19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stefani

Re: 19.12 Купа на България: Левски - ЦСКА

Мнениеот stefani » 15 дек 2013 13:03

1:0 Един на мъка :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 15 дек 2013 13:11

за мен тука всякакви прогнози и спорове за напълно излишни. Иво Черноморец прогнозира 1:2, значи просто обръщате знака и крайния резултат е ясен - 2:1 за Левски. Незнам кво още спорите. :)

svetli-lz
Контакти:

Мнениеот svetli-lz » 15 дек 2013 13:19

Red thunderstorm написа:
svetli-lz написа:2-0 Голове от дузпа и фаул :lol: ,световен заговор и нова директива

Само идиотите се смеят на стари вицове, които сами на себе си разказват! :lol:

Виждам , че съм те разсмял , днес дарих усмивка дано помогне за лечението ти. И да напомня 2-0.....

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 15 дек 2013 13:30

спокойно пичове 3-1 за левски, победа срещу разсрочване на дълговете към БФС. тоя филм съм го гледал вече 6-та година. я с левски, я с лудогорец, я с литекс..я с локо софия за купата...,дълг срещу загуби. това е истината!!!
питайте и за мача днес нефтохимик-левски 1-7..има раследване нали..е след тоя мач няма да има вече...!!!
както когато миньор бяха заплашени с вадене за дългове точно преди мача в перник с левски, както раследваха черноморец за тото съвсем преди мача с левски, както съвсем преди мача с левски берое получи държавна помощ а пирин държавен ремонт на стадиона за лиценз!!! и тоя мач съм го гледал много пъти
залагайте смело
(шегувам се разбира се в нашия футбол такива неща няма има само бяла лястовица)
Последна промяна от nicromanser на 15 дек 2013 14:49, променено общо 7 пъти.
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 15 дек 2013 14:15

Отстраняваме ги и това е, никаква прошка за ония. Всички на стадиона и мощна подкрепа за ЦСКА! 0:2. ОБИЧАМ ЦСКА, ОБИЧАМ ЦСКА....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 15 дек 2013 16:29

nicromanser написа:спокойно пичове 3-1 за левски, победа срещу разсрочване на дълговете към БФС. тоя филм съм го гледал вече 6-та година. я с левски, я с лудогорец, я с литекс..я с локо софия за купата...,дълг срещу загуби. това е истината!!!
питайте и за мача днес нефтохимик-левски 1-7..има раследване нали..е след тоя мач няма да има вече...!!!
както когато миньор бяха заплашени с вадене за дългове точно преди мача в перник с левски, както раследваха черноморец за тото съвсем преди мача с левски, както съвсем преди мача с левски берое получи държавна помощ а пирин държавен ремонт на стадиона за лиценз!!! и тоя мач съм го гледал много пъти
залагайте смело
(шегувам се разбира се в нашия футбол такива неща няма има само бяла лястовица)

Дано не си прав. Все пак не е 1/2финал или финал. Ама знае ли човек.
Прогноза - 2-0 за нашите с голове на Сидибе и Апостол Попов.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2013 16:30

Какво да ви кажа ? Няколко страници ебавки, а в четвъртък нашите и вашите за пореден път ще направят топката квадратна :mrgreen: Надявам се поне да продължим ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 дек 2013 18:04

Трудно може да се прогнозира такъв мач. След първото дерби за новия сезон, в което бяхме лек фаворит, нещата се пообърнаха и след последните кръгове може би "сините" имат съвсем малко предимство. Разбира се това често няма никакво значение в такива двубои и аз вярвам, че ще успеем да продължим. Очаквам двата тима да са малко по-смели, отколкото в първата среща - малко вероятно ми се струва двубоят пак да завърши 0-0. Смятам, че със сигурност ще отбележим гол, но може би само един. Съответно не трябва да допускаме два. Както казах, трудно е за прогнозиране, но вярвам, че ще постигнем добър резултат. 0-1 или 1-1 ми е прогнозата.
Последна промяна от Udoji90 на 15 дек 2013 19:39, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 дек 2013 18:51

Udoji90 написа:Трудно може да се прогнозира такъв мач. След първото дерби за новия сезон, в което бяхме лек фаворит, нещата се пообърнаха и след последните кръгове може би "сините" имат съвсем малко предимство. Разбира се това често няма никакво значение в такива двубои и аз вярвам, че ще успеем да продължим. Очаквам двата тима да са малко по-смели, отколкото в първата среща - малко вероятно ми се струва срещата пак да завърши 0-0. Смятам, че със сигурност ще отбележим гол, но може би само един. Съответно не трябва да допускаме два. Както казах, трудно е за прогнозиране, но вярвам, че ще постигнем добър резултат. 0-1 или 1-1 ми е прогнозата.

Нали всеки казва,че Стойчо се затварял за 0:0,а напред каквото стане!Нека да го докаже,защото съм сигурен че ще вкараме гол!Както и да свърши ,само да имаме още 4 мача с Ботев!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 15 дек 2013 20:02

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”