Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Re: Реконструкцията на стадион Георги Аспарухов

Мнениеот LSFCforever » 12 дек 2013 23:40

Ти си гледай твоя отбор че да не стане така че и тази пауза да не знаете дали ще съществувате.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 13 дек 2013 00:26

Ти за нас не бери грижа ние сме свикнали.Вие тепърва трябва да свиквате на немотия.Да видите как е .И кво вика Ганьо нема спонсори и Гъзпром ги нема на Нова година ще кажа истината за строежа.Нещо Боко нема кинти и не може да изнудва никой да дава.Бетер нас ще станете вярвай ми! Ако ,чекате на тръста гладни и боси ще ходите.Май месец ще е за вас Видовден баш за юбилея.Не се ли върне Боко на власт се сте изгорели.Вие нямате имунитет да оцелявате в екстремни условия ,чисто и просто ще се поминете, ако нямате кинти ."Мамино детенце" от Л.Каравелов това сте вие.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 дек 2013 00:38

За един месец и два дена е излята едва малка плоча http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 7&page=110 което не е добра.
Не искам да го мисля, но има голяма вероятност този сектор да не стане готов и в края на 2014, а от Левски ако се гафнат да теглят кредит за да го завършат, то след това няма връщане, щото клуба не е печеливш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 дек 2013 01:45

onegavon написа:Нещо не виждам коментари на интервюто дадено от Батков относно забавянето на строежа поради липса на финанси.Да не стане така,че същите снимки да ги прожектирате и догодина по това време.

Абе човек, тебе много те вълнува тоя строеж нещо. С него лягаш с него ставаш сигурно. Толкова ли няма с какво да те зарадва любимия ти отбор, че все строежа на Герена ти е в главата?

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 14 дек 2013 02:59

onegavon написа:Нещо не виждам коментари на интервюто дадено от Батков относно забавянето на строежа поради липса на финанси.Да не стане така,че същите снимки да ги прожектирате и догодина по това време.

И като ги прожектираме и след година време това ще възвиси ЦСКА, нали?
Иначе и аз мисля, че колкото и да ни се иска модерен стадион.. подобно нещо се хваща едва когато финансите са осигурени на 200% за да не стават издънки.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 14 дек 2013 11:20

Левски обяви спиране на строежа на сектор "А" на "Аспарухов", ако до Нова година не се намери инвеститор. Съвсем не става въпрос за отказ от издигането на новата централна трибуна, а за отлагане поради липса на пари. Това означава, че поставеният срок за завършване няма да бъде спазен - 24 май, когато клубът навършва 100 години.

Бившият изпълнителен директор и председател на Управителния съвет в оставка от 2 месеца Иво Тонев е отговорник №1 за строежа. Той пое отговорността и за разрушаването на старата трибуна през февруари. През май Тодор Батков отсече: "Ако знаех какво ни чака, нямаше да се съглася да сриваме сектора." А съветникът в клуба Иван Вуцов над половин година не спира да говори в смисъл "Ние отбор нямаме, стадион сме тръгнали да правим...".

В сектора са инвестирани 4 млн. лв. от фирма, която получи в замяна правото 10 години да организира концерти, отбелязва "Труд". Планираше се инвестиция от компанията Ай Еф Ес, която сега ще строи арена на "Славия", но не се стигна до договорка със "сините".

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 14 дек 2013 11:45

Тонев, ти ли си? Пак ли ни баламосваш :?

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 14 дек 2013 17:02

Един въпрос :

Защо Тара дава обяснения след като ангажимента беше поет от некадърния локомотивец ?

ПС: С тия толкова . За 100 год. сектора все още ще е груб строеж. Не е ли време чалготеката на мазния косъм да придобие формата на сектое-А ?
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 14 дек 2013 17:33

Винаги съм твърдял, че мазния перчем няма място в Левски :x
Този човек от както дойде, едно нещо не свърши като хората!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 дек 2013 20:12

Не е кой знае какъв проблем ако сектора не бъде завършен до 24 май, но ако не бъде завършен до края на 2014г., Тонев трябва да си търси друга планета за живеене.

Върни се в “Левски”