Време е да се върне Стойчо,свободен е и е доказал,че работи във ЦСКА със хъс ... всички го упреквахте,че само чужденци карал,ами да НО биехме и ставахме шампион със лекота а отборчета,като Миньоро и Литекс ги отнасяхме с разлика ... сега,като са българи,какво от това ??? ... лекенцата нямат манталитет за ЦСКА , те си мислят,че са на курорт и чакат само да свърши мача и да отидат в чалга заведениата ... сигурно е имало защо Котев да беше пълна резерва при него а Иван Иванов бе пратен в Локо(пд) ... просто тези двамата са пълна трагедиа ама пълна особенно тоя нещастник Котев дето при гола вместо да си пази човека и да го следи гледа изпълнението на Христо Янев , само дето не му изракопляска ... а вратарче,като Чавдаров нямаше да пази и на вратата на съблекалнята

Нищо против Любо Пенев дори на против...но просто ЦСКА не е училище за треньори а и изпуска нещата от контрол в съблекалнята , което е пагубно за всеки един отбор,следват групички,заговрнечене и все неща,които пречат на отбора...да не говорим,че нямаме избистрен титулярен състав ... вярно за отбор се иска време,но смея да твърдя,че Стойчо Младенов успя да направи такъв само за 1 година със Неи,Петре,Велизар,Тунчев и Вальо Илиев + това всеки мач играехме почти със един отбор и мачкахме...2 пъти води ЦСКА 2 пъти шампион по категоричен начин ... Какво повече да искаме ???
Ще изпуснем поредната спечелена титла ей така ... първият път със 7 точки преднина втория път със 5 точки 4 кръга преди края а сега 15 точки пред Левски и накрая пак ще ни изпреварят защото нямаме характер нямаме футболсти...аз съм последния човек,който ще тръгне да алармира за това,което вече знаят,че ЦСКА не върви и няма да върви още дълго време,най ще ми е болно след края на мача,когато Любо Пенев се опита да обяснява поредната загуба а онези лайна в съблекалнята хич няма да им е еня...просто Любо ще е жертва на тия жалки безхарактерни плужеци с екипа на ЦСКА на гърба си и ще е жалка картинка,защото човек,като Любо Пенев дал толкова много на ЦСКА и българския футбол е зависим от тия бездарници !!!
Стойчо върни се знаем,че със най-голямо удоволствие би го направил и дано те поканят ... нека спрем поредния пропилян сезон на време...не да чакаме 6 загуби и тогава да назначаваме някой,както направи Левски и сега отрицателния точков актив е доста труден за наваксване !!!