Red joker написа:Кировец написа:За мен е неразбираема фразата "доверието ми към треньора спада, щото пуска тоя футболист, а не другия". До никъде няма да я докараме с такова мислене. А не ти ли се покачва доверието след два мача без загуба срещу отбора на Гриша Ганчев с парите му, с школите му, със треньора му, с футболистите му?
Спада, щото при положение,че се правят едни и същи грешки ,всеки мач,не виждам да се прави някаква промянаОтносно отбора на „високия рус мъж“ според тебе тоя мач ,не трябваше ли да го биеме отма,при положение ,че нямаха голово положение,а ние се сетихме да нападаме в 80-та мин. ,дотогава кво правихме
-„тактическо надлъгване“
все едно играеме с „Рома“,а стига бе брат то писва в един момент,след мача с говедата ,вместо да използваме инерцията, ние забихме нос в пясъка,ако те ни бяха били сега щяха да са първи(е тука малко се изхвърлих
)
Какво е това свръхочакване аз не разбирам. На терена не играят нито четирите букви, нито треньорите. Такива са ни футболистите и за добро или лошо сега са сред първите 7 с шанс за класиране в Европа. Много мачове трябваше да бием, щото така ми се иска, но въпреки, че падаме аз ще браня труда на всички треньори и ръководството, също и на футболистите, които се раздават.