Идеален отбор на УЕФА за ЛЕ / групова фаза/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Идеален отбор на УЕФА за ЛЕ / групова фаза/

Мнениеот tsonpen » 13 дек 2013 15:26

PFC Litex написа:
iliyan написа:Видяхме го в национала колко може ! И този може толкова колкото и перуката !

Ти си поредното доказателство, че българина мрази успелия.
Европа го признава, Илиянчо обаче в злобата си се задавя.

Какво му се връзвате на Илианчо? Аз мога да му пиша постовете, с нищо не може да ме изненада. Всичко, що е свързано с Лудогорец за него е черно. Игнорирайте го, той е просто болен, но е и глупав, защото не иска да се лекува. Затова и си страда. Тази есен много често ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 13 дек 2013 15:35

Радвам се, че в моята тема има здраво мислещи хора ! :) С такива бих искал и да контактувам. Жребият няма какво да го коментираме, който и да се падне ще подкрепим Лудогорец ! Може да съм върл левскар, но съм българин в истинският смисъл на думата. Много обаче ме притеснява подготовката на отбора. Не знам дали ще се съгласите, но според мен тя е ключова за представянето на отбора ! Дано всички се отнесат сериозно и да гледаме един още по-добър Лудогорец през новата година ! :)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 13 дек 2013 16:05

Наи добрия вратар в България в момента заслужава си трансфера в класен Европеиски клуб.Но ако ще го продават трябва да е в края на август след всички мачове в предварителните кръгове на Евротурнирите за да помогне на отбора отново в групите.Така направиха миналата година Динамо с капитана си които им помогна да влязат в групите на ШЛ и след това продадоха на Хамбургер.

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 13 дек 2013 16:10

Най–добрият български вратар в момента! Напълно заслужено признание!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 13 дек 2013 16:19

Домусчиев обеща да подсили отбора с поне един класен играч и аз си мисля, че Лудогорец ще излезе през пролетта още по-силен. ГОНГа написа кои са евентуалните противници на разградчани и ако изключим голямото трио на отпадналите от ШЛ, всичко друго е победимо ако Лудогорец подходи сериозно към мачовете.

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 13 дек 2013 16:30

Браво на Владо,признанието че е най-добрия вратар в момента в България дойде още от Любо Пенев.Трябва да продължи да му се доверява.За класацията на УЕФА само да добавя ,че и Безяк можеше да попадне в нея-заслужаваше го.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 дек 2013 17:05

Red Warrior написа:Поредния "некадърен" червен юноша. Къде са Ники Ферарито и Лилипута от великата синя вратарска школа? :lol:

Ако под Ники Ферарито имаш предвид Николай Михайлов - той играе в Серия "А" - четвъртото по сила първенство в Европа, но на теб кой да ти каже, бедни и неграмотни красноармеецо, "червено войниче", което е виждало казарма и оръжие само на кино и на плейстейшън!?... :lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 дек 2013 18:24

keithwall написа:Според мен Владислав ще е идеален за Англия или Италия ! В момента той е оценен на 1.2 милиона евро, дано Лудогорец го запазят до догодина, но при възможност за трансфер не мисля, че трябва да бъде спиран.

Аз пък мисля. Крайно време е да спрем с този начин на мислене, че тук талантливите играчи нямат перспектива и са по-добре на запад. Как ще се промени това, ако все го играем донори? Нашите отбори трябва постепенно да започнат да преследват целите, които си поставят т.нар. "големи".
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
keithwall
Контакти:

Мнениеот keithwall » 13 дек 2013 18:29

Докторе, Владислав е на 26 години ! Какво може Българаия да му предложи повече от примерно Англия,Италия,Испания? Отговора е нищо . Тук както сам виждаш по коментари, не ценим най-добрият ни вратар в момента, а го хулим ... Съжалявам, но един трасфер в качествено първенство, където ще бъде също титуляр ще вдигне много негово ниво, това на националният отбор, а не на последно място и финансите му. Това е моето мнение ! ;) ;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 13 дек 2013 18:31

Ако под Ники Ферарито имаш предвид Николай Михайлов - той играе в Серия "А" - четвъртото по сила първенство в Европа, но на теб кой да ти каже, бедни и неграмотни красноармеецо, "червено войниче", което е виждало казарма и оръжие само на кино и на плейстейшън!?... :lol: :lol: :lol:

Аз мога да кажа не че съм най-големия фен на Ники Михайлов, но уважавам и признавам качествата му. Но все пак да те питам, за по-сигурно, какво прави в Серия А, не разбрах??? :lol: :lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”