Челси - Кристъл Палас /14.12.2013/ 17:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
- blue_till_i_die
- Контакти:
Re: Челси - Кристъл Палас /14.12.2013/ 17:00
Честита победа! Важни три точки, като качество на играта-ужас / за второто полувреме говоря, защото първото не го гледах/. Нашите изпуснаха поне две чисти положения. Играем едно и също, няма разнообразие. Рамирес с невероятни два пропуска. Оскар много зле се включи в мача и като цяло като се махна Мата бяхме пълна скръб. ДЖОН ТЕРИ, благодаря ти!

Офтопик:
- terry_lampard
- Контакти:
usurper написа:MAЙOPA написа:Къде ги слагате челси за титлата ве? Играят безобразен футбол, а от Моуриньо е останала само репутацията. Вие не им ли гледате мачовете да видите каква мъка е ?Титлата отново ще е в Манчестър за поредна година.
Ама разбира се
2011-шампион Манчестър Юнайтед
2012-шампион Манчестър Сити
2013-шампион Манчестър Юнайтед

- usurper
- Контакти:
terry_lampard написа:Хахах, някой пак не си е взимал успокоителните.
И неговата не е лека... остей го
Офтопик:
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Честита победа ! Нищо не играхме,но поне взимаме точки.Вижда се,че сме в криза,но и имаше подценяване и отпускане в тоя мач.Сигурен съм,че в двубоя с Арсенал отбора,ще изглежда различно ! Просто мотивацията там е друга и се надявам да ги бием.

- Stahlgewitter
- Контакти:
blue_till_i_die написа:Нашите изпуснаха поне две чисти положения.
Поне?Това си бяха два чисти гола.

CTAHKO,дано да ударите АДСКИ противният арсенал следващият кръг,0:3,нека ще

- obi4am_pirin
- Контакти:
Тези бездарници за пореден път ми прецакаха тотото!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
каквото и да си говорим, не ни се получават нещата, важното е, че спечелихме нови 3 т.
да, допускат се глупави грешки, защитата е трагична в последния 1 месец, отдавам го на лош период, надявам се да е това...
убеден съм, че с който и да е друг треньор, вече щяхме да сме извън борбата за титлата, Моуриньо извлича максимума според мен, така, че вината определено не е в Моуриньо, иначе мисля, че допуска грешки по време на мачовете, ето днес пусна неадекватния Оскар на мястото на полезния Мата ...
и понеже има много критикари, когато не играят Мата и Луиз, се хващат там, сега нещо друго ще им "пречи", българина обича да плюе, критикува и т.н.
Челси не е машина, но ще стане, Моуриньо ще изгради нов голям отбор, трябва търпение.
и между другото очаквам силен мач срещу Арсенал и да не загубим!!!
да, допускат се глупави грешки, защитата е трагична в последния 1 месец, отдавам го на лош период, надявам се да е това...
убеден съм, че с който и да е друг треньор, вече щяхме да сме извън борбата за титлата, Моуриньо извлича максимума според мен, така, че вината определено не е в Моуриньо, иначе мисля, че допуска грешки по време на мачовете, ето днес пусна неадекватния Оскар на мястото на полезния Мата ...
и понеже има много критикари, когато не играят Мата и Луиз, се хващат там, сега нещо друго ще им "пречи", българина обича да плюе, критикува и т.н.
Челси не е машина, но ще стане, Моуриньо ще изгради нов голям отбор, трябва търпение.
yasen написа:каквото и да си говорим, не ни се получават нещата, важното е, че спечелихме нови 3 т.
Никога няма го вече ДИДИЕ ДРОГБА,няма и втори Ф.ЛАМПАРД,забрави.