ОФИЦИАЛНО: Оставката на Велизар Попов не е приета

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Varna1913
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Оставката на Велизар Попов не е приета

Мнениеот Varna1913 » 31 окт 2009 01:19

Ticha написа:Как няма да му приемат оставката?! Направо нямам думи вече. Много нерви ми костват на мене тия работи, незнам за вас. :x

Кажи ми на кой треньор са приемали оставката?Илиян Илиев сам си тръгна, Ясен Петров също, Кольо също, а Велизар като оправдание използва ''оставката'' сам каза искал да опере пешкира, за да се успокоят играчите, само като го каза това ми стана ясно, че няма да му приемат оставката, тя е един вид колкото да се каже, че не е доволен от резултатите, ако иска да си тръгне няма да си подава оставки за разглеждане, а ще каже, че не може да промени отбора на този етап и по-добре да го поеме друг специалист, това е.Според мен не е никаква оставка само колкото да я кажеш и ще използвам пак това, което каза Велизар след мача: ''някой трябва да опере пешкира'' , а не знам дали знаете истинаското значение на този израз, то е ''Понасям последиците от нещо, обикновено вместо друг'' мисля, че всеки може сам да си направи изводите ;) какво излиза, че треньора е жертвата, няма как да го уволнят, той не е виновен, просто опера пешкира, нямам нищо лично към него като треньор, но не е готов да води отбор със сериозни претенции, той няма никакъв стаж като треньор, може би след 10 години ще е голям треньор, но на нас ни трябва голям треньор сега

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 01 ное 2009 13:57

Кокала е готов да поеме отбора на същата заплата на Велизар.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 ное 2009 16:17

зеленобелия написа:Кокала е готов да поеме отбора на същата заплата на Велизар.

Опазил ни Господ! :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 ное 2009 17:03

Какво опазил ни Господ?Емил Велев направи Левски Шампион с тези играчи,които сега ги виждаме какво правят с треньорчета като Рядко и Гонзю.Левски играеше и хубав футбол.Просто наркоманите в Б сектор го изгониха.Кокала е добър вариант,не е лош треньор и при всички положения е нива над Велизар Попов,да не говорим и,че има стажове в Челси при Авраам Грант.А това,че иска малко пари означава само,че просто иска да работи и иска да поеме отбор с претенции.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 01 ное 2009 17:56

Sagittarius написа:Какво опазил ни Господ?Емил Велев направи Левски Шампион с тези играчи,които сега ги виждаме какво правят с треньорчета като Рядко и Гонзю.Левски играеше и хубав футбол.Просто наркоманите в Б сектор го изгониха.Кокала е добър вариант,не е лош треньор и при всички положения е нива над Велизар Попов,да не говорим и,че има стажове в Челси при Авраам Грант.А това,че иска малко пари означава само,че просто иска да работи и иска да поеме отбор с претенции.

Подкрепям.Кокала не е зле като вариант.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 01 ное 2009 18:23

Не съм съгласен, че Левски са играли добре. Просто имаха късмет че останалите бяха слаби и накрая ЦСКА се сринаха. Лично за мен Велев не е никакъв треньор.

filev
Контакти:

Мнениеот filev » 01 ное 2009 18:32

Sagittarius написа:Какво опазил ни Господ?Емил Велев направи Левски Шампион с тези играчи,които сега ги виждаме какво правят с треньорчета като Рядко и Гонзю.Левски играеше и хубав футбол.Просто наркоманите в Б сектор го изгониха.Кокала е добър вариант,не е лош треньор и при всички положения е нива над Велизар Попов,да не говорим и,че има стажове в Челси при Авраам Грант.А това,че иска малко пари означава само,че просто иска да работи и иска да поеме отбор с претенции.

Що не вземеш да си го вземеш в къщи тоя кокал като ти е толкова скъп на сърцето.Вчера левски играха за пръв път от 2 години.И играха наистина красиво,а не като при кокала.Такива като него и Велизар в БГ с лопата да ги ринеш,но са само за детско-юношеските щколи.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 01 ное 2009 20:53

garfild8 написа:

Подкрепям.Кокала не е зле като вариант.

Макар, че Кокала е един от най-неприятните ми треньори в БГ първенството, твърдо подкрепям!!! Не може да има по-лош вариант от сегашния. Ами момчета, като чета вашите идеи за отбора, в огромното си мнозинство, смятам, че вие ще се справите къде - къде по-добре от Велизар.
Стрелец, обаче не съм много съгласен с мнението ти за собственика. Точно тази година след 3 то място трябваше да се отделят пари за класни играчи и треньор, с които да се утвърдим в първенството като наистина един от най-класните БГ отбори. А то какво? Свободни агенти и изгонване на футболиста донесъл ни 3 то място. Не може най-мощния холдинг в България да стои по-ниско от собственици като Гриша Ганчев, Венци Стефанов, Митко Събев, Гигов и т.н. За съжаление все повече започвам да вярвам на тези които се изказваха не ласкаво за нашите собственици.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 01 ное 2009 21:35

Нов треньор няма да има сега, ще се изчака до зимата и тогава евентуално ще се преценява дали да се търси нов треньор, явно много не им пука какво ще става до края на полусезона

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 ное 2009 00:27

И какъв е смисъла чак на полусезона? При положение че дотогава ще сме тотално пропаднали в класирането. Вижда се че всички грешат и с една добра серия сега можеше да запазим шансове за пролетта. Това само показва че ТИМ вече напълно са отписали отбора.

Върни се в “Черно море”