Червени_шампиони написа:На две точки зад първите, при набор 95.Правя си сметката и така излиза.
Чел си интервюто с оня дребния

На две точки, ама четвърти

Гледал съм два мача на 18 годишните и направо нямам думи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Червени_шампиони написа:На две точки зад първите, при набор 95.Правя си сметката и така излиза.
bastuna2003 написа:donDiego написа:Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец
Добре, да предположем, че Стойчо има вина. Ти какви промени щеше да предложиш за стартовите 11 за днес?
Гледам тук някой капацитети се изказват, че на тоя тежък терен не трябвало да се пуска Сидибе да блъска, а някой повратлив?![]()
Дали на тая кална нива и на това джускане един повратлив нападател е по-полезен от една скала мускули, който ги мъкне по двама?
От тия на скамейката:
1. Карачанаков много го харесвам но за мое най-голямо съжаление не е същия футболист от преди две години. Контузията го съсипа.
2. Марто Петров не може да изкара цял мач, особено на този терен. Не е тренирал с месеци.
3. Хауърд![]()
4. Долапчиев - последните 7 пъти като излизаше сам срещу вратаря не можа да вкара. Един гол от подхлъзване не го прави достатъчно добър. Дано се научи.
5. Венци Василев - този си беше за червен картон още първото полувреме срещу Пирин
6. Стоян Колев - май него трябва да пускаме да ни решава мачовете
7. Косоко - този трябваше да е титуляр
Предполагам, че следващите коментари ще са за налагане на юноши. Само направете преди това една справка къде ни се намират младежките и юношеските отбори в техните си групи
bastuna2003 написа:Червени_шампиони написа:На две точки зад първите, при набор 95.Правя си сметката и така излиза.
Чел си интервюто с оня дребния![]()
На две точки, ама четвърти
Гледал съм два мача на 18 годишните и направо нямам думи
liliputchica написа:На мен също не ми харесва играта на отбора в последните няколко кръга. Да посочвам ли спада във формата с имена ?? Кировеца , или си сляп или си промит мозък за да плюеш срещу B__A__N__DA__TA братле, чесно
donDiego написа:Сега не ми се изпада в подробности относно Стойчовата селекция. Накратко: Лятото обяви останалите момчета в отбора за бъдещето, което и аз искам да е ,признавам, Косоко след "контузията" е за изгонване, а имаше най-много футбол у него, рязък спад във формата на Менди, Илиев, Марсиньо, Янчев ...тук въобще няма да коментирам Сидибе, Хауърд, М'Боли, Венци Василев, Карачанаков, Григор ,Дюлгеров, Грънчов..Пак казвам:Смотан треньор, но уж измъкна ЦСКА от В група..Да не отварям другата тема за В група, че тогава може и да ме застрелят някои като Кировец
mistreated написа:Слаб мач на ужасен терен. Ще ме извиняват някои, ама да твърдите, че терена не е от значение е пълна смехория. Явно не сте гледали уникалния футбол предложен от Локо Пд и Ботев на също толкова лоша настилка. Вчера и двата отбора едва се задържаха върху тревата, а покрай едната врата трябваше да си сменят бутонките с кънки. Какво точно очаквате да видите на този терен? 3-4 пробива на Милисавлевич, 2-3 на Марто и общо взето 2-3 добри положения за ЦСКА дошли в края на мача. Какво направиха Литекс в атака, май нищо...
Много исках да спечелим този мач, защото отново надиграхме домакините, но отново не ни върза. Доста отбори спечелиха срещу нас с един удар за цял мач или след някои нелепи грешки в защита, но на нас не ни се получи нито веднъж. Нищо, каквото е това е. Прекалено много мачове има до края, че да ревем за един хикс в Ловеч, където и това ни се отдава достатъчно рядко.
За мен най-голямата грешка на Младенов е, че не пусна Кировски и Петров поне с 10 минути по-рано. Смените бяха правилни, но закъснели.
onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.
onegavon написа:Не забравяйте факта,че Литекс са ни пряк конкурент за евроквотите,а ние отиваме на плейоф с предимство от директните двубои.Това може да наклони везните в наша полза при определено развитие на шампионата.С Пловдивчани и Морето сме с негативни показатели само с Левски ни остава мач.Тетрябва да ни бият поне с 3-0 за да ни лишат от предимството.Резултатите с Лудогорец не ни пречат те едва ли ще допуснат да се гледат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта