ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014
Костов, Дечев, ТОШЕВ??? Сериозни ли сте? Момчета, които не могат да си спират топката и са резерви, а някои изгонени от грандовете Монтана и аматьорския!!! Септември Симитли? Какво да правят тия Станковци в ЦСКА?
Venko123 написа:Костов, Дечев, ТОШЕВ??? Сериозни ли сте? Момчета, които не могат да си спират топката и са резерви, а някои изгонени от грандовете Монтана и аматьорския!!! Септември Симитли? Какво да правят тия Станковци в ЦСКА?
колкото и да не ми харесва Наско Курдов и тои неможеше да спира топката и играеше във В група или забрави ? мина и през Б ... в момента е голмаистора на Славия и ако не е тои и толкова точки нямаше да имат ... нашите голмаистори колко гола имат общо - колкото неговите ли са или .. ? а колко заплата и колко пари за да дойдат ще искат тези играчи ? а на колко годинки са - 22-23 ? моята идея е че те са юноши на клуба. малко или много ако им дадем 2ри шанс може и да се възползват по най добрия начин. отделно няма да струват нито лев и заплатите им няма да са значителни ... а за сметка на това ще се продадат играчи от които може да се вземат пари и да се закърпи малко положението. Знаеш ли някой може да ни изненада приятно и да реши да заиграе ...
Не разбирам това неистово желание да се махне Стойчо!Първо,ако някой иска това,трябва да предложи и заместник!За мен той винаги се е борил с плам за ЦСКА!Има сериозни успехи като треньор в ЦСКА!Вярно е ,че прави силни отбори със силни футболисти,но не е ли все пак това идеята и философията на нашия отбор.Уважавам го страшно много.Към момента той е най-подходящия треньор за ЦСКА,а и не само за момента.Периода в който той се нагърби с отговорността да води отбора,едва ли е нужно да го припомням.Това ми е мнението за Стойчо и екипа му,надявам се с една добра зимна подготовка да влезем яростно във втората част от шампионата и дано за Купата.
За футболистите съм на мнението на Кировец.Продаваме всеки за когото има подходяща оферта.Покрай Вальо,Бадема,Апата,Тошко и Мартин събираме млади момчета и да се развиват,такива като Чочев!
Фо Поре е страхотен футболист,гледал съм го няколко мача като игра в Черноморец,а и съм си говорил с приятели от акулите за него!Просто трябва да влезе във форма.
Венци Христов според мен няма да допринесе с нищо повече в нашата атака,още по-малко пък срещу 300 000 лв.
За футболистите съм на мнението на Кировец.Продаваме всеки за когото има подходяща оферта.Покрай Вальо,Бадема,Апата,Тошко и Мартин събираме млади момчета и да се развиват,такива като Чочев!
Фо Поре е страхотен футболист,гледал съм го няколко мача като игра в Черноморец,а и съм си говорил с приятели от акулите за него!Просто трябва да влезе във форма.
Венци Христов според мен няма да допринесе с нищо повече в нашата атака,още по-малко пък срещу 300 000 лв.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/mamad ... 14069.html
само от тези 4 играча по сметките на трансфермаркет цените са им общо около 3.000.000 евро ... половината пари да им вземем понеже знаем че там са много надути цените ... това ще е повече от идеално ... хем се отърваме от заплатите на чужденците .. хем ще има кои да ги замести и си мисля не по лошо от тях ... Мартин Тошев от 14 мача няма да вкара 2 гола ли бе ? за него няма място за Сидибе има значи ?
само от тези 4 играча по сметките на трансфермаркет цените са им общо около 3.000.000 евро ... половината пари да им вземем понеже знаем че там са много надути цените ... това ще е повече от идеално ... хем се отърваме от заплатите на чужденците .. хем ще има кои да ги замести и си мисля не по лошо от тях ... Мартин Тошев от 14 мача няма да вкара 2 гола ли бе ? за него няма място за Сидибе има значи ?
tyranta написа:http://www.transfermarkt.co.uk/en/brian-howard/profil/spieler_10399.html
А дано!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/hrist ... 17199.html - за този ако някой се излъче да плати каквато и да е сума ще се радвам да го видя със сакчето ...
tyranta, стига бе човек... Курдов