Ердоган пак събуди призрака на Османската империя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Re: Ердоган пак събуди призрака на Османската империя

Мнениеот Безкомпромисен » 12 дек 2013 09:58

Нека напомня ня комунистическите престъпници, които тиквите им са пълни само с петолъчки, сърпове и чукове , които постоянно целят да вкарат етническо напрежение, за да отвлекат вниманието на хората от своите престъпления срещу човеството, че именно през 1945 г. започва да се въвежда насилствена турцизация в Родопите и унищожаване на патриотичното движение на българо-мохамеданите "Родина" , която е изцяло българска организация , както и насилствена македонизация в Пиринска Македония извършени от националния предател служещ на СССР комунистическият престъпник и масов убиец Георги Михайлович Димитров!И след това 80-те години извършиха престъпния Изродителен процес, агенти на Партийна сигурност извършиха атентатите на Гара Буново и Летише Варна и после си създадоха няколко комунистически банди една от която е ДПС!И да припоня на тези комунистически отпадъци , които пропагандират постоянно във форума болшевизъм-комунизъм и русофилство , че СССР и Русия е най-големият враг на България те унищожиха Българската държава , избиха интелигенцията на България , руски агенти и национални предатели рубладжии убиват Стефан Стамболов, защото не е служи на Русия и не се е съобразял с техните интереси и тогава се намират антибългари русофили и го убиват!Същото става и на най-черния и кървав ден в българската истори 9 Септември 1944г. България престана да съществува като държава и вече 69 години е опит за държава както казва моят приятел Георги Ифандиев! Когато съветските башибозуци нахлуват и окупират независимо и демократично Царство България комунистическите убийци и терористи започват да избиват по най-зверски и жесток начин достойни невинни българи слагат ги в ямите и ги зариват , в момента в България има толкова масови гробове създадени от тези убийци комунистите , под земята има кости на невинно избити българи от тези нехранимайковци,мйкопродавци и национални предатели комунистите!Да не забравяме , че комунистическите престъпници искаха да затрият България от картата на света официално , правейки я 16-та съветска република, а това престъпление беше извършено от сатрапа и масов убиец Тодор Замфирков Живков!300 000 невинни българи бяха избити от тези човекоподобни създания!И още стотици хиляди в концлагери! А как насилствено учеха децата в детската градина да знаят стихотворения наизуст, които възхваляват убийци, терористи и национални предатели и най-черния и кървав ден в българската история 09.09.1944г. стихотворения като 9 Септември, 1 Май , Септемврийци , Героят от Лайпциг и много други стихотворения възхваляващи убийци и терористи и който не ги знаеше на изуст комунистическите престъпници съветски пропагандаторки наречени другарки събличаха децата голи по гащички и ги заливаха с гореща вода и ги измъчваха!Това може да го направи само комунистически изрод и на тези никой не им потърси наказателна отговорност!И до ден днешен тези болшевишко-комунистически помии се учат в детските градини, за доказателство наскоро взех една книжка от една детска градина и там се учат същите съветски помии и уж комунизмът бил руханал, е как ще рухне комунизмът без нито един изстрел?Няма как да стане! Аз не бях в комунистическата детска градина , баба ми ме гледаше, защото имах нормални родители! И нито един национален предател служещ на чужда и враждебна на България страна СССР не е осъден и до ден днешен! Ами истината е , че сме управлявани и до ден днешен от антибългари комунисти 69 години!И нашият народ е зомбиран с комунизъм-болшевишъм до нема и къде!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 10:04

Един е Ердоган и Бойкомед е неговият пророк...тук. Заради отношението към съседите си, България е мразена от всички с които граничи, сега веднага , правителството трябва да повдигне въпроса с обезщетенията на прогонените от източна Тракия българи. И трябва да настоява за капитализиране на този дълг. И да се върна малко назад в поста си за позицията на България: Тя е безпринципна, заявява се позиция, сменя се правителство и следващото казва " Ще видим", а последващото казва " аааа няма такова нещо". Единият МП отива в парламента на съседна държава за да се мазни на Ердоган и да заяви подкрепата си за него (наложена му от зад океана), после от трибуната на друг парламент изказва позиция за трета страна..мишкарството в политиката се наказва много лошо. Бойко го очаква наказание тепърва, лошото е, че е поставил България в заложник на личните си интереси, а последствията са за целият измъчен български народ. Трябва да се търси отговорност и възмездие от хората, провели тази предателска политика. Това неможе да се отлага вечно във времето, така проблеми не се решават, само се трупат ,но на гърба на обикновените хора. Ето за това "мълчане" на това правителство по този и още куп други въпроси свързани с външната политика, започват да губят доверието ми. Не всичко е икономика и бизнес. Хората са загубили национално достойнство заради надупени политици, по цяла Европа ни сочат с пръст заради ТЯХ..Темата е хубава за да си направим равносметка за изминалата година, но тя равносметката не е равна пак за всички. Сметката е за всички, а за ТЯХ равенството
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 10:05

Безкомпромисен написа:Нека напомня ня комунистическите престъпници, които тиквите им са пълни само с петолъчки, сърпове и чукове , които постоянно целят да вкарат етническо напрежение, за да отвлекат вниманието на хората от своите престъпления срещу човеството, че именно през 1945 г. започва да се въвежда насилствена турцизация в Родопите и унищожаване на патриотичното движение на българо-мохамеданите "Родина" , която е изцяло българска организация , както и насилствена македонизация в Пиринска Македония извършени от националния предател служещ на СССР комунистическият престъпник и масов убиец Георги Михайлович Димитров!И след това 80-те години извършиха престъпния Изродителен процес, агенти на Партийна сигурност извършиха атентатите на Гара Буново и Летише Варна и после си създадоха няколко комунистически банди една от която е ДПС!И да припоня на тези комунистически отпадъци , които пропагандират постоянно във форума болшевизъм-комунизъм и русофилство , че СССР и Русия е най-големият враг на България те унищожиха Българската държава , избиха интелигенцията на България , руски агенти и национални предатели рубладжии убиват Стефан Стамболов, защото не е служи на Русия и не се е съобразял с техните интереси и тогава се намират антибългари русофили и го убиват!Същото става и на най-черния и кървав ден в българската истори 9 Септември 1944г. България престана да съществува като държава и вече 69 години е опит за държава както казва моят приятел Георги Ифандиев! Когато съветските башибозуци нахлуват и окупират независимо и демократично Царство България комунистическите убийци и терористи започват да избиват по най-зверски и жесток начин достойни невинни българи слагат ги в ямите и ги зариват , в момента в България има толкова масови гробове създадени от тези убийци комунистите , под земята има кости на невинно избити българи от тези нехранимайковци,мйкопродавци и национални предатели комунистите!Да не забравяме , че комунистическите престъпници искаха да затрият България от картата на света официално , правейки я 16-та съветска република, а това престъпление беше извършено от сатрапа и масов убиец Тодор Замфирков Живков!300 000 невинни българи бяха избити от тези човекоподобни създания!И още стотици хиляди в концлагери! А как насилствено учеха децата в детската градина да знаят стихотворения наизуст, които възхваляват убийци, терористи и национални предатели и най-черния и кървав ден в българската история 09.09.1944г. стихотворения като 9 Септември, 1 Май , Септемврийци , Героят от Лайпциг и много други стихотворения възхваляващи убийци и терористи и който не ги знаеше на изуст комунистическите престъпници съветски пропагандаторки наречени другарки събличаха децата голи по гащички и ги заливаха с гореща вода и ги измъчваха!Това може да го направи само комунистически изрод и на тези никой не им потърси наказателна отговорност!И до ден днешен тези болшевишко-комунистически помии се учат в детските градини, за доказателство наскоро взех една книжка от една детска градина и там се учат същите съветски помии и уж комунизмът бил руханал, е как ще рухне комунизмът без нито един изстрел?Няма как да стане! Аз не бях в комунистическата детска градина , баба ми ме гледаше, защото имах нормални родители! И нито един национален предател служещ на чужда и враждебна на България страна СССР не е осъден и до ден днешен! Ами истината е , че сме управлявани и до ден днешен от антибългари комунисти 69 години!И нашият народ е зомбиран с комунизъм-болшевишъм до нема и къде!
Бог да пази България от комунисти!

Престани с простотиите си бе ТЪПАК
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 12 дек 2013 10:12

Абе от време на време и тук някой се изпуска да пропагандира за България на 3 морета, но не е станала още 3-та Балканска война. Нека си приказва феса, не ми пречи, премествам си го от единия крачул в другия след неговите приказки.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 дек 2013 10:19

Безкомпромисния си е освидетелстван. Простено му е!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 12 дек 2013 10:19

boabbb написа:И какво ще стане :?: Нека ни присъединят, толкова ми е на .... Даже няма и да ходя да се бия, ако навлязат. Няма, повтарям НЯМА начин да са по-зле от сегашното ни управление. Още повече, че ние не се управляваме, а ЕС ни управлява. Що пък да не искам да съм част от държава, която си е изплатила дълга към МВФ и има няколко пъти по-висока средна заплата от нас :?: Ердоган по-скоро няма да иска да ни присъедини, щото ще се види в чудо с нас :lol: Това са му поредните популистки изказвания, за да се хареса на хората ;)

Сигурен съм, че ако изгледаш ''Време разделно'' ще си промениш мнението. ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2013 11:41

galin56 написа:Абе от време на време и тук някой се изпуска да пропагандира за България на 3 морета, но не е станала още 3-та Балканска война. Нека си приказва феса, не ми пречи, премествам си го от единия крачул в другия след неговите приказки.

Аз, ти, който и да е в Гонга може да дрънка каквото си иска. Подобни изказвания на хора с власт наистина са тревожни. Мести си го в другия, няма проблем засега. Само да не дойде време сюнетчията да почука на вратата ти с думите: Айде сега вади оня дето го местиш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 дек 2013 11:52

alexveselinov написа:
boabbb написа:И какво ще стане :?: Нека ни присъединят, толкова ми е на .... Даже няма и да ходя да се бия, ако навлязат. Няма, повтарям НЯМА начин да са по-зле от сегашното ни управление. Още повече, че ние не се управляваме, а ЕС ни управлява. Що пък да не искам да съм част от държава, която си е изплатила дълга към МВФ и има няколко пъти по-висока средна заплата от нас :?: Ердоган по-скоро няма да иска да ни присъедини, щото ще се види в чудо с нас :lol: Това са му поредните популистки изказвания, за да се хареса на хората ;)

Сигурен съм, че ако изгледаш ''Време разделно'' ще си промениш мнението. ;)

Сигурен съм, че ти ако изгледаш последните 25 години на филм, също ще си промениш мнението. Хората са въставали срещу т.нар. десятък - данък, равен на 10% от изкараното. Колко данъци плащаме сега :?: Десятък е само плоския, пък за другите да не говориме. Или е по-добре да ти го набиват Станишката и Местан, отколкото Ердоган и разни други резаци ... Е*ал съм я в държавата, да идва Ердоган и да ни закриват, може да звучи крайно, ама до тука я докарахме, щом Бюреков иска да се включва във властта :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 дек 2013 12:07

Kога сериозен български политик е говорил за България на три морета ,аз не съм чувал подобни изказвания или да има някакви териториални претенции към съседни държави или да искаме някаква българска република където има достатъчно български етнос.Някои хора тука пишат без да мислят или са много тъпи парчета.Тука един пише, че тези теми били провокации от комунисти,е каква провокация е това,провокацията е от г-н Ердоган с неговите необмислени изказвания и аз казах който му се струва несериозно да приема тези думи,значи хич не е наясно с някои неща в политиката.Такива думи не се пускат просто ей така.Във всеки случай държавниците ни трябва да имат едно на ум с този имащ се за султан, а не за ръководител на светска република Турция. Който следи внимателно политическата кариера и действия на господин Султана и от къде изскочи и какво направи с политическите си противници много добре може да си направи изводи дали думите му са просто някакви ала-абала или доста добре обмислени ходове.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 дек 2013 12:46

ЕрДоган му изстива под краката в самата Турция.

До преди само 3-4 години, въобще нямаше и да си помисли за подобни изказвания.
Но сега има значителен вътрешен конкурент и за т'ва напоследък гледа да засегне патриотичната и носталгична нотка на турците.
Е, да, ама не, както е известен лафа.

Повечето турци нещат и да чуят за възстановяване на "Османската Империя".
Особено младите, които искат единствено да са пълноправни членове на европейската цивилизация.
Под давлението на ЕрДоган и партията му, преди време в Турция се опита да се прокарат някои неща от шериата, е, не мина номера.
За щастие, в Турция има множество интелигентни хора, които имат власт да влияят на нещата.
Турция, на исляма, няма да просъществува дълго.
Най-малкото ще си имат много сериозни проблеми с евреите ...

Та така... Популистките приказки на ЕрДоган и кликата му, не би трябвало да се вземат като заплаха.
Но отговор, разбира се, трябва да има.
Принципно, на всички българи трябва да ни е ясно, че ако някога се случи да загубим територии, то това няма да е заради ЕС, Турция... И т.н. А ще е заради самите НАС. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”