XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Мнениеот bastuna2003 » 12 дек 2013 00:01

Червени_шампиони написа:На две точки зад първите, при набор 95. :mrgreen: Правя си сметката и така излиза.

Чел си интервюто с оня дребния :mrgreen:
На две точки, ама четвърти :mrgreen:
Гледал съм два мача на 18 годишните и направо нямам думи ;)
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 12 дек 2013 00:36

bastuna2003 написа:
donDiego написа:Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец

Добре, да предположем, че Стойчо има вина. Ти какви промени щеше да предложиш за стартовите 11 за днес?
Гледам тук някой капацитети се изказват, че на тоя тежък терен не трябвало да се пуска Сидибе да блъска, а някой повратлив? :shock:
Дали на тая кална нива и на това джускане един повратлив нападател е по-полезен от една скала мускули, който ги мъкне по двама?
От тия на скамейката:
1. Карачанаков много го харесвам но за мое най-голямо съжаление не е същия футболист от преди две години. Контузията го съсипа.
2. Марто Петров не може да изкара цял мач, особено на този терен. Не е тренирал с месеци.
3. Хауърд :mrgreen:
4. Долапчиев - последните 7 пъти като излизаше сам срещу вратаря не можа да вкара. Един гол от подхлъзване не го прави достатъчно добър. Дано се научи.
5. Венци Василев - този си беше за червен картон още първото полувреме срещу Пирин
6. Стоян Колев - май него трябва да пускаме да ни решава мачовете
7. Косоко - този трябваше да е титуляр

Предполагам, че следващите коментари ще са за налагане на юноши. Само направете преди това една справка къде ни се намират младежките и юношеските отбори в техните си групи :mrgreen:

1- не е контузията, а Стойчовите експерименти
2-но е достатъчно да започне , а ако вкара или изработо..какво по-хубаво
3-Хауърд :idea: , ще допълня и Дюлгеров и Марсиньо спокойно може да тръгва за Израел...пред тези двамата слагам Чочев
4-Тук съм съгласен с теб 100%
5-Тук обаче говорим за Литекс, а как ще коментираш постоянното оголване на зоната от Апата
6-Аз бих пробвал , Стойчо никога..тва в кръга на шегата, ама се сещай
7-Този излъчваше футбол до контузията...или до забавянето на заплатата, сега е за терминал 2
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 12 дек 2013 07:38

bastuna2003 написа:
Червени_шампиони написа:На две точки зад първите, при набор 95. :mrgreen: Правя си сметката и така излиза.

Чел си интервюто с оня дребния :mrgreen:
На две точки, ама четвърти :mrgreen:
Гледал съм два мача на 18 годишните и направо нямам думи ;)

Оня дребния го познавам няколко години преди да даде това интервю. :mrgreen:
Както и още двама от неговия набор, които тренират с първия отбор. :mrgreen:
Но понеже имаме Гуардиола за треньор ще гледаме Сидибе, Косоко, Хауърд и други недоразумения... :mrgreen:

Дано след 1 месец на първата тренировка за 2014 година Иво Райков, Хауърд, Сидибе, Косоко и Морейра да не присъстват на нея, а Тошко Янчев да окачи бутонките.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 08:24

liliputchica написа:На мен също не ми харесва играта на отбора в последните няколко кръга. Да посочвам ли спада във формата с имена ?? Кировеца , или си сляп или си промит мозък за да плюеш срещу B__A__N__DA__TA братле, чесно

Каква банда, какви 5 лева бе?! Скрийте се някъде и не си показвайте слузестите очички, охлюви :!: Само слуз по ЦСКА остава след вашите пропълзявания и идиотски мнения, нищо повече.
Стойчо да си стягал куфарите...футболистите да си стягали куфарите...ръководството да си стягало куфарите...
Я най-добре бегом към Сектор Б всичките специалисти :evil:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 08:30

donDiego написа:Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец

Ама отвори я бе, капацитет. :lol:
Да не изпадал в подробности за селекцията? Ей, амебо, заради такива като теб ЦСКА днес не трябваше да съществува и заради такива като теб - НИКОГА няма да е спокойно в нашия двор, за съжаление...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 дек 2013 08:30

Слаб мач на ужасен терен. Ще ме извиняват някои, ама да твърдите, че терена не е от значение е пълна смехория. Явно не сте гледали уникалния футбол предложен от Локо Пд и Ботев на също толкова лоша настилка. Вчера и двата отбора едва се задържаха върху тревата, а покрай едната врата трябваше да си сменят бутонките с кънки. Какво точно очаквате да видите на този терен? 3-4 пробива на Милисавлевич, 2-3 на Марто и общо взето 2-3 добри положения за ЦСКА дошли в края на мача. Какво направиха Литекс в атака, май нищо...
Много исках да спечелим този мач, защото отново надиграхме домакините, но отново не ни върза. Доста отбори спечелиха срещу нас с един удар за цял мач или след някои нелепи грешки в защита, но на нас не ни се получи нито веднъж. Нищо, каквото е това е. Прекалено много мачове има до края, че да ревем за един хикс в Ловеч, където и това ни се отдава достатъчно рядко.
За мен най-голямата грешка на Младенов е, че не пусна Кировски и Петров поне с 10 минути по-рано. Смените бяха правилни, но закъснели.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 08:40

mistreated написа:Слаб мач на ужасен терен. Ще ме извиняват някои, ама да твърдите, че терена не е от значение е пълна смехория. Явно не сте гледали уникалния футбол предложен от Локо Пд и Ботев на също толкова лоша настилка. Вчера и двата отбора едва се задържаха върху тревата, а покрай едната врата трябваше да си сменят бутонките с кънки. Какво точно очаквате да видите на този терен? 3-4 пробива на Милисавлевич, 2-3 на Марто и общо взето 2-3 добри положения за ЦСКА дошли в края на мача. Какво направиха Литекс в атака, май нищо...
Много исках да спечелим този мач, защото отново надиграхме домакините, но отново не ни върза. Доста отбори спечелиха срещу нас с един удар за цял мач или след някои нелепи грешки в защита, но на нас не ни се получи нито веднъж. Нищо, каквото е това е. Прекалено много мачове има до края, че да ревем за един хикс в Ловеч, където и това ни се отдава достатъчно рядко.
За мен най-голямата грешка на Младенов е, че не пусна Кировски и Петров поне с 10 минути по-рано. Смените бяха правилни, но закъснели.

Абсолютен факт.
Поредно мнение на място! Поздрави!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 дек 2013 09:07

Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 дек 2013 09:13

onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.

Предимството се определя от четирите мача, не само от тези два.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 дек 2013 09:16

onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.

Аз не знам дали това ще се запази и за плейофа или ще пазят само точковия актив.

Върни се в “Архив”