За съжаление противопоставянето е огромно. Не случайно и кредитният рейтинг се понижава. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов пред „Панорама” по БНТ по повод събралите се пред сградата граждани, които го освиркваха.
Борисов намекна, че на хора пред БНТ е плащано. „При този галопиращ ръст на безработицата аз си оставам един работодател за тях , така че нека си изкарват някой друг лев”, каза той. „Но виждате, че привържениците на цензурираната телевизия са пуснати на 6 метра, а нашите привърженици са поставени на 60 метра”, възмути се бившият премиер.
На въпрос как вижда бъдещето при условие, че иска предсрочни избори, а Реформаторският блок не го искат Борисов каза, че „в любовта винаги е така - първо се бият, после се обичат. Ще ни заобичат. Убеден съм, че рано или късно с тях ще намерим общ език, нямаме друг шанс”, каза Борисов. „Няма друг начин да се върнем във властта”, призна той.
„Това, че ние водим толкова тежка битка с ДПС, не може да ме накара да си изкълча езика. Ахмед Доган е най-добрият политик. Той е печелил всички мачове, без този при управлението на ГЕРБ”, определи лидерът на ГЕРБ, каза той.
„2015 г. ще е колапсът на България. Тогава само един човек ще иска да е премиер. Те замразиха и пенсионната реформа. Искам да предупредя българите, че ако това правителство не падне, през 2015 г. ще е фатална за България”, заяви бившият премиер.
„Уестингхаус” са добре дошли в България, каза Борисов и допълни: „Тук се повтарят всички модели, които предишната и сегашната тройна коалиции правеха. Белене започна, в един момент процедурата се прекрати, продаде се реакторът, събориха всичко и започнаха нов конкурс, който спечели отново руската страна. Вчера Орешарски каза, че американската страна няма да ангажира бюджетни средства”.
Бойко Борисов разви и теорията си, че „както лъгаха за Белене, където парите даде НЕК, така ще излъжат и сега”.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s1WUejiFbP0&feature=share[/youtube]
Борисов вещае черни дни и колапс за българите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Борисов вещае черни дни и колапс за българите
Последна промяна от Готиния на 14 дек 2013 00:40, променено общо 1 път.
Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7
Re: Борисов вещае черни дни и колапс за българите
Бойко Борисов е завършен олигофрен. Спрете да занимавате хората с него. И без това е идол за няколкостотин хиляди себеподобни. 

Бойко вземи ме в Герб.
Байкушенко, Мизански и Манолини най смешните играчи...
По-добре от колкото Доган, Местан, Пеевски, Василев, Кръстева и ....
Аз не виждам друга алтернатива на турското правитество.
Най-сърдечно ви поздравявам с тази песен- http://lokomotiv.ovo.bg/index/video/0-7
Не зная дали е ориглофен, но фактите говорят, че казаното от него е реалност. Теглят се кредити, които ще връщаме с лихвите години и поколения напред, задкулисието в това управление е очевадно, ДПС а не БСП управлява държавата и назначението на Пеевски за шеф на ДАНС е доказателство за това, партията на Бареков е зависима от Пеевски и е създадена от ДПС, подписват се договори от "големият енергиен шлем" без да са уточнени всички казуси и дали са изгодни за нас и т.н.
Когато управляващите дадат отговори на тези въпроси, тогава ще имам доверие в тях, но до тогава въпросите ще висят и недоверието към тях ще го има в мен.
Когато управляващите дадат отговори на тези въпроси, тогава ще имам доверие в тях, но до тогава въпросите ще висят и недоверието към тях ще го има в мен.
Готиния написа:По-добре от колкото Доган, Местан, Пеевски, Василев, Кръстева и ....
Те са едно и също
- anihilator
- Контакти:
wolf написа:Готиния написа:По-добре от колкото Доган, Местан, Пеевски, Василев, Кръстева и ....
Те са едно и също
Викаш направо за ДПС да си гласуваме

Каква дилема само - да гласуваш за турци или за евреи? Борисов се показа като най-добър приятел с Израел и няма да се изненадам точно той да стои зад атантата в Бургас. Приказвайте си каквото искате, но Борисов на власт означава още една порция диктатура на пролетариата, а ми приказвате за комунисти. Този е по-ляв и от Ленин!
Човечец искащ да управлява,понеже е бил до най-добрия и го е гледал от близо.....но няма нужния потенциал . Не ,че Тато го е имал ,но някак си е успявал ,къде със селски лафове ,къде с тва да направиш кефа на чужд управник ,но му се е получавало , аселтака Боко копира ,гледал е от първия ред и не можеееее.Затова ще си остане тиквичка и хората го разкриха хахахаха
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]
ГЕРБ вещаеха апокалипсис още през тази зима. Сега отлагат апокалипсиса с две години за 2015-та.
Има напредък !
Като го отложат с още две и хоп ... мандатът на Орешарски взел, че изтекъл. 
Има напредък !

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]