olympic teteven написа:IvanGit написа:Откритие е ,но само в очите на Тетевенския.
Явно тоз Тетевенския ги разбира нещата...
Едва ли щом е фен на Левски....
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
olympic teteven написа:IvanGit написа:Откритие е ,но само в очите на Тетевенския.
Явно тоз Тетевенския ги разбира нещата...
olympic teteven написа:Ботевъ Пловдивски написа:Уилмар Джордан е изпъкващ център нападател
Може и да не лош футболист, но не е попаднал в подходящия отбор. Най-много да стане поредната трансферна "бомба" на захарното джудже от Микре...
IvanGit написа:Едва ли щом е фен на Левски....
IvanGit написа:От Локомотив не мога да спомена никой-имам чувството ,че Коко ги е печелил на комар нашите чужденци
olympic teteven написа:Според мен това е Ларсен Туре
olympic teteven написа:ЕМИЛ написа:Това момче от Славия според мен
Да, но на младоците обикновено се гледа с по-различно око. Което в известна степен ги надценява малко. Докато на чужденците (особено предвид кризата, в която се намираше Левски преди месец-два) в повечето случаи гледаме скептично. Аз да си призная го смятах за поредната еднодневка, но ето, че приятната изненада вече е факт...
Може би някои биха посочили Мисиджан от Лудогорец, но Туре е на едно стъпало по-високо от него според мен
DmG написа:Да прав си тетевенски , Туре е откритие , млад талант печели Вутов , Вратар - тигарчо . Най- добър нападател е Макриев . И най-добър защитник Станисла Ангелов .
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост