Middlesbrough написа:Помна , че бая го хранихте на времето
имаше такива моменти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Middlesbrough написа:Помна , че бая го хранихте на времето
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
donDiego написа:paceto написа:Определено няма да е лек мача, но не трябва да се стряскаме толкова от този отбор.
Според мен по трудното ще е следващият кръг при гостуването на Валенсия, който мач ще е и последен за годината.
Е разбира се ще има още един мач, ама той е реванша за купата.
Иначе се надявам на суха мрежа в този мач, но малко се съмнявам затова прогнозирам резултат 1:2.
Реал винаги е играл много лесно във Валенсия, за разлика от Барселона.Тази година опасният е Атлетико М, тях трябва да следите внимателно...0-3 ми е прогнозата за следващият мач
JackPackage написа:Осасуна радват този полусезон - отвсякъде играят за нас - 0:0 с бот 1, сега водят 2:1 на бот 2 - а дано да задържат![]()
Ще ни правят шампиони![]()
Космонавта с 682-ия си ч.к. за Реал + още 2 пъти по толкова спестени![]()
enguerino написа:Лос Че-то да не гледа другите ами да надъхва прилепите, че трябва да направят поне два хикса в следващите си мачове в Лигата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта