memnto написа:Питай Крум. И не ми слагай думи в устата - не съм казал, че някой точно от тези "държави" е играл.
Извинявай, останал съм с някакво погрешно впечатление.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
memnto написа:Питай Крум. И не ми слагай думи в устата - не съм казал, че някой точно от тези "държави" е играл.
j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.
Кировец написа:j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.
Тия срещу, които днес играхме половината ще да са свободни агенти до зимата.![]()
Петър Петров - карал е проби при нас, дори мисля, че има мачове в първия отбор. Халфче - коментаторът днес го похвали при една атака на Дините.
Udoji90 написа:Първо, това за мен е поредната измислица. Второ, не знам що като прочетете Кабо Верде, си мислите, че става въпрос за някакви неандерталци. Този отбор в последните години опука някои доста прилични тимове като Тунис и Камерун в ОФИЦИАЛНИ мачове. (За сведение в световната ранглиста са на 39-то място, а ние сме 76-ти. Знам, че по принцип е малко странно това класиране, ама 37 места разлика не са плод само на случайност.) Та "национал на Кабо Верде" честно казано не значи нищо по-лошо от "национал на България" поне към този момент. Както и да е, съмнява ме тази новина.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Хубаво де, Костов е млад талант вече от четири-пет години. Защо тогава никъде не се налага и не играе. Просто не е за отбор като ЦСКА.
j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.
petko.h.markov написа:j0rka7aa написа:Стойчо казва, че ще взимаме българи, предимно свободни агенти, та на мен това ми харесва, ама качествени български момчета да са свободни агенти вероятността е минимална.
Няма да открия топлата вода ако кажа"добрия треньор е най-важната фигура в един клуб".Ако нямаш пари за качествени футболисти добрия треньор ще намери и след това развие и по-слаби . Така както го показва Херо.
Освен това да намериш и най-доброто място на всеки на терена.За това смятам че няма качествени Б.Г треньори.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта