Не знам за вас ,но на мен кредита ми на доверие към Стойчо,чувствително спадна след този мач-кво виде в тоя мертек Сидибе хич не ми е ясно,два метра е ,а не може да се пребори за висока топка,във всеки мач защитниците на противника го яздат-егати „звяра“,разни пишлемета на по 20г. не му дават да барне топката

Говори се уж за вариативност,а на някой играчи въобще не им се дава шанс,при положение,че за някой се вижда,че или не са във форма или толкова си могат

Този Кировски ,въобще не мога да добия представа що за футболист е,но с влизането си раздвижи и изостри нападението,не можел да вкарва -ами за по 15мин. и то през няколко мача,как да влезе във форма,дървото Сидибе играе всеки мач и от самолет се вижда ,че е гола вода,но играе,Долапа,когато в началото беше „яхнал вълната“ не го пускаше,замрази го на скамейката и съвсем логично формата му спадна, за мене обаче,в момента, централния нападател е Чочев откъдето и да го погледнеш!Марсиньо е добър,но или не му е там местото или не е във форма-много индивидуално играе и по този начин бави атаките,да не говориме ,че и много му я взимат,особено на тежките терени.Не знам и какво е това нещо,първите полувремена на всеки мач да ни нема никакви,ако това е тактическо указание тури му пепел

,а ако не е значи нямат въздух-пак треньорска грешка

Общо взето, май че ставаме много предсказуеми и лесни за неутрализиране,разчита се само на индивидуалните качества на Бадема,Милисавлевич и Марсиньо и центровки към Мамата,в защита пак играят играчи,които са добри по принцип,но видимо не са във форма,ама нищо- Грънчов и Василев нека си стоят вечни резерви да ги пуска само в контролите срещу Сливница и после да викаме ,че не стават!Човека обаче си е навил нещо и си следва македонския инат без да се съобразява с никакви обстоятелства и съвети,от което страда играта на отбора,а и ние като фенове,най-вече