Станислав Манолев в Левски - защо не?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Станислав Манолев в Левски - защо не?
Кашчей какво се обясняваш? Розовите имат 1/2 финал в КЕШ след 4 мача срещу исландски отбор и Рода, но си го броят нали така?
mtaraduda написа:Кашчей какво се обясняваш? Розовите имат 1/2 финал в КЕШ след 4 мача срещу исландски отбор и Рода, но си го броят нали така?
Ако Рода тогава ви беше хванала вас.. не ми се мисли. Дори ЦСКА доста се поизпоти.
Между другото, Спарта Ротердам съществува ли още, че май и те са ви били преди години

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:mtaraduda написа:Кашчей какво се обясняваш? Розовите имат 1/2 финал в КЕШ след 4 мача срещу исландски отбор и Рода, но си го броят нали така?
Ако Рода тогава ви беше хванала вас.. не ми се мисли. Дори ЦСКА доста се поизпоти.
Между другото, Спарта Ротердам съществува ли още, че май и те са ви били преди години
A бе ти голям пророк ще се извъдиш! Aко Лудогорец, товa, aко Родa оновa... A знaеш ли, че aко бaбa ти беше мъжкa щеше дa си имa дръжкa. В истинския живот нямa aко.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
pehopeho написа:Кашчей написа:mtaraduda написа:Кашчей какво се обясняваш? Розовите имат 1/2 финал в КЕШ след 4 мача срещу исландски отбор и Рода, но си го броят нали така?
A бе ти голям пророк ще се извъдиш! Aко Лудогорец, товa, aко Родa оновa... A знaеш ли, че aко бaбa ти беше мъжкa щеше дa си имa дръжкa. В истинския живот нямa aко.
Прав си-няма ако, но все пак, АКО Левски беше отбор, резилът в Антверп нямаше да се случи. АКО-то обаче се оказа в гащетата на левскарите.
Иначе действителността я виждаме вече 3 години подред, но АКО Батков беше вложил правилно парите от ЛЕ и ШЛ- сега щяхте да сте друг отбор.. но правилно, ако...
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Libera написа:Никакъв шанс. Резерва в ПСВ и риташ за втория им отбор срещу 35 хиляди евро (това е от официалните данни на ПСВ) и от това да дойдеш в Левски за няма и половината. Човекът да не е луд, а и е качествен футболист. Със сигурност може да си намери отбор и за повече от 35 хиляди на месец из Турция и Гърция. Под наем също няма как да дойде, защото Левски все пак не се ръководи от малоумници, които да плащат 17 хиляди евро на играч под наем. В Левски качествен футболист да дойде без да му се обещават големи пари няма как да стане. Всичко е удряне на тъмно и дано излезе нещо.
Аз все си мисля, че той е от футболистите, за които развиването на качествата, "кариерното израстване", играта за националния отбор са по-важни от парите. Това да отиде в Турция или Гърция, или в някой втородивизионен западен отбор означава край на добрата му формата и сериозната му кариера.
А колкото до парите все си мисля, че ако с Газпром станат нещата пари ще има и те ще настояват да направим сериозна селекция.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Alexandar написа:wolf написа:Captain Stottlemeyer написа:BadBoy написа:Пето и най-важно, а пари за заплата, откъде, тъй като Манолев няма да дойде да играе за 10К евро, а в чужбина дори във втора дивизия ще получава двойно повече.
За парите е вярно, но в български отбор, класирал се в ЕКТ (това може да не е "Левски") има шанс да изиграе няколко мача в Европа и отново да влезе в полезрението на специалистите. Ще бъде под прякото наблюдение и на националния треньор. Във втора дивизия в чужбина има опасност формата му съвсем да спадне. За тандем с Гаджев - не е сигурно, дали Гаджев ще остане в "Левски"...
Вярно е но ако отиде в Лудогорец. При вас пак ще има Иртиш и айде кой от къде е. Тоя филм го гледаме всяка година
И къде в картинката са панчаревските нерези, Мура фалира и вие натам сте се запътили.
Аз да не съм панчаревец бе мозък
валкареджио написа:другарю Виали що не вземем да се срещнем на 19-ти преди мача!
най ме е яд на комунист Левскар,колкото и да са малко.
[offtopic]За твое сведение нямам нищо общо с Виали, освен някои възгледи. Нееднократно съм обяснил, че като малък бях възпитаван от баба, дядо и донякъде от образователната система да мразя комунистите и всичко червено. Някак си естествено станах левскар. Завършвайки висшето си образование и гледайки какво се случва и какво се е случвало в страната обаче осъзнах, че дясната идеология е една илюзия и обслужва интересите на много тесен кръг от български граждани. Съответно промених политическите си убеждения, но отбор не се сменя и няма как да се смени.
Колкото до поканата ти: живея далече от София и много рядко ходя на мачове. Така че не мисля да я приема.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!
"Аз все си мисля, че той е от футболистите, за които развиването на качествата, "кариерното израстване", играта за националния отбор са по-важни от парите. Това да отиде в Турция или Гърция, или в някой втородивизионен западен отбор означава край на добрата му формата и сериозната му кариера.
А колкото до парите все си мисля, че ако с Газпром станат нещата пари ще има и те ще настояват да направим сериозна селекция."
Ти сериозно ли мислиш, че който и да било футболист ще прави кариера в "Левски". Те това мнение направо ме развесели.

А колкото до парите все си мисля, че ако с Газпром станат нещата пари ще има и те ще настояват да направим сериозна селекция."
Ти сериозно ли мислиш, че който и да било футболист ще прави кариера в "Левски". Те това мнение направо ме развесели.

Кашчей написа:
нищо не мога да кажа.
Вече споменах, че ако Лудите имат малко шанс при жребия, като вас тогава.. ще им дишате прахта.
Не сравнявай форматите на турнира тогава и сега, става ли?! В групата вие имахте 3 домакинства и две гостувания-домакинствата ги взехте, гостуванията ги загубихте. Ако жребият бе отредил обратното-щяхте да видите излизане от групата на куково лято. "Левски" е уникално лошо представящ се отбор в гостувания в ЕКТ.
Левски имаха 2 домакинства и две гостувания в групата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Кашчей написа:НВ групата вие имахте 3 домакинства и две гостувания-домакинствата ги взехте, гостуванията ги загубихте. Ако жребият бе отредил обратното-щяхте да видите излизане от групата на куково лято.
Две домакинства и две гостувания имахме в групата.

Левски-Динамо-Б - 1:0
ЦСКА-М-Левски - 2:1
Левски-Олимпик-М - 1:0
Хееренвеен-Левски - 2:1