Инженера написа:Някои от вас се навхърлиха върху мен като типични ченгесари, типично за феновете на един син милиционерски отбор, айде ако обичате не ставайте като тях, нека да си имаме уважението!На мен футбола ми е хоби, аз по професия съм инженер по радиолокация и ако съм искал да се занимавам професионално с футбол съм щял да го направя, но както вече споменах, аз не мога да издържа на напрежението, не е за всеки тази професия!Едно време с Данаил Папазов, с който в момента сме отлични приятели и имаме много голямо взаимно уважение, често си говорим не само за футбол и за други неща, ще ви каза и как се зароди приятелството ни, едно време когато ходих да наблюдавам юношите, където отскоро беше започнал да играе сина му, Папазов дойде при мен и ми вика, вие шеф на ДЮШ ли сте, аз го погледнах очудено и му отвърнах, аз съм инженер по радиолокация в радиозавода, футболът ми е хоби, той беше много изненадан, тъй като всички треньори в ДЮШ ме слушаха и се допитваха постоянно към моето мнение и имаха огромен респект, казвал съм му много полезни неща, както и негативни, аз нищо не пестя на никого, аз смених и поста, на който тогава играеше сина му и той след това ми беше благодарен, тъй като му помогнах много по този начин, така че това, че на някой не му харесва какво казвам и как го казвам, не означава, че трябва да ме напада като типично ченге, ние сме фенове на Черно Море и нямаме нищо общо с тези милиционерщини, досега какво съм казал си е било на място, преценката ми е напълно точна, няма какво да ги коментирам повече тези за мен абсолютни некадърници като Генов, който докара с него Йотовци, Денчевци, Марчевци, Поповци и прословутия Росен Колев. Видя се за какво става въпрос, този Росен Колев изобщо не знае нито как да се позиционира, нито как да застане, когато е 1 на 1 с противников играч, играта му във въздух не е на ниво, а за изнасяне на топка и организране на игра - никакви идеи - безцелно изритване на топката, изобщо много слаб футболист, да не кажа никакъв и много прехвален, вие го хвалихте, аз още след първия мач, в който го наблюдавах констатирах - какъв е този боклук, да се маха, но повече няма да го коментирам, радвам се че Гонзо го е преценил правилно и го изрита!
Уважаеми г-н Инженер, защо не си гледате радиозавода? Не Ви прилича на възрастта това, което пишете. Откога "боклук" е определение за футболни качества? Росен не може да играе с глава? Не може да подава? Не може да тръгва в атака? Вие за кой Росен говорите. Нещо е станала грешка. Това е последния ми отговор на Ваш пост, защото имате очевадни проблеми и колкото и да критикувате и да "не пестите нищо", няма да си ги решите. Интересно ми е въпросният син къде играе сега и каква кариера постигна с Вашите съвети? Или някое от откритията Ви?
П.П. Много хубави изречения пишете, учителката ми по български от училище много щеше да ги хареса.
Поздрави и Ви пожелавам да имате повече интересни и позитивни занимания - не само да мразите и обиждате. Животът е по-хубав от това да пишете във форума. Лека вечер.