actrus написа:Пу да ни ги урочасам
Това е много важно наистина...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
actrus написа:Пу да ни ги урочасам
teodor83 написа:Oгнянов от Любимец.
olympic teteven написа:Ботевъ Пловдивски написа:Уилмар Джордан е изпъкващ център нападател
Може и да не лош футболист, но не е попаднал в подходящия отбор. Най-много да стане поредната трансферна "бомба" на захарното джудже от Микре...
BadBoy написа:страхотен комплекс от Ловеч
BadBoy написа:може да ме черпиш едно
olympic teteven написа:BadBoy написа:страхотен комплекс от Ловеч
Еее, тук ме разсмя вече...![]()
![]()
Все едно да си от "Витошка" и да имаш комлекс от "Горубляне"...
![]()
Иначе сериозно: Ако слагаш знак за равенство между комплекс и погнуса, жалко. Мислех те за по-умен. Не знам колко пъти си ходил на мач в Ловеч, но 90 % от агитката им е съставена от пияндурници и простаци. Говоря за тази, която е в сектора "Слънчев бряг". Другите, дето минават за малко по-нормални се преместиха зад вратата, понеже не могат да ги търпят. Дори един път имаше сбиване между двете групи. Отделно от това, когато дойдат Левски (особено по времето на Гозно), някой все едно им бърка в г*за с пиратка. Скандирания от типа "Само Литекс" можеш да ги чуеш значително по-рядко от дежурните хули и обиди по адрес на противниковия отбор, особено ако това е Левски. Това го няма дори на мачове в Галата или Голям Извор примерно (от моя край си, знае за какво говоря).BadBoy написа:може да ме черпиш едно
Нямаш проблем! Заповядай! Само ще кажеш кой си и имаш едно уиски от мен...
IvanGit написа:Откритие е ,но само в очите на Тетевенския.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта