Челси даде заявка за титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Челси даде заявка за титлата

Мнениеот CTAHKO » 14 дек 2013 19:53

kingofpop написа:айде без иронии....казах, че резултати има, но играта на отбора е трагикомична и дори феновете ви го признават, а ти освен да се правиш на интересен всеки път с някив иронични коментари друго можеш ли :?

Кои фенове бе :? Аз защо не агонизирам ;) Ти започна пръв с иронията 8-) Бием и някакъв каталунски нуб ще ми обяснява как сме агонизирали 8-) Бегай да се радваш на хобитите и не се заигравай с батковците 8-)

П.П. И си написал че "резултати има от време на време" :!: Иначе пък тръгнал да се обижда ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 дек 2013 19:59

kingofpop написа:Моуриньо е изчерпан за Челси и феновете агонизират от трагичната игра на отбора....резултати има от време на време, но от топ 6 отбора играе най-слабия футбол....неуспорим факт ;)

Станко тва не го интересува :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 дек 2013 20:07

CTAHKO написа:
kingofpop написа:айде без иронии....казах, че резултати има, но играта на отбора е трагикомична и дори феновете ви го признават, а ти освен да се правиш на интересен всеки път с някив иронични коментари друго можеш ли :?

Кои фенове бе :? Аз защо не агонизирам ;) Ти започна пръв с иронията 8-) Бием и някакъв каталунски нуб ще ми обяснява как сме агонизирали 8-) Бегай да се радваш на хобитите и не се заигравай с батковците 8-)

П.П. И си написал че "резултати има от време на време" :!: Иначе пък тръгнал да се обижда ;)

Stahlgewitter написа:Ужас....

terry_lampard написа:Толкова жалък Челси не съм гледал от доста години насам. Дори при АВБ играхме по-добре, изграждахме стил, но си бяхме в криза, а сега са просто едни ритнитопковци....

blue_till_i_die написа:Лошо ми става...

rhaegar написа:Мъка пълна.

Frankie Lampard написа:Нов нападател през зимата, това е прекалено вече..

rhaegar написа:Ужасен мач........не може да играем така срещу тая сбирщина.

това стига ли ти :? :lol:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 дек 2013 20:09

Къде виждаш коментари срещу Моурньо, че бил изчерпан и т.н. :?Какво пишеш глупости и ми постваш мнения относно даден мач ;)
Последна промяна от CTAHKO на 14 дек 2013 20:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 дек 2013 20:11

CTAHKO написа:Къде виждаш коментари срещу Моурньо, че бил изчерпан и т.н. :?

А от кога Челси=Моуриньо. С него до подножието, с Ди Матео на върха
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 дек 2013 20:16

donDiego написа:
CTAHKO написа:Къде виждаш коментари срещу Моурньо, че бил изчерпан и т.н. :?

А от кога Челси=Моуриньо. С него до подножието, с Ди Матео на върха

Ами виж в първият пост на колегата ти какво е написал и за какво водим този спор и сам ще си отговориш на въпроса 8-)И на мен ми се струва че Гуардиола се е изчерпал за Байерн, ама дали е така според феновете ви 8-) А да съм давал "експертно" мнение по въпроса :?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 дек 2013 20:28

kingofpop написа:
CTAHKO написа:

Кои фенове бе ? Аз защо не агонизирам ? Ти започна пръв с иронията ! Бием и някакъв каталунски нуб ще ми обяснява как сме агонизирали ! Бегай да се радваш на хобитите и не се заигравай с батковците .

Stahlgewitter написа:Ужас....

terry_lampard написа:Толкова жалък Челси не съм гледал от доста години насам. Дори при АВБ играхме по-добре, изграждахме стил, но си бяхме в криза, а сега са просто едни ритнитопковци....

blue_till_i_die написа:Лошо ми става...

rhaegar написа:Мъка пълна.

Frankie Lampard написа:Нов нападател през зимата, това е прекалено вече..

rhaegar написа:Ужасен мач........не може да играем така срещу тая сбирщина.

това стига ли ти :? :lol:

riak4 написа:Дали не е най-големия?! :) ;)

Siegfried написа:НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ТРЕНЬОР НА НАШЕТО ВРЕМЕ И ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ В ИСТОРИЯТА!!!

Stanislav_Ivanov написа:Още не мога да повярвам,че Специалния се завърна ! :twisted:

bardon_27 написа:ГОЛЯМ, СПЕЦИАЛЕН, ЕДИНСТВЕН, БОГ!

А на теб ?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 14 дек 2013 20:32

Въпрос към "Каталунският експерт":
Къде видя агонията в моя пост?И как не ми викна бърза помощ.Ок за Моу,Челси и футбола как и да е правиш се,че разбираш.Но кога стана компетентен и с моите вътрешни усещания?
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 дек 2013 20:39

Абе Станко тия мнения не са ли от юли, демек от идването на Моу...е за чий ми ги показваш, нали говорим за сегашната ситуация в клуба ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 дек 2013 20:44

И това ли е от Юли 8-)

sslevski написа:Хора не съм бил щастлив от както спечелихме ШЛ.Хареса ми агресията,която предприе Моуриньо.Този треньор е моя треньор с тази игра.

yasen написа:ей това е моя Челси ....

Вместо да пишеш глупости, проумей най-накрая, че няма фен на Челси, който да не уважава Моуриньо 8-) Изчерпан бил, агонизирали сме били...пълни глупости ;)
Последна промяна от CTAHKO на 14 дек 2013 20:53, променено общо 1 път.

Върни се в “Челси”