BadBoy написа:sin4ec написа:BadBoy написа:Синчец Ловеч не знаят, на кой свят се намират, а с Лудогорец мача можеше да свърши всякак, просто късмета в този мач беше с вас и реално с нищо не ги надиграхте.
Човек трябва да бъде реалист, ти откровено ли мислиш, че Нафтата ще направи на Лудогорец равен в Разград?
   Ловеч не знаят къде се намират след онова 4-1. А с Лц при пет(5) чисти положения за нас наистина можеше да свърши всякак. Кой късмет е бил с нас, че не се сещам? И да-ти как преживя това 0-1, та се появи тук? 

Винаги съм се заричал с хора, които гледат едностранно да не водя дискусии, но що го правя и аз не зная.
Като те чета ми е ясно, колко следиш нещата.
Ловеч срещу отборите в първата седмица имат 1 победа, но видиш ли точно онова 4:1 ги извадило от релсите.
В Разград Левски имаха положения, факт, а Лудогрец нямаха нито едно, не удариха греда и съдията не спести една дузпа в тяхна полза, дузпа, която сините гурута в журналистиката казаха, че има.
Ние не разбираме от футбол, разбираш го само и единствено ти, браво.

Едностранно, а? А ти трябва да си обективен уж, тъй ли? "Обективността" ти не изисква ли да се каже, че вчера на мача с Черноморец бе подмината с лека ръка 100% дузпа срещу Цонев? Или викаш ти си "обективен" ама не съвсем? Докато плещиш за спестената "дузпа" за Лудогорец можеше и да споменеш и за онзи фаул в началото на мача срещу Родригес, където се откъсваше сам и "гурутата" потвърдиха, че такъв има, че и жълт картон за извършилия го. Можеше да споменеш и за камарите измислени картони за Левски, ама нищо де, ти си "обективен". Лудогорец ударили греда и можели да ни бият...хм, чудесно, само че "обективността" ти забрави да спомене за 5-те!!! излизания на футболисти на Левски сами срещу вратаря, без да броим и другите ни положения. Късмет било... и с ЛИтекс било късмет, как по дяволите на късмет се мушват в един мач 4 гола? 1-2 ОК, но 4! Интересно... и нещо друго, за въпросните мачове с Литекс и Лудогорец и "обективността" ти... когато Литекс и Лудогорец пропускат положения, това е липса на късмет, когато обаче Левски го правят тогава е липса на класа. 

Задръж си "обективността" и спокойно може да ни лишиш от нея в този подфорум, едва ли ще липсва на някой тази твоя "обективност"!