XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Какъв грозен мач и какъв чудесен хикс!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Udoji90
- Контакти:
Кировец написа:Udoji90 написа:...
Впрочем, забелязал съм, че Кировски е един от най-недолюбваните ни играчи, но и днес за 10 минути направи повече смислени неща, отколкото Сидибе за 8 пъти по толкова време. Досега определено македонецът ми харесва повече от двамата.
Кировски има техника, повратлив е, има и скорост, играе добре с глава - 1гол за купата мисля, има и тупалка-1 гол в контрола. Трябва да бъде титуляр още в следващия мач.
Сидибе е върлина, но е адски бавен. Да, задържа топката, но това бави атаките и контраатаките, а ние днес трябваше да контраатакуваме. Сидибе е това, в което ще се превърне Джордан на 32 години. Днес просто боксуваше в калта, докато Кировски в сравнение с него летеше като пеперуда.
Това е положението. Това видях аз.
И 1 гол срещу "Любимец" за първенството, като и изкара червен картон на съперников защитник тогава. И двамата имат общо, че във въздуха печелят доста топки. Извън този момент обаче Кировски показва по-добри неща. Като оставя настрана това, което ти си изброил, бих казал, че доста повече участва в самото организиране на атаките, помага за създаването на положения, а и сам излиза на добри позиции - особено последните 2 неща при Сидибе почти липсват, а от двамата той играе доста повече. Ако ще трябва някой от тях да напуска, това определено не е Кировски - Сидибе се води за доста по-класен, а според мен в най-добрия случай допринася толкова, колкото Кировски. (Отделно предполагам, че и заплатата му е по-висока.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Кировец написа:Udoji90 написа:...
Впрочем, забелязал съм, че Кировски е един от най-недолюбваните ни играчи, но и днес за 10 минути направи повече смислени неща, отколкото Сидибе за 8 пъти по толкова време. Досега определено македонецът ми харесва повече от двамата.
Кировски има техника, повратлив е, има и скорост, играе добре с глава - 1гол за купата мисля, има и тупалка-1 гол в контрола. Трябва да бъде титуляр още в следващия мач.
Сидибе е върлина, но е адски бавен. Да, задържа топката, но това бави атаките и контраатаките, а ние днес трябваше да контраатакуваме. Сидибе е това, в което ще се превърне Джордан на 32 години. Днес просто боксуваше в калта, докато Кировски в сравнение с него летеше като пеперуда.
Това е положението. Това видях аз.
И 1 гол срещу "Любимец" за първенството, като и изкара червен картон на съперников защитник тогава. И двамата имат общо, че във въздуха печелят доста топки. Извън този момент обаче Кировски показва по-добри неща. Като оставя настрана това, което ти си изброил, бих казал, че доста повече участва в самото организиране на атаките, помага за създаването на положения, а и сам излиза на добри позиции - особено последните 2 неща при Сидибе почти липсват, а от двамата той играе доста повече. Ако ще трябва някой от тях да напуска, това определено не е Кировски - Сидибе се води за доста по-класен, а според мен в най-добрия случай допринася толкова, колкото Кировски. (Отделно предполагам, че и заплатата му е по-висока.)
Да, този гол срещу Любимец имах предвид, за купата няма мисля. Както и да е. Проблем е единствено, че бай Лоурънс явно е застъпник на Сидибе и това му печели титулярно място.
Аз съм убеден, че след зимната подготовка подобни мачове ще ги взимаме.
На Сидибе това му бе последния мач за ЦСКА

- blue avalanche
- Контакти:
Кратък коментар:
"Спукахте топката от кюскане!"
"Спукахте топката от кюскане!"
- blue avalanche
- Контакти:
Кировец написа:Да, този гол срещу Любимец имах предвид, за купата няма мисля. Както и да е. Проблем е единствено, че бай Лоурънс явно е застъпник на Сидибе и това му печели титулярно място.
Сидибе не беше ли дзверот,дето бат' Лоурънс разправяше как щял да "пълни мрежи"???
Горката топка 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:Кировец написа:Да, този гол срещу Любимец имах предвид, за купата няма мисля. Както и да е. Проблем е единствено, че бай Лоурънс явно е застъпник на Сидибе и това му печели титулярно място.
Сидибе не беше ли дзверот,дето бат' Лоурънс разправяше как щял да "пълни мрежи"???
Той беше. Лоурънс се изхвърли, за да обере точки-нормално, но за съжаление Сидибе не е голмайстор. Никога не е бил - 300 мача с 40 гола.
Няма значение. За нашия отбор има много по-важни неща и от такива моментни провали на терена и в трансферната политика, ето защо не трябва да правим трагедии.
Просто ще си кажем сбогом с този футболист и продължаваме напред.
- Udoji90
- Контакти:
А иначе сте прави (само донякъде), момчета, да недоволствате срещу Стойчо след този мач. Аз обикновено гледам да го защитавам и да не се правя, че разбирам повече от него, но наистина понякога е прекалено инат по отношение на играчите, на които залага. В случая наистина по-рано трябваше да пусне и Марто, и Кировски. Раздвижиха се действията ни в предни позиции с тяхното влизане - ако бяха влезли 10-ина минути по-рано да речем, може би щяхме да имаме шанс дори да достигнем до победен гол накрая.
И все пак нека поне за този сезон да нямаме претенции за медали и предно класиране. Нека паметта ни да не бъде къса и да не забравяме при какви условия стартирахме шампионата, кога започнахме подготовка и кога и как правихме селекция. Реално за мен отборът дори надхвърля очакванията до момента, след като сме на практика сигурни за горната половина. Най-важните ни цели този сезон не са спортно-технически, а победи като тези срещу "Левски" и "Литекс" са просто един бонус. Тези неща ги твърдях дори по времето, когато бяхме само на 2 точки от върха, и продължавам да стоя зад думите си. В този ред на мисли критиките към треньора също са повече от необходимото.
А впрочем, не виждам с какво чак толкова трябва да сме недоволни от равен в Ловеч - дори в най-силните ни сезони победа там е била нещо непостижимо и не смятам, че имаме основания за претенции.
И все пак нека поне за този сезон да нямаме претенции за медали и предно класиране. Нека паметта ни да не бъде къса и да не забравяме при какви условия стартирахме шампионата, кога започнахме подготовка и кога и как правихме селекция. Реално за мен отборът дори надхвърля очакванията до момента, след като сме на практика сигурни за горната половина. Най-важните ни цели този сезон не са спортно-технически, а победи като тези срещу "Левски" и "Литекс" са просто един бонус. Тези неща ги твърдях дори по времето, когато бяхме само на 2 точки от върха, и продължавам да стоя зад думите си. В този ред на мисли критиките към треньора също са повече от необходимото.

А впрочем, не виждам с какво чак толкова трябва да сме недоволни от равен в Ловеч - дори в най-силните ни сезони победа там е била нещо непостижимо и не смятам, че имаме основания за претенции.
Последна промяна от Udoji90 на 11 дек 2013 20:17, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Red Warrior
- Контакти:
Коментарът ми за мача е следният - сняг, студ, кал, грозен футбол и 0:0. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Red Warrior
- Контакти:
Критикарите на Стойчо, ако може да ми отговорят на следните въпроси - кой е единственият отбор в "А" група, който няма собственик и който се самоиздържа? Кой е отбора, който почна сезона с 6-ма футболисти? Кой отбор не взима заплати? Кой отбор направи селекция само със свободни агенти?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост