Цветан Василев е новият собственик на Черноморец

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Цветан Василев е новият собственик на Черноморец

Мнениеот volf » 11 дек 2013 20:35

Стига глупости!
Щветан Василев е набедено Габровче (подставено лице) - грозното лице на отвратителната истина!

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 11 дек 2013 21:08

Мъка,мъка,колко много мъка има по тая земя,а в България,няма нищо друго освен една голяма мъка.
п.п. Защо изобщо се занимавате с Цветан Василев ???? Истината е една,и колкото по бързо си е признаете,толкова по добре ще се почуствате.Истината е,че ако банкера,не се беше ангажирал с БПФК1912,никои нямаше да чуе за него.Аз лично,небях чувал за този човек,преди да се ангажира с клубът ни.А смея да твърдя,че съм запознат с доста от нещата в държавата,от преходът та до наши дни.

pevono
Контакти:

Мнениеот pevono » 11 дек 2013 21:27

познанията ти са кат мойте,кат хваниш магарето за фу.........я,та викаш мъжко

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 дек 2013 21:28

емо73канар написа:Мъка,мъка,колко много мъка има по тая земя,а в България,няма нищо друго освен една голяма мъка.
п.п. Защо изобщо се занимавате с Цветан Василев ???? Истината е една,и колкото по бързо си е признаете,толкова по добре ще се почуствате.Истината е,че ако банкера,не се беше ангажирал с БПФК1912,никои нямаше да чуе за него.Аз лично,небях чувал за този човек,преди да се ангажира с клубът ни.А смея да твърдя,че съм запознат с доста от нещата в държавата,от преходът та до наши дни.

Точно.Истината е че всички фенове си мечтаят да имат такъв собственик като Василев,да направи нещата които прави за нашия отбор,обаче не става работата разни глупаци бедняци кои чул недочул го искараха най голямото зло в БГ :lol: И аз разбрах за Василев кога стана собственик на Ботев чак в б група.кога бяхме във в група мислих че сдружението издържа отбора :mrgreen:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 дек 2013 21:58

костенурк написа:
емо73канар написа:Мъка,мъка,колко много мъка има по тая земя,а в България,няма нищо друго освен една голяма мъка.

Точно.Истината е че всички фенове си мечтаят да имат такъв собственик като Василев,да направи нещата които прави за нашия отбор,обаче не става работата разни глупаци бедняци кои чул недочул го искараха най голямото зло в БГ :lol: И аз разбрах за Василев кога стана собственик на Ботев чак в б група.кога бяхме във в група мислих че сдружението издържа отбора :mrgreen:

Цветан Василев е спонсор единствено на волейболният клуб в Габрово, един щахматист и един певец.
Ваш спонсор е КТБ, което е плод на кръвосмешение му властите, омански псевдо бизнес, откровени селяндури (Пеевски и майка му) и предсталяваните от Василев дегенерати и Доган- всички те ужасяваващо, физиологично и ментално неприятни.
Всъщност въобще не ми дреме имате ли спонсор и кой е той. Просто тези гореспоменатите са с огромно влияние върху обществото и в частност върху неговите доходи и разходи. Видът на спонсорите Ви е правопропорционален на състоянието на хората в тази държава.
Осъзнавай се докато има възможност иначе съвсем ще паткясаш в мракобесие.
Последна промяна от volf на 11 дек 2013 22:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 дек 2013 22:01

Един от спонсорите на Ботев е КТБ.Собственика кой е бре цървул :twisted:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Мнениеот Asterix » 11 дек 2013 22:03

костенурк написа:Един от спонсорите на Ботев е КТБ.Собственика кой е бре цървул :twisted:

Как кой

Изображение

:oops:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 дек 2013 22:04

Asterix написа:
костенурк написа:Един от спонсорите на Ботев е КТБ.Собственика кой е бре цървул :twisted:

Как кой

Изображение

:oops:

Как мак пробваи пак

Върни се в “Футбол - България”