Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот CTAHKO » 13 дек 2013 19:41

daduradam написа:
CTAHKO написа:
Groucho написа:
CTAHKO написа:Да не работиш в Телерик :?

Тц, у друг завод са наши милости. И те ли имат джамбуре днеска?

Да :) В Микстейп са :) Викаха ме да им правя партито, ама няма как, на работа съм :)

От тяхния сайт уча разни неща, много гоУеми пичуи :!:

Един от мениджърите им ми е голям приятел и покрай него се запознах и с другите мениджъри :) Пичове са, да :) До скоро работеха основно с Майкрософт, сега хванаха и Гугъл :oops: Имат намерение и с Епъл да се обвържат...абе много са напред :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 13 дек 2013 19:43

Кашчей написа:
tevez написа:
Red_Girl написа:Как може се разболея точно днес..

Емо ще те излекува, просто му позволи :lol: :mrgreen:

Емо е доктор, по-добър от Хипократ и Авицена, ъхъ.

Ужасни сте! :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 дек 2013 19:44

Е ти и вчера да се беше разболяла, пак щеше да питаш, как може да се разболееш в Четвъртък :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 дек 2013 19:44

CTAHKO написа:Един от мениджърите им ми е голям приятел и покрай него се запознах и с другите мениджъри :) Пичове са, да :) До скоро работеха основно с Майкрософт, сега хванаха и Гугъл :oops: Имат намерение и с Епъл да се обвържат...абе много са напред :)

Постоянно се развиват, ето и ти си го забелязал.Друго, което е много яко е, че постоянно пускат разни уроци, които никъде няма да намериш.Общо взето ти спестяват седмици четене на книги и т.н, а най-добрите ученици ги наемат да бачкат и то за никак не малко кинти :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2013 19:46

Red_Girl написа:
Кашчей написа:
tevez написа:

Емо ще те излекува, просто му позволи :lol: :mrgreen:

Емо е доктор, по-добър от Хипократ и Авицена, ъхъ.

Ужасни сте! :lol:

Щом се хилиш доволна, при споменаването на Емо, значи има надежда за тоз` левскар софийски 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2013 19:48

daduradam написа:
CTAHKO написа:Един от мениджърите им ми е голям приятел и покрай него се запознах и с другите мениджъри :) Пичове са, да :) До скоро работеха основно с Майкрософт, сега хванаха и Гугъл :oops: Имат намерение и с Епъл да се обвържат...абе много са напред :)

Постоянно се развиват, ето и ти си го забелязал.Друго, което е много яко е, че постоянно пускат разни уроци, които никъде няма да намериш.Общо взето ти спестяват седмици четене на книги и т.н, а най-добрите ученици ги наемат да бачкат и то за никак не малко кинти :)

От руски сайт:
"Уважавайте родителите си, защото те са завършили образованието си без Гугъл и Уикипедия"

8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 дек 2013 19:51

daduradam написа:

А този моя приятел, какви работи ми разправя за Гугъл, направо се изцъклих :shock: Ама някой друг път ще ти разправям, че сега трябва да се оправям за работа :) В общи линии ми обясни, че това което го гледаме по фантастичните филми се случва в момента :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2013 19:54

CTAHKO написа:
daduradam написа:

А този моя приятел, какви работи ми разправя за Гугъл, направо се изцъклих :shock: Ама някой друг път ще ти разправям, че сега трябва да се оправям за работа :) В общи линии ми обясни, че това което го гледаме по фантастичните филми се случва в момента :)

Не знам за фантастичните, но в американските хакерски филми никой не ползва мишка, клавишни комбинаци и бутоните контрол и алт
Всичко става само с писане в средната част на клавиатурата-даже в сайта на ЦРУ се влиза безпроблемно
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 13 дек 2013 20:00

Те там са уникални :lol: Миналият ден си пуснах пак да гледам "Парола риба Меч", че се възхищавах на хакерските умения на Хю Джакмън :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 дек 2013 20:06

CTAHKO написа:Те там са уникални :lol: Миналият ден си пуснах пак да гледам "Парола риба Меч", че се възхищавах на хакерските умения на Хю Джакмън :lol:

Аз се кефя на Макгий и Аби от "Морски детективи" сега.
Уникални са направо. Понякога се питам как някой успява да свърши работа, която технологично е невъзможно да бъде свършена за седмица, за 2 дена.
Обаче ме кефи сериалът иначе.. има интересни нещица-най-вече характерите на отделните герои и играта на актьорите.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”