sin4ec написа: Колкото до Стойчо, отдавна съм си казал мнението. Днес за хикс излезе-взе го. За повече няма потенциал. Ако си очаквал да излез като нашите в Разград-забрави... Той си чака 19-ти да ни отстрани и да се пазари, ама тая работа е нефелна-я стане, я не. Отказал пари, че имал мисия тука-бошлаф!
Вашите хванаха Разград на контраатака след случаен гол. Иначе всички отзад. Следващия път няма да ви се усмихне късмета и ще си сърбате попарата, защото пак си повярвахте и почнахте да цитирате капацитети като Йовов и Сухия.
donDiego написа:По темата за мача мога само да допълня, че сега разбрах за контузията на играча на Литекс. Много неприятно, аз бих задължил Милисавлевич да отиде в болницата и да се извини на момчето. Дано да се възстанови бързо. За пръв път чувам за такава контузия по време на мач, все едно е катастрофирало това момче...да е здрав
Много футболисти са имали тежки контузии в коляното. Скъсаните връзки са най-тежката контузия, която може да сполети футболист. 8 месеца е оптимистичен срок за възстановяване. От ЦСКА с такива контузии са били Гъргоров, Апостол Попов и Карачанаков. Последния вече не е същия футболист заради онзи примат Мюлдер.
За Цоневи и Вутов нека не ги превъзнасяме още. Желая успех на момчетата и дано се измъкнат оттук.
Теренът в Ловеч беше наводнен, което мисля че попречи и на двата отбора да играят.
Фо Поре и Сидибе са нещастници. Бих добавил и Хауърд, ама днес не игра.
Марсиньо е самонадеян и безполезен, Тошко Янчев в офанзивен план е с капацитета на варел.
Според мен единствената грешка на Младенов е, че не пуска Косоко титуляр. В черния има футбол. За тия, които плюят Стойчо, нека първо видят с какво качество на играчите разполагаме и после да си помислят, дали ако дойде Мауриньо или Капело биха направили нещо? А при нас алтернативите са Йешич, Пената, Радуканов, Ферарио или някой чужденец, дори и добър специалист, който никога няма да може да разбере това животно футбол марка "А" група.
Гледам ни се подиграват за гостуванията и спечелените точки. От отборите в първата седмица единствено Лудогорец ни пребиха, останалите мачове или не бяхме по-слаби, или бяхме по-добри. (Черно Море, Локо Пд, Ботев Пд, Литекс). Уцелихме и над 10 греди този полусезон, повечето равняващи се на точки.
За край ще кажа, че стадиона в Ловеч и най-футболния и подреден в България и днес дори да бяхме малко си изкарахме добре