Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00

Мнениеот Alonso_Massa » 11 дек 2013 16:50

Аз пък бих излязал със следния състав:
Миньоле
Джонсън-Туре-Сако-Фаланагън
Лукас-Алън
Алберто-Коутиньо
Суарез-Аспас ;)
Обаче е много вероятно да излезем със следния състав
Миньоле
Донсън-Шкъртел-Агер-Фаланагън
Лукас-Алън
Хендерсън
Стърлинг-Суарез-Моузес... :|

В същото време Джордън Хендерсън също има здравословни проблеми. Полузащитникът бе изритан зверски от Кевин Нолан, което доведе до директен червен картон за футболиста на „чуковете“. В последните два дни Хендерсън е с обездвижен глезен, но се очаква да поднови тренировки до края на седмицата и да бъде използван за гостуването на „Уайт Харт Лейн“.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 дек 2013 17:10

Рендето Вертонген се е контузил и най-вероятно няма да играе.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 дек 2013 17:43

Alonso_Massa написа:Аз пък бих излязал със следния състав:
Миньоле
Лукас-Алън
Алберто-Коутиньо
Суарез-Аспас ;)
Миньоле
Лукас-Алън
Хендерсън

В същото време Джордън Хендерсън също има здравословни проблеми. Полузащитникът бе изритан зверски от Кевин Нолан, което доведе до директен червен картон за футболиста на „чуковете“. В последните два дни Хендерсън е с обездвижен глезен, но се очаква да поднови тренировки до края на седмицата и да бъде използван за гостуването на „Уайт Харт Лейн“.

Ужас, тоя е Iron Man - няма контузване

festool4eto
Контакти:

Мнениеот festool4eto » 11 дек 2013 19:00

------------------------Миноле----------------------
Джонсон--------Шкъртел----------Сако-------Сисоко
--------------------Алън--Лукас-------------------
Хендерсън----------------Коутиньо------Рахимчо
----Суарес-----------------

Исками се да играе Коло на мястото на Шкъртел ,че с тия автоголове...маи мани..:D
и не съм сигурен за Сисоко-може би предвид страхотните мачове на младия ни талант Фланагън може би той да започне.
Всичко друго мисля че ще е така :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 11 дек 2013 19:12

wolf написа:
Alonso_Massa написа:Аз пък бих излязал със следния състав:
Миньоле
Лукас-Алън
Алберто-Коутиньо
Суарез-Аспас ;)
Миньоле
Лукас-Алън
Хендерсън

Ужас, тоя е Iron Man - няма контузване

Няма бе ,споко ,той не може без да тренира през седмицата ,да играе . Абсурд . Аз съм казал ,контузията да се усложни . :)
И кви са тия съставчета без Коутиньо ? :) Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 11 дек 2013 20:12

suareshampion написа:
gogovcite написа:
suareshampion написа:Другия вариант е 4-2-3-1 :
Джонсон--------Туре----------Сако-------Сисоко
-------------------------------------------------------
-----------------Лукас-------Алън-----------------
Алберто--------------Коутиньо-----------Моузес
------------------Суарес----------------------------

Като единствено ме притеснява отново липсата
на игрова практика на Алберто .Аз щеше да си
го подготвя за тия мачове ,като го пусках в
последните . Но Роджърс не го направи.
Освен това ,малко ме притеснява и не толкова
добрата скорост на Алберто за тоя пост. За мен
неговото място е в средата ,където е Коутиньо,
така че спокойно могат да си сменят местата
двамата ,както и с Моузес .
Има и вариант Кели на бека а Джонсон на крилото.

В този вариант ми се струва, че четиримата атакуващи играчи ще помагат много малко в защита. Аз бих сложил Аспас до Суарез в схема 4-4-2, като Лукас естесвтено по-назад от останалите халфове. Все пак това са само наши "предложения". Какво ще измисли Брендън Роджърс ще видим на мача.
Джонсон--------Туре----------Сако-------Сисоко
--------------------------Лукас-------------------
Моузес----------------Алън-------------Коутиньо
--------------Аспас----Суарес-----------------

Притесняваш се ,за помоща в защита а ти ми даваш по офанзивна схема от моята . Моята е с двама дефанзивни халфа а твоята с един .

Аз точно от това се притеснявам. С двама обособени дефанзивни халфове в центъра Моузес и Алберто, както си ги сложил, ще се изявяват повече като крила. Коутиньо си го знаем колко е ефективен в защита и така се получават сумарно 4 човека, на които да се разчита по-малко в защита. Затова предлагам двама обособени нападатели и 4 халфа. Алън малко пред Лукас, а Моузес и Коутиньо като крайни халфове, които да се прибират в центъра, когато се защитаваме и да дават ширина по фланговете, когато нападаме. Естествено това не е шах да си ги подреждаме. Със сигурност ще има смяна на местата. Въпросът е, че не вярвам да излезем с този състав.
Hala Madrid

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 12 дек 2013 00:06

suareshampion написа:Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .

Малко повече вяра в играчите и Роджърс,бе тренер! :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 12 дек 2013 00:44

HoUs4oOL написа:
suareshampion написа:Със Шкъртел ,Агер,Фланаган,Джонсон ,Хендерсън и Стрълинг ,падаме на 100 % .

Шкъртел, Джонсън, Хендо и Стърлинг са в потресаващо слаба форма в момента. Къде тая вяра? Половината от тях са хронично некадърни, другата половина са се запътили натам

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 дек 2013 12:36

HoUs4oOL написа:

Така ли бе хаусманяк ? :) По добре да вярвам в появата на летящи чинии :)
Винаги съм вярвал в Роджърс ,но той избяга от принципите си и ми падна в очите . А тия играчи ,ми доказаха ,че не мога да им имам доверие и искам други на тяхно място .Искам да се подменят всичките тия с нови до лятото . Единствено не мога да обвинявам Стърлинг ,тъй като е прекалено малък и не можем да искаме от него кой знае какво на тоя етап .Просто искам Роджърс да не го пуска и да се дава шанс на останалите момчета.
Ето ,исках Алън да играе ,вие не го искахте ,но АЛън влезе ,игра добре ,затваряше усти и показа ,че съм бил прав. Така ли е ? Така е . :)
За Сако същата работа. Исках го всеки мач титуляр . И ето ,влезе момчето игра стабилно отзад и даже и гол вкара .
Нямаш право ,да разполагаш с такива класни играчи ,като Туре и Сако и да ги държиш на пейката ??!! Това е престъпление.
Още повече за сметка на Агер и Шкъртел ,които от 6 години са в отбора и нямат никакви успехи ,освен една лимонадена купичка. Правили са сумати фатални грешки и са доказали ,че са рискови играчи и с тях никога няма да видим големи успехи.
Ще видиш ,че като ги разкараме лятото и ще дойдат успехите .
Ако Туре , Сако и Сисоко ,бяха играли срещу Евъртън и Хъл,ние щеше да спечелим тия мачове. И сега щеше да сме на първо място . Срещу Нюкасъл ,ако не играеше Шкъртел ,пак щеше да спечелим.
Тоя твой любимец ни ебава майката до момента със слабата си игра плюс комичните автоголове,но Роджърс продължава да залага на него ?! Защо ?
Иска ми се Роджърс ,да прогледне най накрая и да започне да излиза с най доброто ,с което разполага в момента . И много е важно да вземе нов ХАЛФ до 20 дни !!!
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 12 дек 2013 15:37

Taка. суарезшампион, може и малко краен да изглежда на повечето, НО е прав. Следя какви ги пише, хах. Абсолютно съм съгласен че, Агер и Шкъртел, макар да ги уважавам, не са за Ливърпул. Особено Агер, който е супер непостоянен.Да, правил е незабравими мачове, решаващи голове в ШЛ, но му мина времето...Някак си не се вписва. Шкъртел поне е боец, но и той прави много грешки. За Хендо все още съм на кантар.
Аз се надявам да почнем с Мартин Кели като десен бек и Глен като дясно крило. По-удачно ще е(въпреки че Кели имаме супер малко мачове тази есен). ; Другите е г/д ясно, като според мен Коутиньо ще е титуляр. ;)
Изображение

Върни се в “Ливърпул”