Пушачите останаха с цигара в уста

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Пушачите останаха с цигара в уста

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 16:50

demy27 написа:
kartago написа:
demy27 написа:Много голяма част от пушачите са за забраната, против нея са някакви индивиди, които крайно егоистично и нагло гледат само собственият си кеф. И изкарват забраната някакво посегателство към личната им свобода и правото на избор. А някой интересува ли се какво се случва с персонала? Те отиват, изпушват една кутия цигари за 2-3 часа и се прибират по къщите си, където не пушат, а персонала стои в задимените заведения по 8-12-14 часа.
Въпроса с пушенето спокойно може да отиде на референдум и тогава със сигурност над 80 % ще са против пушенето.
А за да се допусне пушене в заведения, трябва да се приложат такива правила, че тогава на пушачите свят ще им се завие и ще надигнат рев до небесата за дискриминация и какво ли не.

По дебилно мнение не бях чел! Защо бременните не отиват да работят миньори? Ами като не си пушач няма да отидеш да работиш в заведение за пушачи! И....твоята теза ще се докаже най-лесно като се направят заведения за пушачи и заведения за непушачи! Да видим къде ще има хора, защото това вече го имаше и реално показваше съотношението на мненията! Аз лично не разбирам, какво не ги устройва непушачите в едно такова решение? Които искат да се одимяват да си ходят в съответното заведение, които искат да си миришат на цветя и рози да си ходят по сладкарниците и ли където не се пуши, какъв е проблема?

И кой ще решава къде да се пуши и къде не.

А какъв е проблема собствениците на заведения да си решават?

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 дек 2013 16:52

kartago написа:
demy27 написа:
kartago написа:
demy27 написа:Много голяма част от пушачите са за забраната, против нея са някакви индивиди, които крайно егоистично и нагло гледат само собственият си кеф. И изкарват забраната някакво посегателство към личната им свобода и правото на избор. А някой интересува ли се какво се случва с персонала? Те отиват, изпушват една кутия цигари за 2-3 часа и се прибират по къщите си, където не пушат, а персонала стои в задимените заведения по 8-12-14 часа.
Въпроса с пушенето спокойно може да отиде на референдум и тогава със сигурност над 80 % ще са против пушенето.
А за да се допусне пушене в заведения, трябва да се приложат такива правила, че тогава на пушачите свят ще им се завие и ще надигнат рев до небесата за дискриминация и какво ли не.

По дебилно мнение не бях чел! Защо бременните не отиват да работят миньори? Ами като не си пушач няма да отидеш да работиш в заведение за пушачи! И....твоята теза ще се докаже най-лесно като се направят заведения за пушачи и заведения за непушачи! Да видим къде ще има хора, защото това вече го имаше и реално показваше съотношението на мненията! Аз лично не разбирам, какво не ги устройва непушачите в едно такова решение? Които искат да се одимяват да си ходят в съответното заведение, които искат да си миришат на цветя и рози да си ходят по сладкарниците и ли където не се пуши, какъв е проблема?

А какъв е проблема собствениците на заведения да си решават?

Понеже непушачите са толерантни, абсолютно всички ще изберат да се пуши и пак се връщаме в изходно положение.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 дек 2013 16:52

Нямаше как да не се намеси и мнението - да има и за пушачи и за непушачи, па да видим... И то като връх на демократичните принципи. :mrgreen:
Олеле....

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 дек 2013 16:53

demy27 написа:
kartago написа:

Пазара пич, пазара 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 17:04

Понеже непушачите са толерантни, абсолютно всички ще изберат да се пуши и пак се връщаме в изходно положение.

Това не го разбрах?! Ако са толкова много непушачите, собствениците на заведения ще са заинтересувани съответното заведение да е за непушачи за да има повече хора и няма да се стига до там да си ги мерим, кой е по-толерантен и кой не! А защо се правят закони които не се спазват? Забранява се пушенето на стадионите?! Дали? Хайде да ги видим тия инспектори, дето по средата на мача ще влязат в агитката на Левски, ЦСКА, Ботев или Локо Пд и да тръгнат да глобяват наред? А ако ти седнат някои мутри в заведението и на забележката ти те пратят някъде на майната си, какво правиш?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 дек 2013 17:08

Tака или иначе пушенето е отживяла работа,никой който има малко разум не би се захващал с такива боклуци,съжалявам че 16-17 години съм ги дърпал тия отрови,но то като човек се сблъска с някаква трагедия и се осъзнава и му действа отрезвяващо.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 12 дек 2013 17:09

tprodanov написа:Нямаше как да не се намеси и мнението - да има и за пушачи и за непушачи, па да видим... И то като връх на демократичните принципи. :mrgreen:
Олеле....

Прав си! Забрана му е майката! Забрани до дупка, ти нали с това си свикнал? Капаците и остена отстрани! Иначе "аз сам си избирам пътя и сам си решавам" ......хахахахаха

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 дек 2013 17:29

Според мен пушенето е най-големия проблем в тая държава и трябва нон стоп да се разисква. Айде да горим пушачите на клада, ако трябва 8-)
Аз съм непушач и циграите ме дразнят, но не е толкова голям проблем. Търпимо е щом понасям автомобилните изпарения, едва ли точно цигарения дим ще ме убие ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 12 дек 2013 17:36

kartago написа:
tprodanov написа:Нямаше как да не се намеси и мнението - да има и за пушачи и за непушачи, па да видим... И то като връх на демократичните принципи. :mrgreen:
Олеле....

Прав си! Забрана му е майката! Забрани до дупка, ти нали с това си свикнал? Капаците и остена отстрани! Иначе "аз сам си избирам пътя и сам си решавам" ......хахахахаха

Съжалявам, но дискриминацията в 21ви век не е допустима. А липсата на забрана води до дискриминация. Надявам се съм достатъчно ясен.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 12 дек 2013 17:39

Никой не ми отговаря, щом е толкова лошо, защо не забранят цигарите?!

Знаеш отговора, защото това е бизнес, пари!
По същата логика трябва да забранят дизела, бензина и т.н. Нали се говори масово за замърсяването и глобалното затопляне. Политиката е власт и лицемерие, много лицемерие.
[offtopic]Лично аз съм пушач. Подкрепям закона, защото за мен не представлява трудност да изляза и да изпуша една цигара. Но не в това е проблемът.
Проблемът е, че се стремят да ни разделят, да се изядем помежду си, поставяйки мислени граници между нас- пушачи срещу непушачи, бежанци, турци срещу българи, протестиращи и контри и т.н. Разчита се на първичната агресия срещу чуждото мнение. И така, и така, по веригата... :)[/offtopic]
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Върни се в “Свободна зона”