AnalBreaker написа:На тия от ЗД "Алианц" ще им е*а майката селска тимаджийска. :@
Не ти ли изплатиха щета

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
AnalBreaker написа:На тия от ЗД "Алианц" ще им е*а майката селска тимаджийска. :@

boabbb написа:AnalBreaker написа:На тия от ЗД "Алианц" ще им е*а майката селска тимаджийска. :@
Не ти ли изплатиха щета
AnalBreaker написа:boabbb написа:AnalBreaker написа:На тия от ЗД "Алианц" ще им е*а майката селска тимаджийска. :@
Не ти ли изплатиха щета
Големи са к*рви. Само че няма да оставя да правят каквото си искат. Тва, че застрахователите са по-черни от дявола е вярно
 Ама всички са един дол дренки де
 Ама всички са един дол дренки де  Лошото е че нищо не можеш да направиш
 Лошото е че нищо не можеш да направиш 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
 щели да взимат някакъв Люк Шоу
  щели да взимат някакъв Люк Шоу   - 23-4 милиона, това-онова
  - 23-4 милиона, това-онова  

boabbb написа:А, бе, тия дървари Челсищели да взимат някакъв Люк Шоу
 Момче, Челси може да си позволи да вземе всеки
 Момче, Челси може да си позволи да вземе всеки  Кой да го вземе, миротворците от Арсенал ли
 Кой да го вземе, миротворците от Арсенал ли  

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
becks32milan написа:Бре някой HTC Desire 300 има ли, харесва ли му, въобще виждал ли го е и има ли мнение за него ?
 Телефона не изглежда лош - HTC-тата имат лесно меню, тоя мисля е Андроид 4.2 ( желето
  Телефона не изглежда лош - HTC-тата имат лесно меню, тоя мисля е Андроид 4.2 ( желето   ), двуядрен на 1.2 ( бързичък ), 512 РАМ ( прималко е
  ), двуядрен на 1.2 ( бързичък ), 512 РАМ ( прималко е   ), 1.06 ГБ вътрешна памет ( малко е, а само там могат да се слагат приложения ), батериите на HTC падат доста бързо... Като цяло не ти го препоръчвам на тая цена ( около 400 лв. ). Ти с 1 или с 2 карти искаш ?
  ), 1.06 ГБ вътрешна памет ( малко е, а само там могат да се слагат приложения ), батериите на HTC падат доста бързо... Като цяло не ти го препоръчвам на тая цена ( около 400 лв. ). Ти с 1 или с 2 карти искаш ? 

CTAHKO написа:boabbb написа:А, бе, тия дървари Челсищели да взимат някакъв Люк Шоу
Че това пари ли саМомче, Челси може да си позволи да вземе всеки

Финансов феърплей х*я ми Янко
 Финансов феърплей х*я ми Янко  

boabbb написа:CTAHKO написа:boabbb написа:А, бе, тия дървари Челсищели да взимат някакъв Люк Шоу
Че това пари ли саМомче, Челси може да си позволи да вземе всеки
Точно за това не ги обичам - кандидати за всеки скъп играч и му е*ават майката на кариерата послеФинансов феърплей х*я ми Янко

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Кой е Йозил и кой Шоу
  Кой е Йозил и кой Шоу   Още повече да не споменаваме Азаровци, Тореси и подобни за по 40-50 милиона
  Още повече да не споменаваме Азаровци, Тореси и подобни за по 40-50 милиона   А Моста е 40-тина хиляди и е за бутане
  А Моста е 40-тина хиляди и е за бутане  

Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта