Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

niki_6tangata
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот niki_6tangata » 13 дек 2013 01:05

Инженера написа:Някои от вас се навхърлиха върху мен като типични ченгесари, типично за феновете на един син милиционерски отбор, айде ако обичате не ставайте като тях, нека да си имаме уважението!На мен футбола ми е хоби, аз по професия съм инженер по радиолокация и ако съм искал да се занимавам професионално с футбол съм щял да го направя, но както вече споменах, аз не мога да издържа на напрежението, не е за всеки тази професия!Едно време с Данаил Папазов, с който в момента сме отлични приятели и имаме много голямо взаимно уважение, често си говорим не само за футбол и за други неща, ще ви каза и как се зароди приятелството ни, едно време когато ходих да наблюдавам юношите, където отскоро беше започнал да играе сина му, Папазов дойде при мен и ми вика, вие шеф на ДЮШ ли сте, аз го погледнах очудено и му отвърнах, аз съм инженер по радиолокация в радиозавода, футболът ми е хоби, той беше много изненадан, тъй като всички треньори в ДЮШ ме слушаха и се допитваха постоянно към моето мнение и имаха огромен респект, казвал съм му много полезни неща, както и негативни, аз нищо не пестя на никого, аз смених и поста, на който тогава играеше сина му и той след това ми беше благодарен, тъй като му помогнах много по този начин, така че това, че на някой не му харесва какво казвам и как го казвам, не означава, че трябва да ме напада като типично ченге, ние сме фенове на Черно Море и нямаме нищо общо с тези милиционерщини, досега какво съм казал си е било на място, преценката ми е напълно точна, няма какво да ги коментирам повече тези за мен абсолютни некадърници като Генов, който докара с него Йотовци, Денчевци, Марчевци, Поповци и прословутия Росен Колев. Видя се за какво става въпрос, този Росен Колев изобщо не знае нито как да се позиционира, нито как да застане, когато е 1 на 1 с противников играч, играта му във въздух не е на ниво, а за изнасяне на топка и организране на игра - никакви идеи - безцелно изритване на топката, изобщо много слаб футболист, да не кажа никакъв и много прехвален, вие го хвалихте, аз още след първия мач, в който го наблюдавах констатирах - какъв е този боклук, да се маха, но повече няма да го коментирам, радвам се че Гонзо го е преценил правилно и го изрита!

Уважаеми г-н Инженер, защо не си гледате радиозавода? Не Ви прилича на възрастта това, което пишете. Откога "боклук" е определение за футболни качества? Росен не може да играе с глава? Не може да подава? Не може да тръгва в атака? Вие за кой Росен говорите. Нещо е станала грешка. Това е последния ми отговор на Ваш пост, защото имате очевадни проблеми и колкото и да критикувате и да "не пестите нищо", няма да си ги решите. Интересно ми е въпросният син къде играе сега и каква кариера постигна с Вашите съвети? Или някое от откритията Ви?

П.П. Много хубави изречения пишете, учителката ми по български от училище много щеше да ги хареса.

Поздрави и Ви пожелавам да имате повече интересни и позитивни занимания - не само да мразите и обиждате. Животът е по-хубав от това да пишете във форума. Лека вечер.

Инженера

Мнениеот Инженера » 13 дек 2013 13:51

niki_6tangata написа:
Инженера написа:Някои от вас се навхърлиха върху мен като типични ченгесари, типично за феновете на един син милиционерски отбор, айде ако обичате не ставайте като тях, нека да си имаме уважението!На мен футбола ми е хоби, аз по професия съм инженер по радиолокация и ако съм искал да се занимавам професионално с футбол съм щял да го направя, но както вече споменах, аз не мога да издържа на напрежението, не е за всеки тази професия!Едно време с Данаил Папазов, с който в момента сме отлични приятели и имаме много голямо взаимно уважение, често си говорим не само за футбол и за други неща, ще ви каза и как се зароди приятелството ни, едно време когато ходих да наблюдавам юношите, където отскоро беше започнал да играе сина му, Папазов дойде при мен и ми вика, вие шеф на ДЮШ ли сте, аз го погледнах очудено и му отвърнах, аз съм инженер по радиолокация в радиозавода, футболът ми е хоби, той беше много изненадан, тъй като всички треньори в ДЮШ ме слушаха и се допитваха постоянно към моето мнение и имаха огромен респект, казвал съм му много полезни неща, както и негативни, аз нищо не пестя на никого, аз смених и поста, на който тогава играеше сина му и той след това ми беше благодарен, тъй като му помогнах много по този начин, така че това, че на някой не му харесва какво казвам и как го казвам, не означава, че трябва да ме напада като типично ченге, ние сме фенове на Черно Море и нямаме нищо общо с тези милиционерщини, досега какво съм казал си е било на място, преценката ми е напълно точна, няма какво да ги коментирам повече тези за мен абсолютни некадърници като Генов, който докара с него Йотовци, Денчевци, Марчевци, Поповци и прословутия Росен Колев. Видя се за какво става въпрос, този Росен Колев изобщо не знае нито как да се позиционира, нито как да застане, когато е 1 на 1 с противников играч, играта му във въздух не е на ниво, а за изнасяне на топка и организране на игра - никакви идеи - безцелно изритване на топката, изобщо много слаб футболист, да не кажа никакъв и много прехвален, вие го хвалихте, аз още след първия мач, в който го наблюдавах констатирах - какъв е този боклук, да се маха, но повече няма да го коментирам, радвам се че Гонзо го е преценил правилно и го изрита!

Уважаеми г-н Инженер, защо не си гледате радиозавода? Не Ви прилича на възрастта това, което пишете. Откога "боклук" е определение за футболни качества? Росен не може да играе с глава? Не може да подава? Не може да тръгва в атака? Вие за кой Росен говорите. Нещо е станала грешка. Това е последния ми отговор на Ваш пост, защото имате очевадни проблеми и колкото и да критикувате и да "не пестите нищо", няма да си ги решите. Интересно ми е въпросният син къде играе сега и каква кариера постигна с Вашите съвети? Или някое от откритията Ви?

П.П. Много хубави изречения пишете, учителката ми по български от училище много щеше да ги хареса.

Поздрави и Ви пожелавам да имате повече интересни и позитивни занимания - не само да мразите и обиждате. Животът е по-хубав от това да пишете във форума. Лека вечер.

Aз колко играчи съм довел и открил в Черно море, докато ти си стоял и си чоплил семки на стадиона, тръгнал да ми дава акъл, относно сина на Папазов, аз съм му казал, че е по-добре да се концентрира в образованието, тъй като футбола не му е сила, послуша ме и сега е благодарен, но не обичам да говоря за личния живот на другите, аз във футбола с какво е трябвало да му кажа и помогна съм го направил, както и да му кажа в очите, че от него футболист няма да стане. Относно българския ми език, тук не пиша дисертация, имам 3 висши образования, даже на времето съм решавал и задачи на Жоро Илиев в 10-ти клас, учител по математика съм му бил, така че не само съм му помагал и за футбола, няма какво да се тревожиш за моите изречения, може само да предизвикаш смях у мен като обсъждаш грамотността ми.
Последна промяна от Инженера на 13 дек 2013 14:18, променено общо 3 пъти.

Инженера

Мнениеот Инженера » 13 дек 2013 14:07

Ето, Илия Мунин подписал с Берое, сега предлагам на вашето внимание Костадин Ничев - който избяга от Любимец и сега играе в Хасково, играе на поста десен бек, може да играе и ляв, от двамата за мене той е много по-хубав играч, Мунин е по-бутан от двамата!Ей каквото кажа и веднага се наместват нещата, майката си трака, от кога говоря за Мунин!Поне Ничев да вземем, висок 175 см, не е много, малко е нисък, но за мен е по-добрия вариант от двамата!Висок е колкото Сашо Александров, абе става. Аз ако бях в щаба на Черно Море знаете ли какви играчи щях да докарам и то без пари!Ама и треньора щеше да е нещастен покрай мен, тъй като нямаше да може да взима комсионни и щеше да иска да ме изгони!
Последна промяна от Инженера на 13 дек 2013 17:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 13 дек 2013 14:42

Инженера написа:Ето, Илия Мунин подписал с Берое, сега предлагам на вашето внимание Костадин Ничев, играе на поста десен бек, може да играе и ляв, от двамата за мене той е много по-хубав играч, Мунин е по-бутан от двамата!Ей каквото кажа и веднага се наместват нещата, майката си трака, от кога говоря за Мунин!Поне Ничев да вземем, висок 175 см, не е много, малко е нисък, но за мен е по-добрия вариант от двамата!Висок е колкото Сашо Александров, абе става. Аз ако бях в щаба на Черно Море знаете ли какви играчи щях да докарам и то без пари!Ама и треньора щеше да е нещастен покрай мен, тъй като нямаше да може да взима комсионни и щеше да иска да ме изгони!

Инж. ли си, не си ли - изобщо не ме интересува. Ще ти кажа само едно: ВЕЧЕ МНОГО ДРАЗНИШ!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Инженера

Мнениеот Инженера » 13 дек 2013 17:05

На вашето внимание и на вниманието на г-н Гонзо:

СТК констатира прекратяване натрудовите договори без предизвестие от следните футболисти:

- Величко Митков Величков с ПФК Любимец считано от 22.11.2013

Инженера

Мнениеот Инженера » 13 дек 2013 17:21

За мен обаче най-голям удар би бил ако успеем да се докопаме до Елефтериос Сакеларио, ето това е футболист от класа, ако той разтрогне с Любимец веднага трябва да го вземем!!!

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 13 дек 2013 17:23

Инженера написа:На вашето внимание и на вниманието на г-н Гонзо:

СТК констатира прекратяване натрудовите договори без предизвестие от следните футболисти:

- Величко Митков Величков с ПФК Любимец считано от 22.11.2013

Добре ще го имаме предвид.Всички от форума ще работим за привличането на въпросния футболист. :geek: Лично аз ще направя всичко възможно. :mrgreen:

Инженера

Мнениеот Инженера » 13 дек 2013 17:28

Цветомир Панов от Любимец също заслужава внимание и аз ако съм ще го взема, преди време го искахме, Мишо Статев работеше тогава по трансфера, знам много подробностти. Иван Вълчанов и Антон Огнянов са другите, които са страшна двойка в Любимец, играят с едно докосване, изобщо все страхотни футболисти, всичките обаче, които сега разтрогват с Любимец веднага си намират нови отбори, което го предвидих!Берое обраха вече орталъка, взеха Мунин, Аяс и той беше в Любимец и сега се интересуват и от Величков. Не случайно Любимец тръгна силно, биха и Ботев Пд и Лудогорец, имат обаче финансови проблеми, там е човек като Стамен Белчев - тариката Мъри го беше взел в Ботев Пд, направи му много хубави играчи, сега отиде в Берое, какво да говорим повече, майката си трака, Берое сега остава да чакат и другаря Борисов да се върне на власт!

dans1913
Контакти:

Мнениеот dans1913 » 13 дек 2013 18:55

Инженера написа:Цветомир Панов от Любимец също заслужава внимание и аз ако съм ще го взема, преди време го искахме, Мишо Статев работеше тогава по трансфера, знам много подробностти. Иван Вълчанов и Антон Огнянов са другите, които са страшна двойка в Любимец, играят с едно докосване, изобщо все страхотни футболисти, всичките обаче, които сега разтрогват с Любимец веднага си намират нови отбори, което го предвидих!Берое обраха вече орталъка, взеха Мунин, Аяс и той беше в Любимец и сега се интересуват и от Величков. Не случайно Любимец тръгна силно, биха и Ботев Пд и Лудогорец, имат обаче финансови проблеми, там е човек като Стамен Белчев - тариката Мъри го беше взел в Ботев Пд, направи му много хубави играчи, сега отиде в Берое, какво да говорим повече, майката си трака, Берое сега остава да чакат и другаря Борисов да се върне на власт!

така, като те слушам да вземем целия отбор на Любимец и да освобождаваме нашите футбалери и да изпадаме. То бива, бива кретенизъм, ама като твоя нямя.

Върни се в “Черно море”