Пирин ГД - Локомотив Пловдив А Група 11.12.2013 22 кръг

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Re: Пирин ГД - Локомотив Пловдив А Група 11.12.2013 22 кръг

Мнениеот demy27 » 11 дек 2013 23:32

El Grande Capitan написа:
Arto написа:Очаквах поне малко засрамване.

От какво точно да ме е срам мен например?
От тва че някви симпатяги обърнали Др.Лектър с главата надолу?И кво от тва?Голям праз!

От тва че не можахме да бием на превърнатия от вас в блато терен? Много важно, напролет има други мачове.

Ние сме все още с чудесен шанс да зимуваме на трето място, напролет винаги играем по-добре, вече си имаме база,догодина ше имаме стадион,бъдещето е розово и оптимистично, живота е хубав....така ами...

Вие през Август имахте чудесен шанс да сте шампиони и да играете в групите на ЛЕ, но...
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 11 дек 2013 23:37

demy27 написа:Вие през Август имахте чудесен шанс да сте шампиони и да играете в групите на ЛЕ, но...

Еми не станахме...и кво от тва? Ше станем друг път-догодина например.
База имаме ли?Да!
Чисто нов стадион ще имаме ли?Разбира се.

Глейте по-ведро на нещата и вие,няма причини да изпадаме в униние... ;)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 11 дек 2013 23:44

demy27 написа:Вие през Август имахте чудесен шанс да сте шампиони и да играете в групите на ЛЕ, но...

Еми не станахме...и кво от тва? Ше станем друг път-догодина например.
База имаме ли?Да!
Чисто нов стадион ще имаме ли?Разбира се.

Глейте по-ведро на нещата и вие,няма причини да изпадаме в униние... ;)

Догодина по това време да не говорите същите неща. Дано и тогава да сте толкова ведри :)
L'Europa non è lontana

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 11 дек 2013 23:52

demy27 написа:Догодина по това време да не говорите същите неща. Дано и тогава да сте толкова ведри :)

Живи и здрави,да докараме до догодина по тва време па ше го мислим...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 12 дек 2013 10:01

Аз не мога да разбера как El Grande Capitan и DarkSpy имате мнение по всяка тема в нашия форум, даже сте по-активни в нашите теми, от който и да е локомотивец в този форум?! Ходете си гледайте бутнатия стадион и се молете да не стане МОЛ, защото да ви питам къде ще ви е паркинга за 20 % от капацитета и наясно ли се с изисквания на Уефа за отстъп от жилищни сгради?
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 12 дек 2013 10:06

smurfcho написа:Аз не мога да разбера как El Grande Capitan и DarkSpy имате мнение по всяка тема в нашия форум, даже сте по-активни в нашите теми, от който и да е локомотивец в този форум?! Ходете си гледайте бутнатия стадион и се молете да не стане МОЛ, защото да ви питам къде ще ви е паркинга за 20 % от капацитета и наясно ли се с изисквания на Уефа за отстъп от жилищни сгради?

Защо тази злоба,чадо?
Защо този негативизъм?

Успокой се,всичко е предвидено,всичко е планирано и са взети необходимите мерки.
Месец Априлий лето 2015 режем лентата на чистак нов стадион,дано и на вас трибуна да ви направят дотогава.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 12 дек 2013 10:13

smurfcho написа:Аз не мога да разбера как El Grande Capitan и DarkSpy имате мнение по всяка тема в нашия форум, даже сте по-активни в нашите теми, от който и да е локомотивец в този форум?! Ходете си гледайте бутнатия стадион и се молете да не стане МОЛ, защото да ви питам къде ще ви е паркинга за 20 % от капацитета и наясно ли се с изисквания на Уефа за отстъп от жилищни сгради?

Защо тази злоба,чадо?
Защо този негативизъм?

Успокой се,всичко е предвидено,всичко е планирано и са взети необходимите мерки.
Месец Априлий лето 2015 режем лентата на чистак нов стадион,дано и на вас трибуна да ви направят дотогава.

ще ни го давате ли да играем в лига Европа?

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 12 дек 2013 10:20

локо до живот написа:ще ни го давате ли да играем в лига Европа?

Ами....такова.....глей сега....ние МНОГО бихме искали да ви го дадем да играете на него...наистина....но за жалост точно на тези дати сме планирали концерти....сега не съм сигурен точно какви концерти,но сме ги планирали,ок?
Така че с огромно съжаление ще трябва да ви откажем, наистина,болно ми е да го кажа, но няма как просто... :oops:

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 12 дек 2013 10:23

Ами....такова.....глей сега....ние МНОГО бихме искали да ви го дадем да играете на него...наистина....но за жалост точно на тези дати сме планирали концерти....сега не съм сигурен точно какви концерти,но сме ги планирали,ок?
Така че с огромно съжаление ще трябва да ви откажем, наистина,болно ми е да го кажа, но няма как просто... :oops:

Няма проблем, ще намерим къде да играем. И да знаете, че при нас концерти за сега не сме планирали, така че ако някой концерт съвпадне с някой ваш мач - заповядайте на Лаута. Нямаме против да играете на нашият стадион.
L'Europa non è lontana

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 12 дек 2013 10:40

добре,че не зависи от теб :)

Върни се в “Локо Пловдив”