Лудогорец пише история
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец пише история
Що не сте пред нас прасе, като сме пълна трагедия?
mormona написа:Поклон пред това което прави Лудогорец! Малък клуб от малък град. Но постигат големи неща! И много моля да не причислявате всички фенове на червени и сини. Значи аз съм син и въпреки това подкрепям всеки успех в Европа.
Първо съм Българин после Левскар. Ако искате ме псувайте. Идеята да пиша е точно тази. ДА ядосам малко злобните бръснати главички от секторите Б и Г! Вас ви интересува само едно - да чупите и псувате. Простаци. На терминала и извън България. От такива невестулки нямаме нужда!
Добре казано.
Честито на Лудогорец и от мен. Успех при жребия!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- amstel_beer
- Контакти:
Още един преодолим отбор се класира напред в ЛЕ - Марибор. Нека те или Анжи да бъдат следващите жертви на "зелените". 

Това нещо ако бяха го постигнали ЦСКА или подуенци, сега щеше да има извънредни емисии новини,студия,анализи, Лупи, Тара, мазни "журналистчета" ....си еб.ло мамата.
Последна промяна от MAXIMUS на 12 дек 2013 22:42, променено общо 1 път.
molteni написа:mormona написа:Поклон пред това което прави Лудогорец! Малък клуб от малък град. Но постигат големи неща! И много моля да не причислявате всички фенове на червени и сини. Значи аз съм син и въпреки това подкрепям всеки успех в Европа.
Първо съм Българин после Левскар. Ако искате ме псувайте. Идеята да пиша е точно тази. ДА ядосам малко злобните бръснати главички от секторите Б и Г! Вас ви интересува само едно - да чупите и псувате. Простаци. На терминала и извън България. От такива невестулки нямаме нужда!
Чудесно мнение.
И го пиша тука не щото ме е страх да им го кажа в очите, а защото те са бичмета. Смяташ ли ,че може да се проведе дискусия с тях. Това е ударната бригада. Сектор Г и Б. Платени протестиращи, правещи золуми за които плати повече... Заради такива като тях примерно не се говори за фъшизъм. И фъшист е мръсна дума. Но както и да е. Това е друга тема. Хем искат най-доброто за България, хем когато клуб различен от техния побеждава - псуват!
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- slash1912
- Контакти:
Радвам се за Лудогорец,заслужено са без загуба,пожелавам им късмет при жребия.Дано не им се падне Ювентус или Аякс.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
MAXIMUS написа:Това нещо ако бяха го постигнали ЦСКА или подуенци, сега щеше да има извънредни емисии новини,студия,анализи, Лупи, Тара, мазни "журналистчета" ....си еб.ло мамата.
Мисля че в водещите сайтове и най вече БТВ-Ринг БГ студиата хората отделят достатъчно много внимание.Просто тръпката няма как да е същата.Отбора се казва Левски София, не Подуенци

[center]Levski & Lazio[/center]
Cuba Libre написа:Мощен син за Крейзифорест,футболна България трябва да се обедини срещу башибозуците от Делиормана
Ама са ви бръкнали в дупката не е истина,такъв комплекс набирате още 100г. ще ви тресе.
Балкански Орел написа:MAXIMUS написа:Това нещо ако бяха го постигнали ЦСКА или подуенци, сега щеше да има извънредни емисии новини,студия,анализи, Лупи, Тара, мазни "журналистчета" ....си еб.ло мамата.
Мисля че в водещите сайтове и най вече БТВ-Ринг БГ студиата хората отделят достатъчно много внимание.Просто тръпката няма как да е същата.Отбора се казва Левски София, не Подуенци
Ти пък какво общо имаш с Левски ? Като гледам на какви чуждоземни олигофрени си поклонник !
- Балкански Орел
- Контакти:
MAXIMUS написа:Балкански Орел написа:MAXIMUS написа:Това нещо ако бяха го постигнали ЦСКА или подуенци, сега щеше да има извънредни емисии новини,студия,анализи, Лупи, Тара, мазни "журналистчета" ....си еб.ло мамата.
Ти пък какво общо имаш с Левски ? Като гледам на какви чуждоземни олигофрени си поклонник !
Това на какви отбори симпатизирам не ти влиза в чорбарската работа, пробвах с добро, ама явно си примат и не разбираш кога човек се отнася човешки с теб и кога те напада.
[center]Levski & Lazio[/center]