Пушачите останаха с цигара в уста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Пушачите останаха с цигара в уста

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 17:50

tprodanov написа:
kartago написа:
tprodanov написа:Нямаше как да не се намеси и мнението - да има и за пушачи и за непушачи, па да видим... И то като връх на демократичните принципи. :mrgreen:
Олеле....

Прав си! Забрана му е майката! Забрани до дупка, ти нали с това си свикнал? Капаците и остена отстрани! Иначе "аз сам си избирам пътя и сам си решавам" ......хахахахаха

Съжалявам, но дискриминацията в 21ви век не е допустима. А липсата на забрана води до дискриминация. Надявам се съм достатъчно ясен.

Сигурно само за себе си! Забраната води до дискриминирането на собствената воля и права на определени граждани на тази държава! Точно това е решението, да има различни заведения и всеки сам да си прави избора! Всичко друго е налагане на чужда воля и в двете посоки!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 дек 2013 18:11

kartago написа:
tprodanov написа:
kartago написа:
tprodanov написа:Нямаше как да не се намеси и мнението - да има и за пушачи и за непушачи, па да видим... И то като връх на демократичните принципи. :mrgreen:
Олеле....

Прав си! Забрана му е майката! Забрани до дупка, ти нали с това си свикнал? Капаците и остена отстрани! Иначе "аз сам си избирам пътя и сам си решавам" ......хахахахаха

Съжалявам, но дискриминацията в 21ви век не е допустима. А липсата на забрана води до дискриминация. Надявам се съм достатъчно ясен.

Сигурно само за себе си! Забраната води до дискриминирането на собствената воля и права на определени граждани на тази държава! Точно това е решението, да има различни заведения и всеки сам да си прави избора! Всичко друго е налагане на чужда воля и в двете посоки!

Безкрайно и воистински си прав! Свобода за пушенето, пърденето, уринирането, оригването и ...акането на обществени места. Стига дискриминация на собствената воля и правата на определени граждани в тази държава. Хайде де, че уринирането и акането са естествени човешки нужди, пък те ще ги забраняват на обществени места, пречели били на останалите. За тютюнопушенето - било вредно, а от гледане на пикаещ и серящ някой да е заболял от рак...Свобода на личността, свобода на индивида, ура...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2013 18:19

pampi написа:
kartago написа:
tprodanov написа:
kartago написа:
Олеле....

Безкрайно и воистински си прав! Свобода за пушенето, пърденето, уринирането, оригването и ...акането на обществени места. Стига дискриминация на собствената воля и правата на определени граждани в тази държава. Хайде де, че уринирането и акането са естествени човешки нужди, пък те ще ги забраняват на обществени места, пречели били на останалите. За тютюнопушенето - било вредно, а от гледане на пикаещ и серящ някой да е заболял от рак...Свобода на личността, свобода на индивида, ура...

Да не забравяме и чукането... ;)
"Защото за пушачите сега е особено трудно. Или всички пушат в заведенията вече или там, където не се пуши, излизат в студа навън и това влияе на здравето им." Спас Панчев - един от радетелите за отмяната на забраната.
В главата на същия този идиот се беше родила и идеята, хипермаркетите да не работят през почивните дни... :o

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1183206
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 дек 2013 18:24, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 18:24

pampi написа:
kartago написа:
tprodanov написа:
kartago написа:
Олеле....

Е сега се наака вече! Пак питам, кой те кара да гледаш пушещите? Нека всеки сам си избира от какво да си умира! От рак ли, или ти след като си се напил в заведение за непушачи, не си пушил и си се качил на колата и си го блъснал! Хайде бе, кажете защо да няма заведения за всеки, и за толерасти и за нетолерасти? Какъв е проблема? И защо вие загрижените си давате данъците да се субсидира производството на тютюн и цигари? И вие сте същите гадове, и заради вас умират хората от рак! Защо хората които приемат този закон не го спазват?

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 дек 2013 18:25

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа: Безкрайно и воистински си прав! Свобода за пушенето, пърденето, уринирането, оригването и ...акането на обществени места. Стига дискриминация на собствената воля и правата на определени граждани в тази държава. Хайде де, че уринирането и акането са естествени човешки нужди, пък те ще ги забраняват на обществени места, пречели били на останалите. За тютюнопушенето - било вредно, а от гледане на пикаещ и серящ някой да е заболял от рак...Свобода на личността, свобода на индивида, ура...

Да не забравяме и чукането... ;)
"Защото за пушачите сега е особено трудно. Или всички пушат в заведенията вече или там, където не се пуши, излизат в студа навън и това влияе на здравето им" Спас Панчев - един от радетелите за отмяната на забраната.
В главата на същия този идиот се беше и родила идеята, хипермаркетите да не работят през почивните дни... :o

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1183206

Тук се съгласявам с тебе. Кай мисли за тези жени, дето стигат да оргазъм само, когато го правят на публично място? Дискриминация, нарушаване на човешки потребности. Долу забраните, да живее анархията...Лято е, лято е...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 12 дек 2013 18:28

Много правилно заглавие да пушачите останаха с цигара в уста,по простата причина,че винаги се е пушело на закрито и им е през оная работа за закона,а и така трябва да бъде.В същото време инспекторите си останаха с пълни джобове,защото ще им се запазят страничните доходи.И се стига до извода да го ду.ат непушачите и другите там неправителствени организации :!: :!:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 12 дек 2013 18:33

kartago написа:Е сега се наака вече! Пак питам, кой те кара да гледаш пушещите? Нека всеки сам си избира от какво да си умира! От рак ли, или ти след като си се напил в заведение за непушачи, не си пушил и си се качил на колата и си го блъснал! Хайде бе, кажете защо да няма заведения за всеки, и за толерасти и за нетолерасти? Какъв е проблема? И защо вие загрижените си давате данъците да се субсидира производството на тютюн и цигари? И вие сте същите гадове, и заради вас умират хората от рак! Защо хората които приемат този закон не го спазват?

Благодаря сърдечно, за милата забележка " Е сега се наака вече!". А това, че съм гад и хората умират заради мен от рак...това ме съсипа...Отивам за мезе, щото ще ми трябва поне половин литър домашна джибровка, за да го асимилирам и преживея... :cry: Бре, човече, ти ме изкара виновен за данъците, субсидиите, за автокатастрофите...Ох, ощипах се да проверя да не съм станал господ, рептил или поне дявол...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 дек 2013 18:43

Никой пушач така и не обясни какво е тютюнопушенето за тях. За мен това е вреден навик с който вредиш на себе си, вредиш и на околните. А тях ако ги чуеш - дискриминирани, ощетени, изгонени като кучета на студа, ще решиш, че пушенето е жизнено необходимо. Ако имаха някакъв морал, нямаше да се стига до такива забрани, но като чета мненията им е ясно, че точно такъв закон заслужават. В много държави на пушачите се плаща по-малко.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 дек 2013 18:51

CTAHKO написа:
kartago написа: Никой не ми отговаря, щом е толкова лошо, защо не забранят цигарите?!

Няма и да ти отговорят 8-) Другият логичен въпрос е, защо държавата субсидира тютюнопроизводителите 8-)

Държавата прибира два и половина - три милиарда от акцизи, а плаща 70-100 милиона субсидии на тютюнопроизводителите и няма как да стане. А и на пушачите никой не е забранил да пушат.
И ако забранят тотално производството и продажбата на цигари, тогава ще мирясате ли?
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 18:58

demy27 написа:
CTAHKO написа:
kartago написа: Никой не ми отговаря, щом е толкова лошо, защо не забранят цигарите?!

Няма и да ти отговорят 8-) Другият логичен въпрос е, защо държавата субсидира тютюнопроизводителите 8-)

Държавата прибира два и половина - три милиарда от акцизи, а плаща 70-100 милиона субсидии на тютюнопроизводителите и няма как да стане. А и на пушачите никой не е забранил да пушат.
И ако забранят тотално производството и продажбата на цигари, тогава ще мирясате ли?

За пореден и последен път питам, какъв е проблема да има заведения за пушачи и заведения за непушачи? Всеки различно си доставя удоволствието, това не е забранено от закона (пушенето), така и не съм видял формулировка за "обществено място"? Казват пушачите да излизат на улицата, там не ходят ли хора? Нещо въобще не е измислено и не е направено! В Холандия, масово след 10 вечерта се слагат пепелниците по масите, тихомълком без обяснения, в Германия също стават такива неща, в Ирландия също, Франция първа изрева от тоя псевдозакон, кафетериите им регистрираха 40% спад, Швейцария въобще отмени закона! А ние? Нас просто ни карат да се мразим и да ни върнат пак в едни стари времена, да се доносничи!

Върни се в “Свободна зона”