XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Добре е. 0:0 си е 1 точка, кой ти я дава. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- Fabrizio Ravanelli
- Контакти:
Христо Йовов: "... след мачовете за купата с ЦСКА, ние ще сме ги отстранили и ще сме по-напред в класирането!" Дали е познал, ще си проличи около Коледа 

“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Тоя още в невръстна детска възраст беше задминал Кройф, Пеле и Ван Бастен ..по изритани топки на луната. Дали верно има значение какво е казал.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя още в невръстна детска възраст беше задминал Кройф, Пеле и Ван Бастен ..по изритани топки на луната. Дали верно има значение какво е казал.
Всъщност няма значение. И да се окаже прав-все тая. Победите срещу двата водача обаче са безспорни и дават някаква светлинка. Както и налагането на Цонев и Вутов в отбора. Ако напролет наложат още двама( а ние имаме такива готови), то основите ще са положени и класирането ще е без значение за нас..
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Red Warrior написа:Критикарите на Стойчо, ако може да ми отговорят на следните въпроси - кой е единственият отбор в "А" група, който няма собственик и който се самоиздържа? Кой е отбора, който почна сезона с 6-ма футболисти? Кой отбор не взима заплати? Кой отбор направи селекция само със свободни агенти?
А ти може ли да си спомниш какво каза Стойчо за тези които останаха, а можеха да разтрогнат за неполучени заплати, селекциите на всички отбори без Лудогорец са от свободни агенти, нивото се вижда. Незнам кой отбор взима заплати като в ЦСКА и да не се бавят..освен Лудогорец и в тази класация.
ПП: Днес на интервюто след мача го попитаха за офертата от Египет и оня почна да ги ближе от палците на краката, какви връзки създал, как го уважавали...бе на кой му пука дали си ляга с тях бе, пише им мейл и по въпроса на коментатора сух отговор. Оказа се, че пак му е харесала играта...ааа не мерси, това ако е футбол за някои тук, значи аз не съм на точното място
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
Щом тесния специалист пуска смяна в 92-ра минута, за да пази резултата значи всичко е наред! 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- El Grande Capitan
El Grande Capitan написа:НИКАКЪВ друг резултат освен хикс, внимавайте у картинката!
A така, перфектни сте!
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
sin4ec написа:CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тоя още в невръстна детска възраст беше задминал Кройф, Пеле и Ван Бастен ..по изритани топки на луната. Дали верно има значение какво е казал.
Всъщност няма значение. И да се окаже прав-все тая. Победите срещу двата водача обаче са безспорни и дават някаква светлинка. Както и налагането на Цонев и Вутов в отбора. Ако напролет наложат още двама( а ние имаме такива готови), то основите ще са положени и класирането ще е без значение за нас..
Синчец, ще ме прощаваш, ама имате готови какво ?, разочарования ли. Цонев и Вутов "блестят" защото около тях класата е скандално ниска. За съжаление скоро няма да може да ги видим в мач срещу голям отбор колко са класни. Играят момчетата, но това е далече от класа. В темата става дума за нас, а при нас не се задава нищо отдолу, един Чочев къде е по-младо момче и тва е. Изтървахме Слави Костов, след контузия да не започнеш да пускаш момчето , изкарало половината мачове предният сезон (визирам Карачанака)..Аз вяра в ЦСКА никога няма да загубя, но ме разочароват хора за които съм си мислил че работят за благото му, а те за своето такова..Аз му давам доверие до първите 3 кръга от новият формат през пролетта, ако се издъни, ме губи завинаги..египтянина. Това е ,почва да ми писва не заради спада в играта, а заради това което до сега се пося, а то е троскот
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
donDiego написа:sin4ec написа:Синчец, ще ме прощаваш, ама имате готови какво ?, разочарования ли. Цонев и Вутов "блестят" защото около тях класата е скандално ниска. За съжаление скоро няма да може да ги видим в мач срещу голям отбор колко са класни. Играят момчетата, но това е далече от класа. В темата става дума за нас, а при нас не се задава нищо отдолу, един Чочев къде е по-младо момче и тва е. Изтървахме Слави Костов, след контузия да не започнеш да пускаш момчето , изкарало половината мачове предният сезон (визирам Карачанака)..Аз вяра в ЦСКА никога няма да загубя, но ме разочароват хора за които съм си мислил че работят за благото му, а те за своето такова..Аз му давам доверие до първите 3 кръга от новият формат през пролетта, ако се издъни, ме губи завинаги..египтянина. Това е ,почва да ми писва не заради спада в играта, а заради това което до сега се пося, а то е троскот
Да търсиш класа от лапе с няма и 10 мача в А група не е сериозно. Класата се придобива с игра, не със скамейка. И не смятам, че блестят, напротив-кусури на кило! Обаче с времето и с мачовете става друго. Това е пътят, друг няма. Ми онзи ден го срещам Борко, след мача в Разград, та се разговорихме. То е дете, разбираш ли? Болял го корема и се наапал с хапчета, искал да играе... Детска му работа! Те нека ги налагат-от две едно ще стане! А свободните агенти са едно от двайсе... Дип, че случихме с Туре, някои му се подиграваха, ама таз маймуна много работа ще ни свърши!
Колкото до Стойчо, отдавна съм си казал мнението. Днес за хикс излезе-взе го. За повече няма потенциал. Ако си очаквал да излез като нашите в Разград-забрави... Той си чака 19-ти да ни отстрани и да се пазари, ама тая работа е нефелна-я стане, я не. Отказал пари, че имал мисия тука-бошлаф!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
По темата за мача мога само да допълня, че сега разбрах за контузията на играча на Литекс. Много неприятно, аз бих задължил Милисавлевич да отиде в болницата и да се извини на момчето. Дано да се възстанови бързо. За пръв път чувам за такава контузия по време на мач, все едно е катастрофирало това момче...да е здрав