrid_fan
- Контакти:
Не мисля, че Анчелоти трябва да бъде обвиняван за загубата на точки във вчерашния мач. С изключение на последната смяна, когато трябваше да смени Бензема, Анчелоти направи каквото можеше. Просто целият отбор игра слабо, като само Иско и Модрич не играха лошо. Спорен мен най-слабо се представиха Рамос, Бейл и Лопез.

HALLA MADRID
j0rka7aa написа: Чудя се защо в последния месец, когато играехме много добре и печелехме всички мачове не си отваряхте устите и само чакахте първата грешна стъпка за да започнете на ново.
sl321 написа:От мача с Барселона,не сме имали мач със труден за нас съперник,а победата да е задължителна!Тръпна да гледам този мач.Много се надявам да играем добре,защото ако не е така,ще ми се потвърди съмнението че последните победи са дошли от посредствените съперници.
Tова ми е мнението преди мача.Не се чуди!