Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Байерн ~ всичко за отбора, стадиона, феновете и други

Мнениеот Neron » 10 дек 2013 18:25

MCMXIII написа:Крал Рибери е избран за Футболист на годината във Французко. Одобрявам!
Играчът от Аавстрийско Д. Алаба споделил, че е фен на лондонски тим. Не одбрявам!

Закъсняха със спекулациите с една седмица.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 11 дек 2013 15:42

Така..момчета нека обобщим всички глупости от снощи..Първо адски несериозно отношение на всички футболисти след 15 мин...тотално подценяване...много слабо представяне на Манджукич,Мюлер,Тиаго,Боатенг,Данте и неочаквано за мен на Лаам(първия гол на Сити си е негов)...И разбира се Пеп се отличава с една доста сериозна глупост, която ще се превръща в тенденция-пускането на Тиаго деф.халф..Та той не е готов за титуляр никъде по терена камо ли за деф.халф..нито в защита е полезен нито в нападение..но не това е повлияло на вчерашния мач,но ще повлиае на много други занапред..Другото шокиращо нещо от страна на Пеп бяха смените..Търсиш и изравняване и евентуално победа,а вадиш манджата и пускаш Шакири...А трябваше да извадиш Тиаго и да пуснеш Писаро..така последните 10 мин.имахме некви центрирания към играчи по 170 високи...И върха бяха коментарите на "героите" от мача...никаква самокритика...нито в треньора,нито в играчите,нито в ръководството...по-добри сме от Сити то я ясно..доста по-добри от всички отбори в лигата,но това трябва да се доказва във всеки мач..подобно откровено подценяване на отбори от кръга на Сити ще ни донесе само разочарования...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2013 17:51

Този мач не мисля, че има кой знае какво да се коментира и по- скоро ще го определя с една дума- мърлявщина. Треньорът бе наппавил 11 грешки, всъщност Нойер и Гьотце играха добре. Приемаме, ме грешките бяха 9.
Оптимистичното е, че двубоят приличаше на миналогодишния в Беларус. Тогава се наппраниха правилните изводи, нещата се корегираха и се получи. Дано и сега се направи това!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 дек 2013 18:52

MCMXIII написа:Крал Рибери е избран за Футболист на годината във Французко. Одобрявам!
Играчът от Аавстрийско Д. Алаба споделил, че е фен на лондонски тим. Не одбрявам!

Нека ... като стане на 32 ще им го продадем , ако още им е фен ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 11 дек 2013 18:55

MCMXIII написа:Този мач не мисля, че има кой знае какво да се коментира и по- скоро ще го определя с една дума- мърлявщина. Треньорът бе наппавил 11 грешки, всъщност Нойер и Гьотце играха добре. Приемаме, ме грешките бяха 9.
Оптимистичното е, че двубоят приличаше на миналогодишния в Беларус. Тогава се наппраниха правилните изводи, нещата се корегираха и се получи. Дано и сега се направи това!

На мен , освен Нойер ми хареха и Кроос и Мартинез . Всъщност си мисля , ще с Мартинез вместо Алкантара резултата щеше да е различен .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2013 19:02

Der Führer написа:
MCMXIII написа:Този мач не мисля, че има кой знае какво да се коментира и по- скоро ще го определя с една дума- мърлявщина. Треньорът бе наппавил 11 грешки, всъщност Нойер и Гьотце играха добре. Приемаме, ме грешките бяха 9.

На мен , освен Нойер ми хареха и Кроос и Мартинез . Всъщност си мисля , ще с Мартинез вместо Алкантара резултата щеше да е различен .

Мартинес игра добре. Просто изброявах титулярите.

J&B днес е подписал нов договор. Дано са му ревизирал премиите/ глобите, че снощи бе грозна гледка.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 дек 2013 23:47

Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 дек 2013 23:52

Neron написа:Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.

Само Милан не искам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 11 дек 2013 23:54

Neron написа:Някой измежду Галатасарай Олимпиакос Арсенал Милан или Зенит ще ни е съперник в следващата фаза на ШЛ.

Не знам защо си мисля,че ще се повтори миналогодишния 1/8 финал. :roll:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 дек 2013 23:55

doktora25 написа:

Само Милан не искам.

И аз. Но по други причини- статистически. Убеден съм, че БАЙЕРН може да ги океца, просто са на карък.

Върни се в “Байерн”