ЦСКА официално сложи логото на новия спонсор: БУЛ ИНС
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА официално сложи логото на новия спонсор: БУЛ ИНС
Иначе по темата-радващо е, че има луди, които да слагат в касата на клуба, защото знаем, че последно време не се славим с финансовите си възможности. Дано да последват още след Бул Инс.
Пълни глупости пишете. Зад Бул инс стой Черепа.
Хубаво е да се знаят тези работи - кой на кого е спонсор .Ето аз например никога няма да ползвам услугите на БУЛ ИНС ,докато са спонсор на противниковия отбор .
“Не купувам от Lafka”
Червени_шампиони написа:Не са основен спонсор. Той ще бъде представен до един месец УЖ, знае се само, че ще е чуждестранен и ще дава около 1 млн. евро на сезон.
Тая приказка на Лупи е от лятото. Ама оттогава досега много такива "до 1 месец" изминаха.

bobo_13 написа:Неофициално зад Бул Инс стои Черепа, така че нищо ново под слънцето....
ОТ много одавна В.Божков не е в тази Компания.
В България всичко е навързано, много ясно, че стоят едни и същи мафиоти зад различните големи фирми в България. Важно е да дават пари, че сме го закъсали жестоко в момента.
onegavon написа:russia написа:JohnnieWalker написа:Честит Ви спонсор, но продължавам да твърдя, че с Лупи няма да я докарате до никъде
Е, и? И аз твърдя, че с чичо Ви Венци ще я докарате до същото!
А, не е същото чаршафите пътуват за Б група и оттам към вечността.Ние се борим за евроквоти има малка разлика.
Зa к'во се борите, отличник.
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
blac_black_cat написа:Надявам се повече фирми да рекламират на "Армията" и да спонсорират отбора.
Аз лично ще си направя гражданската и каското в Бул Инс, за това че спонсорират любимия ми клуб.
Надявам се да се включат и в отстъпките, които предлага фен картата на ЦСКА, която е много добро решение за клуба и феновете !
Моля Ви не пишете глупости във форума по отношение на клуба и спонсорите !!!
Бъдете отговорни и разумни в мнението, което изразявате ! Бъдете БЪЛГАРИ уважаващи СЕ, защото с плюене нищо не става !!!
Надявай се да рекламират на "Армията"

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
stefani написа:blac_black_cat написа:Надявам се повече фирми да рекламират на "Армията" и да спонсорират отбора.
Аз лично ще си направя гражданската и каското в Бул Инс, за това че спонсорират любимия ми клуб.
Надявам се да се включат и в отстъпките, които предлага фен картата на ЦСКА, която е много добро решение за клуба и феновете !
Моля Ви не пишете глупости във форума по отношение на клуба и спонсорите !!!
Бъдете отговорни и разумни в мнението, което изразявате ! Бъдете БЪЛГАРИ уважаващи СЕ, защото с плюене нищо не става !!!
Надявай се да рекламират на "Армията"Представям си и колко много хора, като опарени ще се отдръпнат от Бул Инс
Стефани

Какво значение има на кой е спонсор Бул Инс след като цената и обслужването си доволен а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Бул Инс са си абсолютни мутрагенти
Едни от малкото останали чисти мутри в България 

Леевски, оле