Тези загуби с Гоце Делчев са най-срамните в моя живот

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Тези загуби с Гоце Делчев са най-срамните в моя живот

Мнениеот obi4am_pirin » 14 дек 2013 11:40

Старши треньорът на Пирин ГД разкри, че със сигурност ще напусне тима и двубоят с Берое утре ще е последен за него.

„За себе си вече съм решил, че трябва да приключа с този отбор. Тези загуби са най-срамните в моя живот. Няма смисъл да се изтезавам. Не се знае, кой ще е собственик на отбора. Всичко това ми действа отчайващо. Длъжен съм да си подам оставката. Последната загуба с 0:6 от Локо Пловдив направо ме събори", коментира Лаптопа, цитиран от „Тема спорт”.

„Най-лошото е, че всички си мислят, че зад тези резултати има нещо съмнително, което жестоко ме обижда.
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Тези загуби с Гоце Делчев са най-срамните в моя живот

Мнениеот Levskar_90 » 14 дек 2013 11:42

Лаптопа е един добър специалист и въобще не е виновен за тото резилите на Гоце Делчев. Гоцето въобще не са чак толкова слаби, че да падат у дома с 0:6. Лаптопа е човек със чест и ще напусне много правилно този цирк.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 дек 2013 11:59

Levskar_90 написа:Лаптопа е един добър специалист и въобще не е виновен за тото резилите на Гоце Делчев. Гоцето въобще не са чак толкова слаби, че да падат у дома с 0:6. Лаптопа е човек със чест и ще напусне много правилно този цирк.

Лаптопа е така да се каже типаж Интелигент. Що годе културен, с респект към всички, уважение, надежди за феърплей. Ако се държи така и в съблекалнята, нищо чудно, че така и не постигна нещо сериозно. Не намирам изброените неща за лоши, но нито футбалерите, нито собствениците на отборите, нито.. да сме честни много от феновете в България са склонни да приемат подобен човек. Те искат някой, който да крещи като селянин, да плюе по телевизията противниците, да обвинява всичко и всеки за неуспехите си... и да се навежда чинно на поредния мутрафон, който е взел отбор за да прави далавери с него.

Казано най-общо по-добре в Малта или пета немска дивизия да беше отишъл, поне да работи като бял човек. Тук има шансове колкото.. Йоканович хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

miro_k
Контакти:

Мнениеот miro_k » 14 дек 2013 12:17

Абе жалка българска действителност. Адски много ме е яд за това, че се изгубиха толкова футболни клубове създали стотици талантливи футболисти през 20 и 21 век. Безпаричието това прави. Отделно "големите очаквания" на "цялата общественост" затриват по-младите треньори, защото те нямат време да научат имената на футболистите си а след 2-3 загуби са пътници. Трудно може да се спечели ВСЕКИ мач, но това е ясно на малко хора. В спорта е така - трябват хора, трябват пари, но най-важно е на тези хора да им се даде време , за да се сработят и т.н.
А футбола в България е една тема, която поражда много спорове, омраза, обиди и от ден на ден става, като черно-бялата снимка - избледнява,избледнява, докато накрая не разпознаваш никой на тази снимка.
Жалко за Пирин Г.Д. и Коцето ( не са ми особено симпатични, но са момчета, които заслужават уважение) , дано нещата се нагласят при тях и доиграят първенството.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 дек 2013 12:24

В много западналият български югозапад в момента има само един отбор и това е Марек.Всичко друго е плява и мястото им е в селските групи.Факт.

angelos1982
Контакти:

Мнениеот angelos1982 » 14 дек 2013 12:41

Levskar_90 написа:Лаптопа е един добър специалист и въобще не е виновен за тото резилите на Гоце Делчев. Гоцето въобще не са чак толкова слаби, че да падат у дома с 0:6. Лаптопа е човек със чест и ще напусне много правилно този цирк.

Сега да ти обясня как стоят нещата.Лаптопа го докара лично единия от шефовете в сянка в Пирин,К.Ангелов много добре знае в какъв отбор идва,по точно с какви собственици ще работи.Той е наясно,бъди сигурен,а специално за мача с Локо 0-6 не знам дали е тото мач но поради контузии второто полувреме играха двама юноши ,единият от които централен защитник и настъпи пълен хаос в отбора.
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 дек 2013 13:13

sandi74 написа:В много западналият български югозапад в момента има само един отбор и това е Марек.Всичко друго е плява и мястото им е в селските групи.Факт.

Селюгер, вие в Загоре много сте се развили. Бият Shut down на Марици-те след някоя и друга година и направо може да ви закриват :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 14 дек 2013 13:15

sandi74 написа:В много западналият български югозапад в момента има само един отбор и това е Марек.Всичко друго е плява и мястото им е в селските групи.Факт.

Футбол в България има в 4-5 града: София, Пловдив, Вара, Ловеч, Разград. Защо реши, че точно на Югозапада мястото му е в сеслките групи!? На Северозапад футбол има ли? А на Югоизток? Истината е, че футбол почти нямаме, но мазни селяндурчета като теб се кефят, че съседните региони тънат в мизерия, сиреч, че на Вуте му е по-зле, без да погледнат себе си. Така си осмислят животеца такива лайномети като теб.

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 14 дек 2013 13:24

Досега си мислех ,че obi4am_pirin е фен на Пирин Блг , пък той бил фен на Пирин ГД . :) :mrgreen:

Веселинов

Мнениеот Веселинов » 14 дек 2013 14:02

Ясно, Лап(т)опът го стягат за треньор на ЦСКА, а Животното ще му е СТД :mrgreen: идеална двойка ще са!

Върни се в “Футбол - България”