23 кръг: Локомотив ПД - Литекс - 2:5

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kubik
Контакти:

Това се очакваше......

Мнениеот kubik » 14 дек 2013 17:23

Съвсем в реда на нещата.Загубата си беше ясна.
Нямаме треньор.С тренер, който единсвените указания са му ,влизай и играй не става.

Класирането е повече от перфектно.

Еднствено си взимаме мачовете със слабите отбори до сега .и това се дължи на опита на футболистите.

След разделяното,ако не сменим тренера,едва ли ще запишим победа,но пък хубавото е,че няма да изпаднем :mrgreen:

Весели празници !!!Само Локо!!!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
blue_dobrich
Контакти:

Re: Това се очакваше......

Мнениеот blue_dobrich » 14 дек 2013 17:30

Абсолютен малоумник е тоя тренер!!! Пак съдията му виновен. Докато в Бг това е оправданието, такъв ще е и футбола! След такъв зрелищен мач, в който и бая са те отупали да излезеш и най-нагло да кажеш, че съдията е виновен, значи си пълен ТЪПАНАР!!!

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Стадион "Локомотив" в Пловдив

Мнениеот 1912plovdiv » 14 дек 2013 17:33

Знаете ли къде е стадион "Джорданово блато" :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 дек 2013 17:33

velito написа:
sandi74 написа:
velito написа:Добре колкото и да мрънкате по време на първенството терена няма как да се оправи да мине паузата пък тогава мрънкаите аз съм сигурен ,че няма как да го оставят така тоя терен

Не виждам някой да мрънка,напротив радваме се като деца на шоколад на прекрасното спортно съоръжение и разкошният му терен.

Маи забравяте ,че до преди една година 90% от стадионите бяха същите даже още са хубави стадиони в България са само в Стара Загора Ловеч Бургас и Разград ако има други поправете ме

Не знам какво разбираш под "хубав" стадион!?... :o Понеже в темата става въпрос основно за терени (а навън е зима), в България отопление под терена имат стадион "Васил Левски", стадион "Георги Аспарухов", стадион "Лудогорец Арена", стадионът в Ловеч, стадион "Ивайло" в Търново... За други не се сещам.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 дек 2013 17:39

1912plovdiv написа:Знаете ли къде е стадион "Джорданово блато" :lol:

Костенурк хубаво го кръстил в една друга тема - Мноу Кау :) .

rebel написа:Е то и какички ако имаше...ама след 24:00 :P

Какичките са ясни, ама аз бях пуснал да гледам футбол ;)
Изображение Изображение

Графът
Контакти:

Мнениеот Графът » 14 дек 2013 17:46

старите кучете днес ви продадоха мача. даньо тъча и даньо гола сътвориха чудеса да е двойка мача.
България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 14 дек 2013 17:49

Посещаемостта е показателна. Никой не вярва, че тия бауши могат да направят нещо по-сериозно в първенството.

А коментара на Станков за съдията...СРАМ!

Данчо тъча и Здравко курвата като се махнат от Локомотив, тогава можем да говорим за какъвто и да било футбол. Дотогава шнур за Тото и в дивия.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 14 дек 2013 17:52

На Станков претенциите му за треньор са по-големи от възможностите му. Тоя ли беше навремето дето разправяше за "успещна концепция'... а и да изръсиш глупост за съдията в този мач вече идва вповече. Но на мен ми е все тая.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 14 дек 2013 17:55

Прав си наистина е слаб треньор, но за нас неутралните зрители, по голямо впечатление направи, крайно неспортменското отношение на играчи и публика !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 14 дек 2013 18:01

Този мач мирише доста на тото. :twisted:

Върни се в “Локо Пловдив”